Gün Gün Şafak Özlemi...

hoşgeldin canımmmm dogru sölüyosun izin kullanmamak en iyisi...bende şöyle taktik buldum bugun askerliğinin kacıncı günü diye düşünmüyorum şafaga pek aldırıs etmeden geriye dogru yazıorum sanki daha mı iyi oluo anlayamadım ama kesinlikle bugun askerliğinin şu kadar günü diye düşünmeyin yani 1den baslamayın 460dn geri gidin daha ii moral verici diye düşünüyorum kendimce bilemedim siz ne dersiniz

bu konuda kimseden öğüt alma sana en kolay ne geliyosa onu yap ama açıkcası bende senin gibi yapıyom geriye bakmak yerine ne kada kaldı diye bakıyom..
kendine hedef koy 400 300 200 vee 100 diye öle öle ilerle daha kolay..:KK16::KK16::KK16::KK16:

şafağımız 10 :nazar:

seniii tarifsizz özledimm nefesimmmm...

kızlar şafağınızı sayarken her 10 gune gore dusunursenız daha cok mutlu olursunuz ve daha hızlı gecıomus gıbı gelıo..400lerden kurtulmaya su kadar gun 300lerden su kadar gun dıye hesaplamak daha ıyı gelıo ınsana..en azından ben kendımı oyle avutuyordum..

nişanlım izin kullanmadı 23 gun bırden dustum 100lere gelınce..eğer sizin gidebilme imkanınız varsa siz gidin ziyaretine..

ben de öyle düşünüyorum tatlım 400ler biticek 300 olcak falan diye avunmaya çalışıyorum bugün biraz daha iyiyim elbet geçiyo çünkü..senin adına çok sevindim darısı başımıza umarım usta birliği yakın yere çıkar da ben giderim her ay tek isteğim bu şimdilik

ben de öyle düşünüyorum tatlım 400ler biticek 300 olcak falan diye avunmaya çalışıyorum bugün biraz daha iyiyim elbet geçiyo çünkü..senin adına çok sevindim darısı başımıza umarım usta birliği yakın yere çıkar da ben giderim her ay tek isteğim bu şimdilik

hakkınızda hayırlısı neyse ve nerede rahat edecekse oraya cıksın diye dua et canım..

geçio zaman canım..başka seylerle oyalanınca daha hızlı gecıo..oyalancak bişeyler bul kendıne..

geçio zaman canım..başka seylerle oyalanınca daha hızlı gecıo..oyalancak bişeyler bul kendıne..

kurs kayıtlarını bekliyorum canım yoksa böyle geçmez zaman elbette gecer zamanı kim durdurabilmiş ki ama süreç insanı zorluor
helede bu sevdigin adamın hasretiyse

kurs kayıtlarını bekliyorum canım yoksa böyle geçmez zaman elbette gecer zamanı kim durdurabilmiş ki ama süreç insanı zorluor
helede bu sevdigin adamın hasretiyse

evet zaman geçsede başımı yastıga koydugumda hasret oturuyo içime. gece sessiz heryer. sessiz çıglık atıyorum

X