- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 37
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Asıl evde adam varken çıplak gezm...neyse burası yeri degilEvlilikle ne alakası var yaw? Bekarlar evde çıplak mı geziyo
Çok hareketli oğlum var. Ama buna rağmen sabah kalkınca mutlaka üstümü değiştirir saçımı toplarım. O uyuyunca da duşumu alırım. Akşam eşim geldikten sonra bir ara bulur ojemi falan sürerim. Çok seviyorum çünkü. Bir de oğlumu da öyle yetiştiriyorum sabah mutlaka pijamasını çıkartır düzgün bir seyler giydiririm.Ablam ayağında çocuğu sallarken makyaj yapardı eşinin eve gelmesine yakın. Zor değil, üşeniyorsunuz sadece, salıyorsunuz kendinizi anne olunca. Annelik giysisi giyip kadınlığı bir kenara koyuyorsunuz.
Pijama çıkarıp düzgün bir şey giymek maksimum 1 dakika, saç tarayıp toplamak 1 dakika, hadi duş alamadınız diyelim koltukaltı yıkayıp roll on, deodorant kullanmak 1 dakika. Sabah maksimum üç dakikada kendinizi yeni güne hazırlayabilirsiniz. Ha kendinize ayıracak üç dakikanız bile kalmıyorsa çocuktan dolayı üzüldüm sizin için.
Allah ım yaaPazar stylaaaaBen tayt mayt giyemem ,içim daralır , nefessiz kalırım. Pazardan abidik gubidik desenli, pamuklu geniş alt alıyorum. Gerçekten geniş ,xl ,xxl falan. Beline lastik takıyorum. Şu an üstümde ki beyaz üstüne siyah korkunçlu tavşan mesela xl. Eski tişörtlerde ev tişörtü oldu . Yine üstümde ki zara ama 7 yıllık herhalde. Bazen 3 tane 10 lira oluyor pazarda ,kapışıyorum kadınlarla, kapıyorum. Kızım 2.5 yaşında ona da eşime de pazardan alıyorum. Evin içinde süper paspal partisi veriyoruz. Eşim yazın şort giyiyor tane 5 lira, kışın benim altlardan çalıp giyiyor. 10 cm var arada oluyor ona. Kendi pijamaları rahat değilmiş. En son tilkiliye taktı , çok pis savaştık, sakladım onu. Giyip yıkayıp saklayacağım hava soğuyunca.
Birde şunu ekleyeyim,ben bu pazar batağına İzmir'de öğrenciyken düştüm.1 liraya pijama satıyordu adamlar, gençtim kandım
Ablam ayağında çocuğu sallarken makyaj yapardı eşinin eve gelmesine yakın. Zor değil, üşeniyorsunuz sadece, salıyorsunuz kendinizi anne olunca. Annelik giysisi giyip kadınlığı bir kenara koyuyorsunuz.
Pijama çıkarıp düzgün bir şey giymek maksimum 1 dakika, saç tarayıp toplamak 1 dakika, hadi duş alamadınız diyelim koltukaltı yıkayıp roll on, deodorant kullanmak 1 dakika. Sabah maksimum üç dakikada kendinizi yeni güne hazırlayabilirsiniz. Ha kendinize ayıracak üç dakikanız bile kalmıyorsa çocuktan dolayı üzüldüm sizin için.
Sus sus, karıştırma oralarıAsıl evde adam varken çıplak gezm...neyse burası yeri degil
Sabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.
Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.
Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.
Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
Bu hanımı yazılarından biraz taniyabildiysem kinaye yapmıştır umarım yanılmıyorumdurSabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.
Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.
Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.
Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
Genellikle çıkarOff evlilik ne garip evde bile ensede bir nefes onu giy bunu çıkar..
Çamaşır sulu donlarla kimse seksi olamaz. Aldatmak içinde varsa her türlü aldatır da kadın dediğin fit bakımlı ve mis gibi kokmalı.Kadın eşine seksi geliyorsa isterse çamaşır sulu don olsun değil miben buna inanıyorum Hülya Avşar çok bakımlı oldu da noldu adam kaç kez aldattı Not: Çamaşır sulu donları hiç sevmem değdiği anda atarım çöpe bakımsız olmak demek çamaşır sulu don dizi çıkmış pijama değildir. Ev adı üstünde rahat giyinilmeli
Neden şu eşofmanların adı dizi çıkmış diye çıktı bilmem benim dizi çıkmaz onla gezsem olur mu?Tabi ki
Diz izi çıkmış çamaşır sulu pijama ile kocasının yanında gezen kadınlara çok acıyorum. Sonra da ağlıyorlar kocam beni sevmiyor diye.
Gören de çocuklar 7-24 ayakta sanacak. Hiç mi uyumuyor, hiç mi oyun oynamıyor bu çocuklar da anneler saçına bir tarak vuracak zaman bulamıyor?Hala şu devirde cocuk var diye bakimsizlaşan kadinlara şasiyorum.
Cocugum yok ama arkadaslarimin hepsi dogurdu, kiminin 2 cocugu var hatta ve eski hallerinden pek farkli gorunmuyorlar.
Aralarindan bir tanesi bile mi bakimsizlaşmaz, yok bakimsizlaşmadilar kilo sorunu da yaşamadilar. Yeni dogum yapmiş olani bile yaninda cocuk gormesen anlamazsin yeni dogurduklarini oylelerdi.
Ben çamaşır suyu damladığı anda o kıyafeti çöpe atarım ama evde de fit fit gezmem çocukla kolay değil yani arada giyindik mi daha iyi eşlerin gözleri birden açılıverirÇamaşır sulu donlarla kimse seksi olamaz. Aldatmak içinde varsa her türlü aldatır da kadın dediğin fit bakımlı ve mis gibi kokmalı.
Eşörtmen severim ben. Picamaya karşıyım.Neden şu eşofmanların adı dizi çıkmış diye çıktı bilmem benim dizi çıkmaz onla gezsem olur mu?
Evde şıklık değil rahatlık önemli zaten.Özeniyorum diyenlerin tayt giymesi de ne bileyimyani hanımlar kızmayın ama tayt çok çirkin bir şey yahu, rahat olabilir ama kesinlikle şık değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?