• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün içinde kociş leriniz ile kaçkere araşıyorsunuz;///

sabah 08:30 da işe vardınmı diye arar beni eşim 11:00 da ne yapıyosun işler yoğunmu diye arar 12:30 da öğlen ne yiyeceksin diye arar 03:30 da işler yoğunmu diye arar 04:50 de akşama bişey alayımmı diye arar veeeeeeeeeeee 18:00 da buluşuruz final :)
Tuvalete gittin mi diye aramıyormuş kınadım :))

2 kere...arada ihtiyaç olursa mesajlaşırız:)

yetiyor bize ,çok yoğun zaten anca bu kadar :)))

2-3 kere o da napıyorsun demek ıcın, bazen bır mevzu oluyor anlık yada alınacak seyler oluyor eve onda da ben ararım sunu alır mısın falan fılan ya da o arar bısey lazım mı dıye..

Lütfen yine mi sen ve eşin demeyin merak ediyorum bi durum değerlendirmesi yapıcam
Ne kadar sıklıkla konuşusunz gün içinde genelde siz mi arar o mu?
Sewgiler şimdiden teşekürler:KK66:
çok az görüşebildiğimiz için telefon bizim herşeyimiz :KK6::KK6: whatsapp tan yazışmakla beraber 4-5 kere konuşuruz oda arayabilir bende.

sadece iş çıkışı gelirken bişey lazımmı diye arıyo.
bende dün akşam sen beni niye hiç aramıyosun gün içinde, beni merak ettiğin için değil ekmek varmı diye merak ettiğin için arıyosun dedim.
yanımda daha telfon olmasına alışamadım dedi. iş değiştirdi eşim eski işinde tel yasaktı.
sen zaten genelde evdesin ne dicemki dedi :KK67:
sesimi duymak için arayabilirsin, seni seviyorum der kapatırsın dedim :KK67:
odun işte, az önce aradı ama bu defada iş çıkışı aramaz

Back