- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.401
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Merhabalar. Annemin günü var ve sıra bizde :)
Yakın arkadaşların toplandığı gün ama toplam 14-15 kişi olacak. Her hafta birinde oluyor sıra sık geldiği için bu sefer çok kararsız kaldım . En az 6-7 çeşit yapacağız ama ne yapsam bilemedim
Çokca yaş pasta yaptım ama bereketsiz oluyor bu kalabalığa pek yetmiyor. Bereketli bir pasta türüne, şerbetli tatlıya(yine bu basit) , birde kurabiye dışında farklı bir tatlıya ihtiyacım var.
Yanı kısacası menü önerisine ihtiyacım var hanımlar.
Böyle farklı menunuz varsa memnun olurum. Özellikle lezzetli tatlılar falan. Artik tikandim ..En son menü de yaptıklarımızı yazayım fikir olsun.
El açması börek (patatesli, peynirli)
Pogaca (sade, zeytinli, tahinli)
Dolma
Şehriyeli tavuklu salata
Etimekli yoğurtlu salata
Yoğurtlu biber közü
Vişneli yaş pasta
Nişastalı kurabiye
Balparmak tatlısı.
Biraz daha farklı tarif arıyorum. Özellikle tatlida
Yakın arkadaşların toplandığı gün ama toplam 14-15 kişi olacak. Her hafta birinde oluyor sıra sık geldiği için bu sefer çok kararsız kaldım . En az 6-7 çeşit yapacağız ama ne yapsam bilemedim
Çokca yaş pasta yaptım ama bereketsiz oluyor bu kalabalığa pek yetmiyor. Bereketli bir pasta türüne, şerbetli tatlıya(yine bu basit) , birde kurabiye dışında farklı bir tatlıya ihtiyacım var.
Yanı kısacası menü önerisine ihtiyacım var hanımlar.
Böyle farklı menunuz varsa memnun olurum. Özellikle lezzetli tatlılar falan. Artik tikandim ..En son menü de yaptıklarımızı yazayım fikir olsun.
El açması börek (patatesli, peynirli)
Pogaca (sade, zeytinli, tahinli)
Dolma
Şehriyeli tavuklu salata
Etimekli yoğurtlu salata
Yoğurtlu biber közü
Vişneli yaş pasta
Nişastalı kurabiye
Balparmak tatlısı.
Biraz daha farklı tarif arıyorum. Özellikle tatlida