Evliliğimin ilk zamanlarında ben de bunu problem etmiştim.. Eşim haftada bir bile aramaz.. =) Telefonun icadından haberi yok gibi davranır.. Oysa telefonu bütün gün elindedir.. Benim her durumda iyi olacağımdan ve akşam beni göreceğinden zaten emin gibidir... Bir bakıma bu iş gittikçe de işime gelmeye başladı.. Kazara arıyorsa bile artık "ne yapıyorsun?" sorusunu, beni kontrol mu ediyor acaba? diye düşünerek geçiştiriyorum.. Ama neresinden bakılırsa bakılsın, aslında bu biraz ilgisizlik ve olumsuz bir davranış.. bunu kabul ediyorum.. Tek yaptığım başka bir çerçeveden bakarak benim için "sorun" olmaktan çıkartıyorum...
galiba Pollyanna görse beni, ilk kez ağlardı... =))
Naçizane görüşüm, kendim uygulamadım tabi... Bir süre her gün aynı saatte arayarak nasıl olduğunu ve onu merak ettiğini sor... Sonra birden kes... Ama buna mutlaka alışmış olsun.. Tahmin ediyorum bir iki gün içinde, alışkanlık yaptığı için o seni arayacaktır... Neden aramadığın bir sorunsal olacaktır çünkü..
Evlilik bazen satranç oyunu gibi... ya da satranç oyununun aslı belki de evlilikten geliyordur... Herkesin kendi kalesi.. kendi şahı... piyonları var çünkü...
En iyisini elbette sen bilirsin,
Selamlar,