- 18 Ağustos 2009
- 4.902
- 3.346
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili 91/1 hastorunlarım;
Güçlü olmaya bakın bitiyor işte inanamasanız da, aklınız almasa da
senin şafağın bitmiş konuşması kolay demeyin ben bittiğine inanamıyorum ama bitiyormuş işte.
Ben bile bitirdiysem şafağı elbet sizinde bitecek inanın bana.
Şimdi çok zor geliyor biliyorum ama mehtaplarınız var, yemin törenleri, dağıtım izinleri,
100 lere kadar kolay geçicek inanın bana. Asıl 100 lerde hissedeceksiniz askerliğin ne mok olduğunu
o yüzden şimdi dik durun ve sevgililerinize eşlerinize destek olun
gönül isterdi tabii bizde gidelim birlikte askerlik yapalım ama olmuyor işte :)
Gün batmaya Şafak bitmeye mahkum kimler geldi kimler geçti buralardan hiçbirimiz kalmayacağız merak etmeyin.
Sevgiler...
yok yok şimdiden yapma öyle güçlü olman gerek salma kendiniAh canım arkadaşım öyle güzel demişin ki bunu..Gerçekten inanmayı çok istıyoorum..İzin kullanmazsa 298 kullanırsa 328 nasıl geçer bu günler
Daha şimdiden sinir hastası oldum resmen...
yok yok şimdiden yapma öyle güçlü olman gerek salma kendini
bunalımla daha zor geçiyor inan bana ama atlatılıyor bir şekilde
ağlasan da zırlasanda bitecek bu 460
kendine eziyet edince kolaylaşmıyo inan
hayattan kopmamaya çalış, bitecek ve gün gelecek sen bile inanmayacaksın
sonra o gün gelip beni bu yazdıkları hatırlarsın :)
birşeylerle meşkul olmaya çalışıyorum ama düşünmemeye yetmiyo heleki aramız bozulmaya başladı..
aranızdaki sorun nedir canım?
şimdi bu günler çok zor tabii, ama teskeresini alıp yanına geldiğinde bütün bu sıkıntılar geride kalacaktır canım emin ol, bozma moralini...
Kendi ailesine bile gitmemi gezme sayıyo konuşum doru düzgün anlatıyom gez yaaa karışmıyom dio yamuk ağaz çıldırıyorum...Laflarını düşünmeden konuşmaları arttı..Tel 5dk geç açm syleniyo delircem resmen...Her şeye bi kulp buluyo
ayrılmakmı istiyon dedim ben sensiz yapamm iyi değişim anla dedi tmm ama sende düselircen dedim söz verdi yine arada yapıyo aynı şeleri delcemmmmm
şafak 410
zamanın durduğu gün