- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 770
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
günde birdefa mutlaka araşıyoruz ne yapıyorsun diye. onun dışında birşey sormak için falan ararız bazen ama genelde günde 1 defa ..:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benmkide iş çıkışı napıon die arıodu başlarda -5 aylık evliğim- arabada eve gidiyorum napıon die arıo bütün gün aramayan adam 5 dk sonra görüşcek arıo ilginçsadece iş çıkışı gelirken bişey lazımmı diye arıyo.
bende dün akşam sen beni niye hiç aramıyosun gün içinde, beni merak ettiğin için değil ekmek varmı diye merak ettiğin için arıyosun dedim.
yanımda daha telfon olmasına alışamadım dedi. iş değiştirdi eşim eski işinde tel yasaktı.
sen zaten genelde evdesin ne dicemki dedi
sesimi duymak için arayabilirsin, seni seviyorum der kapatırsın dedim
odun işte, az önce aradı ama bu defada iş çıkışı aramaz
hiç aramamasından iyidir napalımbenmkide iş çıkışı napıon die arıodu başlarda -5 aylık evliğim- arabada eve gidiyorum napıon die arıo bütün gün aramayan adam 5 dk sonra görüşcek arıo ilginç
bende eskiden neden konuşmuoz diodum bi arar iki arar bırakırdı bende bıraktım artık boşver bacım bizimkilerde böle
Ben evde oldugum icin esim beni gunde en az 4 defa arar ben isim olmadikca aramam.
10 defa ne buluolar konuşmak için acaba o ne ya öle seni seviyom de kapat saçma bişi arada msj atabilir seni seviyom die odda hergün değil vıcık vıcık bnde sevmemya benim oda arkadaşım günde 10 defa konuşuyo eşiyle bide seni seviyom diye kapatıyolar normalmi bu durum beni bile sıktı vıcık vıcıklıkları acaba kıskanıyomuyum diye kendimi sorguluyom
hiç aramasada artık aklıma gelmio aramak ta neden aramıo die sorgulamakta zaman öle çabuk geçio kihiç aramamasından iyidir napalım
İyi bari kendimi sorgulamayim artık onlar mi normal ben mi art niyetiliyim diyorum ama yok yani suyu çıkıyor10 defa ne buluolar konuşmak için acaba o ne ya öle seni seviyom de kapat saçma bişi arada msj atabilir seni seviyom die odda hergün değil vıcık vıcık bnde sevmem