• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün içinde eşim beni hiç aramıyor

benım esım de cok sık aramaz.hatta gun ıcınde hıc aramadıgı olur.ama ben gunde 2-3 defa ararım.ıletısımı kesmemek lazım:1:

evlenmeden önce sabah evden çıkıp servise binene kadar konuşurduk günaydın alosu..ben arardım..
10'da o arardı, öğlen yemekten sonra ben onu. 3 gibi bazen arardı bazen de çıkışa yakın.. akşam ne yapıyoruz diye konuşurduk.. nişanlıyken çok daha sık telefonlaştık gün içinde.. hazırlıklar nedeniyle..

şimdi ise 10'da öğlen arasında ve 3'te konuşuruz.. onun iş çıkışı sabit değil ona göre bazen o bazen ben arıyorum..
ama benim eşim biraz yapışık olmayı sevenlerden.. ben yadırgıyordum aslında başlarda.. ama o istiyor konuşmak.. sesimi duymasa rahat edemez.. çıkarken arardı, kuzenlerim arkadaşlarım hep off puff ederdi sıkılmıyor musun diye.. alıştım ben de ne bileyim..

ama bence sizin durumunuzda pek bir tuhaflık yok.. herkesin huyu farklı.. ben ilk kez eşimde gördüm bunu.yeni tanışmıştık, hani kur aşamasındayız.. sürekli arıyordu epey şaşırmıştım.. senin pek işin yok herhalde demiştim çok bozulmuştu:))

Bizde eşimle gün içinde pek konuşmayız. öğlen o geldiğinde msn den konuşuruz bazen.
eltimin, ablamın eşleri sürekli arar onları.günde 3-4 defa. ama eşim beni aramaz.
bayramda seyranda, bir gün o bir gün ben ararım.
akşam gelecekse bi ihtiyaç var mı diye arar..
amam ben dikkat ettim ailesinede böyle.
bende çok takıyordum evliliğimin ilk döneminde.
şimdi hiçç aklıma bile gelmiyor.
bazen aradığında gün içinde çok şaşırıyorum.
hele napıyon, iyimisin diye yumuşak başlayınca konuşmaya, ya diyorum bişey isteyecek, yada bir yere gitmek için ortam yapıyor:))

kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim. çok sorun yapmıyordum zaten ama dediğim gibi diğer çiftlerde de böyle mi merak ediyordum. genelde evli arkadaşlarımla her görüşmemizde sürekli telefondadırlar.

ben dışarı gittiğimde bi arar eşim "vardın mı selam söyle" bir de kalkacağıma yakın "ne zaman kalkacan geleyim alayım seni" şeklindedir konuşmalar. ben bir yere gideceksem muhakkak evden çıkmadan haber veririm. onun dışında gün içinde hiç aramam eşimi. bişey alınacaksa falan...

şunu öğrendim ki evliyken adama direkt söylemek sadece antipati kazandırıyor. adamı resmen manupule etmek gerekiyor. ben bunu anladım da daha pek beceremiyorum. inşallah öğrenirim zamanla.

bu telefon konusunda içim rahatladı.

tekrar teşekkürler hepinize.

dün telefonumun şarjı bitmiş tüm gün kapalıydı onu bile farketmemiş benimki.. zaten konuşacak bişi olmuoki akşama kadar özleyin birbirinizi.. sanırım tüm erkekler böle....

ay aman aramasın....günüm huzurlu geçsin....:1::1:

buffy eşin seni hiç aramıyor değil ki;

bence normal abartı bir durum yok,adam iş güç yapma yani ...

Tuhafız biz bayanlar.Şöyle bir yorumları okudumda, arasalar bir dert olmuş aramasalar yine aynı. :)

Biz eşimle saat başı konuşuruz hatta bazen daha da aza iner bu aramalar eşim beni arar ben eşimi ararım hiçte sıkılmayız bazen işe dalar unutursam arar benle ilgilen der benimde çok hoşuma gider öyle demeleri bazen sırf o yüzden bile aramaz beklerim ki eşim öyle söylesin bende bazen ona yaparım işi olunca aramazsa benle ilgilen derim. Benim çok hoşuma gidiyor sık sık aramaları aramazsa sorun çıkartırdım heralde...

benimkide beni aramaz bende onu aramam.mesajla ekmeği sorar birşey söyleyecekse arar.bende aynı şekilde.ben öyle sık sık aramasını istemem şahsen.nerdesin napıyorsun her dakika hesap sorar gibi..

cnm günde yoksa en az 3 kere konusuruz ikimizde sesimizi duymak isteriz. eşin bastan böyle ise yapcak bişey yok maalesef

bizim kendimize ait bi firmamız var ve beraber işletiyoruz..biz hergun iş icabı muhakkak arıyoruz birbirimizi..zaten

hep beraberiz..ewimizde hemen üst katta..ewe çıksam bile haberi oluyo..sadece pazar günleri eşim çalışıyorsa ben

bir yere gideceksem sadece haber veririm okadar..oda merak etmesin diye..

bence abartıyorsunuz.hanı flort nısan donemınde bunu dert etsenız anlıyacagım ama,evlıklıkten sonra dert etmenız gereksız yere kuruntu olmus.bu adam bekarken de aynıymıs sonradan huy degıstırmemıs kı .arkadaslarınız eslerı gun ıcerısınde sık sık arayabılır herkezın huyu karakterı farklı .esınızı arkadaslarınız eslerıyle kıyaslamak cok yanlıs .

bizde 1,5 yıllık evliyiz, eşimde günde bir defa arar o da ben aramamıssam huyu bu. bende hep başkalarına özenirim 10 yıllık evli arkadaşım kırk kere konuşur kocasıyla biz bişi lazım olunca sadece :) hatta o kadar ki nişanımızın olacağı gün nişan saattine 2 saat kalana kadar hiç konuşmamıştık millet soruyo ne zaman almaya gelecek diye konuşmadık bilmiyorum deyince kavga ettik falan sandılar. sonra elinde çiçekler kapıda görünce konuşup mesajlaşmadığıma inandıramamıştım kimseyi :)) o derece yani.:70: ama kalplerimiz bir :21:

aman bos verin aramayan aramıyo işte :)benimki de aramıyo ama takıyo muyum :))yoo hep agız dalası yapıyorum o da iki tarafı birden bunaltıyo cogu zaman bunu yapmamayı beceerebilmiş biri varsa lütfen bana yardımcı olsun..ben susmaıyorum konu bu aslında yanı sorunu hep ben cıkarıyomusum gibi oluyo ama ole deıl aslında sorun var ve ben sadece dile getiren tarafım o kadar yanı her sey toz pembe deıl kı...

Back
X