Günaydın Arkadaşlar!

Şöyle bir bak güneş ne güzel parlıyor,masmavi gökyüzü,kuşlar heyecanla dört bir yana uçuşuyor.....
Umutların yüreğinde hep taze kalsın,kuşların heyecanı gibi kalbin pırpır etsin ve bir bebeğin gülümsemesi kadar günün tatlı geçsin...

GÜNAYDIN !!!...

günaydın KKopuyorumnanaktan

Günaydın herkese opuyorumnanaktan
Keyifli, huzurlu ve yepyeni umutlarla dolu bir gün diliyorum herkeseee kaydirigubbakcemile2

Mücrimim, geldim dayandım kapına YA RAB.. Bilirim ne denli bir bataklık sarmış benliğimi, bir buz çölünde ilerliyorum, ne yol belli ne akibet.
Allah'ım; İstikametini şaşırmış bu mücrim kuluna merhamet et... Korku var elbet yüreğimde; lakin rahmetinin umudu daha da yükseklerde... gazabın hak, ancak rahmetin daha da yükseklerde... Ey dulara icabet eden , EL AFüV olan adının hürmetine bağışla bizleri...
Sen affetmeyi seversin, kasem olsun sen annemizden de şefkatlisin. Allah'ım; bizleri efendimizin (S.A.V)'in ahlakıyla ahlaklandır, Kur'anı hakiminin izzetiyle şereflendir.
Mücrim de olsak, günaha da batsak gidecek başka yol yok...
Dua tek ehemmiyetimiz, affına mazhar kıl bizi RABBİİİM...
Hayırlı Cumalar...

Alıntı
ondokuzforum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…