Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

Çok hareketli oğlum var. Ama buna rağmen sabah kalkınca mutlaka üstümü değiştirir saçımı toplarım. O uyuyunca da duşumu alırım. Akşam eşim geldikten sonra bir ara bulur ojemi falan sürerim. Çok seviyorum çünkü. Bir de oğlumu da öyle yetiştiriyorum sabah mutlaka pijamasını çıkartır düzgün bir seyler giydiririm.

Kısa ev elbisesi ya da şort tişört.
Saçlarım fönlü değil ama köpükle ya da düzleştirici ile şekil verilmiş.
Hafif makyaj, rimel, kalem, aydınlatıcı vs.
Tabii ki parfüm, roll on.
Oje.
İşe giderken, gezmeye giderken nasıl kendime dikkat ediyorsam evde de öyle. Bekarken de evliyken de aynıyım.
Ağır depresyon ya da hastalığım yoksa kendimi bildim bileli dış görünüşüme özen göstermeye çalışıyorum.

Allah ım yaa

Hala şu devirde cocuk var diye bakimsizlaşan kadinlara şasiyorum.
Cocugum yok ama arkadaslarimin hepsi dogurdu, kiminin 2 cocugu var hatta ve eski hallerinden pek farkli gorunmuyorlar.

Aralarindan bir tanesi bile mi bakimsizlaşmaz, yok bakimsizlaşmadilar kilo sorunu da yaşamadilar. Yeni dogum yapmiş olani bile yaninda cocuk gormesen anlamazsin yeni dogurduklarini oylelerdi.

Benim hiç pijamam yok, yani çeyizimden kalma var iki takım giymiyorum.

Beşiktaş'tan bi gecelik bi de pijama takımı almıştım ama pijama takımına hiç benzemiyor gayet şıklar.

Kışın tayt tşört, yazın da askılı şort, yada mini elbise giyerim. Çok hoşuma gidiyor dantelli süslü püslü şeyler , eşimden ziyade ben kendim seviyorum cicili bicili şeyleri.

Makyaj yapmam, dışarı çıkarken de nadir yaparım zaten en fazla bi rimel bi kalem sürerim evde.

Bu hanımı yazılarından biraz taniyabildiysem kinaye yapmıştır umarım yanılmıyorumdur

Çamaşır sulu donlarla kimse seksi olamaz. Aldatmak içinde varsa her türlü aldatır da kadın dediğin fit bakımlı ve mis gibi kokmalı.

Benim babam bile kendimi bildim bileli işten gelir dusunu alır,temiz temiz giyinir. Her gece de yatmadan dişini fırçalar, elini yüzünü yıkar. Ellerine krem sürer ve en son parfüm sıkar öyle yatar. Hiç şaşmadı.

Tabi ki
Diz izi çıkmış çamaşır sulu pijama ile kocasının yanında gezen kadınlara çok acıyorum. Sonra da ağlıyorlar kocam beni sevmiyor diye.
Neden şu eşofmanların adı dizi çıkmış diye çıktı bilmem benim dizi çıkmaz onla gezsem olur mu?

Gören de çocuklar 7-24 ayakta sanacak. Hiç mi uyumuyor, hiç mi oyun oynamıyor bu çocuklar da anneler saçına bir tarak vuracak zaman bulamıyor?

Kendine zaman ayırmak isteyen ayırıyor işte. 15 dk vaktim olsa ve mutfak toplamakla duş almak arasında kalsam gider duş alırım ben, mutfak her zaman toplanır ya da eşime söylerim o toplar. Öncelik meselesi sadece. Bakımsızlık tercihtir, mecburiyet değil.

Çamaşır sulu donlarla kimse seksi olamaz. Aldatmak içinde varsa her türlü aldatır da kadın dediğin fit bakımlı ve mis gibi kokmalı.
Ben çamaşır suyu damladığı anda o kıyafeti çöpe atarım ama evde de fit fit gezmem çocukla kolay değil yani arada giyindik mi daha iyi eşlerin gözleri birden açılıverir

Esofman tisort iste bazdn salvar tisort bazen de sikmayan tayt tarzi.. yazinda kapri esofman pijama ve yine tisort

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…