- 2 Temmuz 2023
- 8.995
- 25.206
Valla yine siz insafliymissiniz bence. Keske tabi gunaha girmeyip iyice evi talan etseydiniz de öyle ortaya dokulseydi bu mesele. Bir de acikcasi elbisemi caldi diyerek kendinizi kucuk dusurmussunuz hizmet aldiginiz insanlarin gozunde, ben bu yuzden cok kiymetli de olsa ses etmezdim, en nihayetinde bez parcasi ama bir daha da o kisiden hizmet beklemezdim. (Sinir olurdum cok ama kendime saklardim)
Bana kalsa, ulkemde yasayip 1 tek kelime Turkce öğrenmeye zahmet etmeyen bir yabanci uyrukluyu kapimdan iceri bile sokmazdim acikcasi. Hem guvenmem hem de bu yabancilarin Turkce ogrenmeme cabasini cok saygisizca buluyorum.
10 gunlugune gelen turist bile caba gosterip iki kelime ogreniyor, kadin burda is yapiyor zahmet edip dil ogrenmemis. Ayrica kendi vatandasima para kazandirmayi tercih ederim.
Bana kalsa, ulkemde yasayip 1 tek kelime Turkce öğrenmeye zahmet etmeyen bir yabanci uyrukluyu kapimdan iceri bile sokmazdim acikcasi. Hem guvenmem hem de bu yabancilarin Turkce ogrenmeme cabasini cok saygisizca buluyorum.
10 gunlugune gelen turist bile caba gosterip iki kelime ogreniyor, kadin burda is yapiyor zahmet edip dil ogrenmemis. Ayrica kendi vatandasima para kazandirmayi tercih ederim.