- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Kociş demeyin şuna gözünüzü seveyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuvalete gittin mi diye aramıyormuş kınadım :))sabah 08:30 da işe vardınmı diye arar beni eşim 11:00 da ne yapıyosun işler yoğunmu diye arar 12:30 da öğlen ne yiyeceksin diye arar 03:30 da işler yoğunmu diye arar 04:50 de akşama bişey alayımmı diye arar veeeeeeeeeeee 18:00 da buluşuruz final :)
bak o hiç aklıma gelmedi akşam gidince kulaklarını çekeyim ben onun :)Tuvalete gittin mi diye aramıyormuş kınadım :))
Kociş, göbiş, hamiş, terelellişkociş demeseniz. sonra sözlüklerde iyice dalga konusu oluyoruz. koca gayet iyidir.
ya kötü görünüyor. millet resmen bu yüzden tiye alıyor burayı. birde memiş dudiş diyenler var estetikte. :)Kociş, göbiş, hamiş, terelelliş![]()
Mmeiş dudiş miya kötü görünüyor. millet resmen bu yüzden tiye alıyor burayı. birde memiş dudiş diyenler var estetikte. :)
çok az görüşebildiğimiz için telefon bizim herşeyimizLütfen yine mi sen ve eşin demeyin merak ediyorum bi durum değerlendirmesi yapıcam
Ne kadar sıklıkla konuşusunz gün içinde genelde siz mi arar o mu?
Sewgiler şimdiden teşekürler![]()
kaniş demek istemiş olmasınKociş ne demek ? Bir köpek cinsi mi?
biz de öyle :) whatsappdan bazen komiklik yapıyoruzbi iş olmazsa aramıyoruz bizde mi gariplik var herkes araşıooo![]()
içim rahatladı bizde arada yapıoz yada resim atıo nette beğendiği bişey varsa falan almak içinbiz de öyle :) whatsappdan bazen komiklik yapıyoruz