Günaydın Arkadaşlar!

iyi seneler arkadaşlar.gördümki yaptığım bu özel kartlar kimsenin dikkatini çekmemiş ve beğenilmemiş.çok üzüldüm.tamam rep vermeyin rep mep istemiyorum.ama keşke hiç olmazsa olumlu yada olumsuz görüşlerinizi söyleseydiniz.(söyleyen istisnai 2-3kişi dışında)herkese teessüflerimi bildiriyorum.ve artık böyle özel kartlar hazırlamayacağım.sanırım bu mesaj bile kimsenin umurunda olmayacak,olsun.
uzun zamandır içimde sakladığım bu duyguyu sizlerle paylaşmasam içim rahat etmeyecekti.2009 bir çok şeyin sonu olduğu gibi bu mesajlarımın da sonu olacak.kartsız,sade mesajlarla ve güzel başlangıçlarla hoş geldin 2010 yep yeni güzellikler getirmen dileğiyle herkese iyi seneler.

canım yaptığın kart çok güzel olmuş emeğine sağlık yenı gördüm ayrıca yeni yılın kutlu olsun

canim her zamanki gibi harikasin böyle güzel seylere ne kadar emek verdigini biliyorum ve sana cok tesekkür ediyorum emegine saglikopuyorumnanaktan
inan bu aralar hic girmeye vaktim olmuyor cocuklarin okullar tatil is yerleri tatil esim cocuklar evdeler pc de firsat bulammam cok zor bulursamda cok kisitli hemen girip cikiyorum 1 haftalikta misafirim vardi zaten bu arada hic giremedim inan kartalrida simdi gördüm cok cok güzeller emegine yüreghine saglikŞeniz
2010 yili sana Ailene ve tüm kk ya güzellikler getirsin saglik, huzur, mutluluk, bereket getirsinher gününüz bir önceki günden daha güzel gecsin canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

canım sitem etmekte haklısın ama herkezde bi telaş bi yogunluk farkedilmemiş olabilir emegine yüregine saglık bizi bu güzelliklerden mahrum etme iyilik yap denize at balık bilmezse halık bilir demişler yeni yılın kutlu olsun öpüyorum :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

burfurcum ben senin bu katlarına bayılıyorum, ama dile getiriyorum ama getirmiyorum
bil ki her gördüğümde içim açılıyor,
burda pek cevap verilmediğinden herkes dileklerini paylaştığından cevap şeklinde yazmıyorum ama kartlarından vazgeçersen bu topik eksilir :1hug:

canım yaptığın kart çok güzel olmuş emeğine sağlık yenı gördüm ayrıca yeni yılın kutlu olsun

teşekkür ederim arkadaşlar.yazdıklarınız hem beni duygulandırdı hem de sevindirdi.kimseden (bu arada da özelliklede lütfen kusuruma bakmasın ama konu sahibi yeşilim den de)bir olumlu-olumsuz tepki gelmeyince açıkcası-ben o kadar uğraşıyorum,birşeyler yapıyorum -ki bilenleriniz vardır çok zaman alıcı bu kartları hazırlamak-ama kimsenin umurunda bile değil diye düşündüm.hani bazı forum sitelerinde yazılıyor ya emeğe saygı şimdi daha iyi anlıyorum bu sözün manasını.neyse zaman ne gösterecek hep birlikde bakacağız.herkese iyi günler diliyorum.

ben çok iyi biliyorum çok zaman alıcı şeyler olduğunu
şahsen benim zamanım yok, ama senin varsa ve zevk alıyorsaqn devamı bizi sevindirir
devam etmezsen yine de benim zihnimde güzel kartlar hazırlayan naif insan olarak yaşamaya devam ediceksin kaydirigubbakcemile3

CADIARZUay çekmezmi çekti hata bir tenesini aldım kalben tşk edrim allah razı olsunnn şeker insannnyerimseniben

Canım benim haklısın belirtmemişiz ama şahsen ben çoookk beğenmiş hatta kıskanmıştım kusura bakma emeğine sağlık küsme bize

OY BENIM ZUZUMA
CANIMSIN SEN YA
SENIN BU KARTLARA VERDGIN EMEGI
KK YA VE ÜYELERE VERDIGIN DEGERI COK IYI BILIYORUM TATLIM BENIM
VE BILIYOSUNKI BEN BAYILIYORUM BUNLARA VE HAZIIRLADIGIN TÜM ÖZEL SEYLERE
HATTA BANA ÖZEL OLANLAR PC DE YERLERINI ALDILAR ZATEN CANSINSEN
HERZAMAN DILE GETIRMIYOSAM EGER KUSURUMA BAKMA ZUZUM BENIMMMMMMMMMopuyorumnanaktan
DILERIM ESI BENZERI OLMAYAN BU KARTLARIN DEVAM EDERopuyorumnanaktan

Günaydın herkeseee opuyorumnanaktan

burfurcum her zaman emeğe saygı olmalı haklısın
Internetimin şirket tarafından kısıtlanması nedeniyle farklı siteler üzerinden yüklenen resimleri göremiyorum ve kkda çok şey kaçırıyorum eminim
tıpkı senin o birbirinden güzel kartların gibi
evimden kkya girme fırsatı bulursam bakabiliyorum
gördüğümde de sana bi teşekkür etmiyorsam ellerine sağlık demiyorsam bu benim ayıbım o yüzden bende şahsım adına senden özür diliyorum a.s.

Son düzenleme:
CADIARZUay çekmezmi çekti hata bir tenesini aldım kalben tşk edrim allah razı olsunnn şeker insannnyerimseniben
esmer güzeli;canım seninle daha öncede yazışmış ve bana defalarca dile getirmiştin beğenini.tekrar teşekkürler canım.
Canım benim haklısın belirtmemişiz ama şahsen ben çoookk beğenmiş hatta kıskanmıştım kusura bakma emeğine sağlık küsme bize
teşekkür ederim ABERK.küsmedim estağfirullah olmaz da işte azıcık gücendim diyelim.sevgilerimle...
zuzum,incitanemin güzel annesi çok teşekkür ederim canım.olurmu öyle şey her fırsatta dile getiriyorsun ya canım benim.sevgiler en kocamanından gelsin benden sana.

PasakliMinikTanrica kkdaşım,ayy canım inan utandım.ayıp mı yok yok olmaz ayıp demiyelim de az biraz ihmal diyelim tatlım.sözlerin için çok teşekkür ederim.
arkadaşlar sözlerime değer verip dikkate aldığınız için çok teşekkür ederim.sizleri üzmek istememiştim.valla ya. sadece sitemimi dile getirmek istemiştim.hepinize tekrar tekrar ayrı ayrı teşekkürler.işte yepyeni bir günaydın kartı ve çiçekler.sizler için gelsin.hepinizi çok seviyorum.eee insan sevdiğine gönül koyarmış öyle dimi.istmeden sizleri üzdüysem kusuruma bakmayın.sevgilerimi gönderiyorum kucak dolusu hemde...

Günaydınlarr
herkese iyi haftasonlarııı..sevgiyle kalın canlar...
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…