Şafak 328...
Yine hasret dorukta, yine acım tarif edilemez, yine içimde koca bir boşluk...
Dün sesini hiç duymadım... Bugün günaydın mesajını almadım...Görünürde mehtap da yok......
Giderken üzerinden en son çıkardığın atletini koklamakla yetiniyorum yine. Gözyaşlarımdan sırılsıklam oldu o atlet.....
Yine çok güçsüzüm, yine sensizim...
Sana çok ihtiyacım var hayatım:85:
geçecek ayfercim geçecek... sizin 8 ayınız da, bizim 11ayımız da geçecek elbet:85::85::85:ŞaFaK 245 Geriye kalan 8 ay'ın nasıl geçeceği konusunda endişelerin arttığı günler...
geçecek ayfercim geçecek... sizin 8 ayınız da, bizim 11ayımız da geçecek elbet:85::85::85:
326.......
öyle deme canım yaa, Allah'ın izniyle Tatvan'dan da alacaksın sevdiğini... iyi düşün iyi olsun424
Bitmiyor askm. Rakamlar gözümde öyle büyüyor ki.. Sanki sana hiç kavuşamıcakmışım, Bitlis'ten seni alamıcakmışım gibi geliyor..
İçimde koca bir boşluk..
Offff
kızzzz 3ay 3 aydır, 1 ay bile erken gelse ne kadar çok şey farkeder di mi? ama olsun, siz teskerenizi aldığınızda artık ben 2rakamlılara düşmüş olcam Allah'ın izniyle... Ayyyy gel teskere gellllgörende çok fark var sancak :84:bizden 3 aycık sonra siz kavuşuyosunuz
öyle deme canım yaa, Allah'ın izniyle Tatvan'dan da alacaksın sevdiğini... iyi düşün iyi olsun
kızzzz 3ay 3 aydır, 1 ay bile erken gelse ne kadar çok şey farkeder di mi? ama olsun, siz teskerenizi aldığınızda artık ben 2rakamlılara düşmüş olcam Allah'ın izniyle... Ayyyy gel teskere gellll
di mii ben de her zaman müsaitim walla, gelsin gelsinngelsin gelsin hep evdeyim
318... gerginliğin tırmanışı ve sonrasında yumuşama belirtileri...Bugün günlerden hiç. Benim adım yok. Kanatlanıyor içimden binlerce siyah kelebek.
Savruluyor rüzgarda yaprak gibi kalbim, uzaklarda bir yerde. Kalbim kayıp.
Karanlığa dokunabiliyor sanki ellerim.
Sadece sesler duyuyorum. Ayak sesleri uzaklardan.
Susuyorum. Sessizlik keskin. Bekliyorum. Beklemek keskin....
ŞAFAK 319:85: