• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın Arkadaşlar!

Günaydın arkadaşlar,
Gününüz günlerinizden güzel geçsinnn... kardelen 35 evladına Allah şifa versin tatlım. Tüm hastalara , benim babişkomada Allah şifa versin inşallah dün kalp doktorundaydık. Babam yarın anjiyo olacak stent takılacak daralmış olan damara... yarın hepinizden dua bekliyorum kızlarrr... biliyorum hepiniz çok duyarlısınız tüm hastalara zorda kalanlara Rabbim yardım etsinnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktana.s.

good_morning_04.gif

Herkese günaydın şekerler...
Gönlünüzdeki neyse,sizi ne mutlu edecekse
o olsun bugün...
sevgiler...

a.s.günaydın hanımlara.s.

:Saruboceq:herşey gönlünüzce olsun :Saruboceq:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar,
Gününüz günlerinizden güzel geçsinnn... kardelen 35 evladına Allah şifa versin tatlım. Tüm hastalara , benim babişkomada Allah şifa versin inşallah dün kalp doktorundaydık. Babam yarın anjiyo olacak stent takılacak daralmış olan damara... yarın hepinizden dua bekliyorum kızlarrr... biliyorum hepiniz çok duyarlısınız tüm hastalara zorda kalanlara Rabbim yardım etsinnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktana.s.

çok gecmiş olsun canım açil şifalar, inşallah,herşey yolunda gider.:Saruboceq:

Son düzenleme:
Dostlukların en güzeli, gönülde olanıdır. Gönülde olmayan dostluklar, riya ve yalandır...Günaydın

Terlik canım, Allah şifalar versin ınşallah.. Gönülden Dualarım sizinle

Dostlukların en güzeli, gönülde olanıdır. Gönülde olmayan dostluklar, riya ve yalandır...Günaydın

Terlik canım, Allah şifalar versin İnşallah.. Gönülden Dualarım sizinle

Aminnn canım tüm hastalarada inşallah... Hoşçakalın... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Güllerdiyarı çok çok geçmiş olsun.

KK....Sağlık, neşe huzur dolu günler İnşallah

canim yesilim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan
gercekten herseyin basi saglikmis rabbim herkese önce saglik sihhat huzur mutluluk versin:Saruboceq:opuyorumnanaktan

günaydin arkadaslar bütün güzellikler sizlerle olsunopuyorumnanaktan
evinizden saglik sihhat huzur mutluluk eksik olmasinopuyorumnanaktan

Back
X