Gün içinde kociş leriniz ile kaçkere araşıyorsunuz;///

günde birdefa mutlaka araşıyoruz ne yapıyorsun diye. onun dışında birşey sormak için falan ararız bazen ama genelde günde 1 defa ..:)

sadece iş çıkışı gelirken bişey lazımmı diye arıyo.
bende dün akşam sen beni niye hiç aramıyosun gün içinde, beni merak ettiğin için değil ekmek varmı diye merak ettiğin için arıyosun dedim.
yanımda daha telfon olmasına alışamadım dedi. iş değiştirdi eşim eski işinde tel yasaktı.
sen zaten genelde evdesin ne dicemki dedi :KK67:
sesimi duymak için arayabilirsin, seni seviyorum der kapatırsın dedim :KK67:
odun işte, az önce aradı ama bu defada iş çıkışı aramaz
benmkide iş çıkışı napıon die arıodu başlarda -5 aylık evliğim- arabada eve gidiyorum napıon die arıo bütün gün aramayan adam 5 dk sonra görüşcek arıo ilginç :KK70:
bende eskiden neden konuşmuoz diodum bi arar iki arar bırakırdı bende bıraktım artık boşver bacım bizimkilerde böle

benmkide iş çıkışı napıon die arıodu başlarda -5 aylık evliğim- arabada eve gidiyorum napıon die arıo bütün gün aramayan adam 5 dk sonra görüşcek arıo ilginç :KK70:
bende eskiden neden konuşmuoz diodum bi arar iki arar bırakırdı bende bıraktım artık boşver bacım bizimkilerde böle
hiç aramamasından iyidir napalım :rolleyes:

Her birey farklıdır neye göre değerlendirme yapacaksın anlamadım :KK14:
cidden bazı kişilere hak veriyorum bu Kk çok etkiliyor sanırım :KK70: sürekli onun var neden benim yok .şunun kocası böyle sen niye böyle değilsin :KK47: Allah sabır versin eşlere.

Herkesin yapısı farklı.
Bazen 1 olur bazen hiç olmaz.Bazen acil durumlardan 3-4 kez olur.
bunun da kriteri mi var artık yahu.

ya benim oda arkadaşım günde 10 defa konuşuyo eşiyle bide seni seviyom diye kapatıyolar normalmi bu durum beni bile sıktı vıcık vıcıklıkları acaba kıskanıyomuyum diye kendimi sorguluyom :KK47::KK45:

ya benim oda arkadaşım günde 10 defa konuşuyo eşiyle bide seni seviyom diye kapatıyolar normalmi bu durum beni bile sıktı vıcık vıcıklıkları acaba kıskanıyomuyum diye kendimi sorguluyom :KK47::KK45:
10 defa ne buluolar konuşmak için acaba o ne ya öle seni seviyom de kapat saçma bişi arada msj atabilir seni seviyom die odda hergün değil vıcık vıcık bnde sevmem

10 defa ne buluolar konuşmak için acaba o ne ya öle seni seviyom de kapat saçma bişi arada msj atabilir seni seviyom die odda hergün değil vıcık vıcık bnde sevmem
İyi bari kendimi sorgulamayim artık onlar mi normal ben mi art niyetiliyim diyorum ama yok yani suyu çıkıyor

Kociş ne Allah aşkına.. ben KOCAMLA gün içinde gerekli sıklıkta gerektiği kadar konuşurum.. ilişkimi karı-koca düzeyinde sevgi,saygı,aşk vb. çerçevelerde yürütürüm.. ama kociş kadar da hiçbi hitaptan bu kadar irite olmamıştım doğrusu..

bu ara sık arıyom yada mesaj atıyorum.gunde bır yada ıkı.ilgisizssin diyo yoksa

X