Gün Gün Şafak Özlemi...

Şafak 328...
Yine hasret dorukta, yine acım tarif edilemez, yine içimde koca bir boşluk...
Dün sesini hiç duymadım... Bugün günaydın mesajını almadım...Görünürde mehtap da yok......
Giderken üzerinden en son çıkardığın atletini koklamakla yetiniyorum yine. Gözyaşlarımdan sırılsıklam oldu o atlet.....
Yine çok güçsüzüm, yine sensizim...
Sana çok ihtiyacım var hayatım:85:

Ahhhh o atlet o tişört bende de var hatta suan da üstümde...bu yazı bunlarla cıkarıcam dönüşümlü olarak bi tişört bi atlet..
kokusu sinmiş..parfümünden bende de var kokladıkca kokusunu aldıkca çılgına dönüyorum..
Şafak 424..ben bu 400lerden kurtulamadıkca kendimi sanırım hep kötü hissedicem
Şimdi doya doya konuşmanın görüşmenin msjlaşmanın tadını yasıyorum ama cuma günü sevdiğimi teslim ediyorum..
Aslında şafağğımı tam oalrak bilmiyorum ya dogru ya yanlıs ben böyle gidiyorum..o zamanlar bir gelsin de hersey daha iyi oturur..
Askerimm sen daha gitmeden ben büyük bir çukurun içine girmiş bulunmaktayım........

:KK43: ŞaFaK 245 Geriye kalan 8 ay'ın nasıl geçeceği konusunda endişelerin arttığı günler... :KK43:

424
Bitmiyor askm. Rakamlar gözümde öyle büyüyor ki.. Sanki sana hiç kavuşamıcakmışım, Bitlis'ten seni alamıcakmışım gibi geliyor..
İçimde koca bir boşluk..
Offff :KK14::KK14:

424
Bitmiyor askm. Rakamlar gözümde öyle büyüyor ki.. Sanki sana hiç kavuşamıcakmışım, Bitlis'ten seni alamıcakmışım gibi geliyor..
İçimde koca bir boşluk..
Offff :KK14::KK14:
öyle deme canım yaa, Allah'ın izniyle Tatvan'dan da alacaksın sevdiğini... iyi düşün iyi olsun:KK34:

görende çok fark var sancak :84: :KK49: bizden 3 aycık sonra siz kavuşuyosunuz
kızzzz 3ay 3 aydır, 1 ay bile erken gelse ne kadar çok şey farkeder di mi? ama olsun, siz teskerenizi aldığınızda artık ben 2rakamlılara düşmüş olcam Allah'ın izniyle... Ayyyy gel teskere gellllEn Büyük TÜRKİYE

öyle deme canım yaa, Allah'ın izniyle Tatvan'dan da alacaksın sevdiğini... iyi düşün iyi olsun:KK34:

kızzzz 3ay 3 aydır, 1 ay bile erken gelse ne kadar çok şey farkeder di mi? ama olsun, siz teskerenizi aldığınızda artık ben 2rakamlılara düşmüş olcam Allah'ın izniyle... Ayyyy gel teskere gellllEn Büyük TÜRKİYE

gelsin gelsin hep evdeyim :KK55::KK1:

Hala inanamıyorum 1hafta gelcem dediğinde bana sene gibi geçen 1 haftayı hayal edip durdum.koooos koca yedii gün dedim hep:KK14::KK14::KK14::KK14:
peki neden gidiyo:KK14::KK14:
oysa ben ona daha doyamadım:KK14::KK14::KK14::KK14:
şafak 235:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Bugün günlerden hiç. Benim adım yok. Kanatlanıyor içimden binlerce siyah kelebek.
Savruluyor rüzgarda yaprak gibi kalbim, uzaklarda bir yerde. Kalbim kayıp.
Karanlığa dokunabiliyor sanki ellerim.
Sadece sesler duyuyorum. Ayak sesleri uzaklardan.
Susuyorum. Sessizlik keskin. Bekliyorum. Beklemek keskin....
ŞAFAK 319:85:

Bugün günlerden hiç. Benim adım yok. Kanatlanıyor içimden binlerce siyah kelebek.
Savruluyor rüzgarda yaprak gibi kalbim, uzaklarda bir yerde. Kalbim kayıp.
Karanlığa dokunabiliyor sanki ellerim.
Sadece sesler duyuyorum. Ayak sesleri uzaklardan.
Susuyorum. Sessizlik keskin. Bekliyorum. Beklemek keskin....
ŞAFAK 319:85:
318... gerginliğin tırmanışı ve sonrasında yumuşama belirtileri...

Tükenecek tabii tükenmeye mahkuum.
Ha gayret kızlar bitti bitecek. Bir bakmışsın plakalar gelmiş.

Her gün saymayın olum ya, daha zor geliyor.
Salın gitsin :)

X