- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
21 yada 22si bekliyordum adet agrim vardi hatta yattim biraz oldum sandim wc gittim olmamisimNormalde ocakta hangi gun adet olman gerekiyordu
Ustunden baya bi gecmis. Ozel hastanelerde kanda gebelik testi en gec 2 saate sonuclaniyor. Gidip bi baktirmalisin. Bu kadar korkmayin olmsuz cikmasindan. Olumsuz da ciksa onunuzdeki ay icin planlar yapin. Bu forumda herkese en buyuk onerim INOFOLIC. Bunu muhakkak kullan adet olursan basla kullanmaya. Sonra adetin 13 yada 14 .gunu doktora git yumurtanin boyutu ciktiginda igneni ol. 48 saat sonra tekrar git catliyor mu bak. Yumurta catlamis kuculuyosa iliskiye gir. Ve inofolige adete kadar devam et. Cok cok cok etkili.21 yada 22si bekliyordum adet agrim vardi hatta yattim biraz oldum sandim wc gittim olmamisim
Ben vjinal muayeneden korktugum icinde gitmiyorum acikcasi :) ben 3. Hafta yumurtladigimi dusunuyorum eger oyleyse ve bebek varsa 2.5 haftalik olmasi gerekiyor. Yerlesme kanamasi 7 ile 14.gunde olurmus sanirim ben 15.gun gordum lekelenmeyi ona gore hesap yapinca 9unda girdigimiz iliskide olduysa olmustur diye dusunuyorum. Yani testte yine neg cikar buyuk ihtimal :)Ustunden baya bi gecmis. Ozel hastanelerde kanda gebelik testi en gec 2 saate sonuclaniyor. Gidip bi baktirmalisin. Bu kadar korkmayin olmsuz cikmasindan. Olumsuz da ciksa onunuzdeki ay icin planlar yapin. Bu forumda herkese en buyuk onerim INOFOLIC. Bunu muhakkak kullan adet olursan basla kullanmaya. Sonra adetin 13 yada 14 .gunu doktora git yumurtanin boyutu ciktiginda igneni ol. 48 saat sonra tekrar git catliyor mu bak. Yumurta catlamis kuculuyosa iliskiye gir. Ve inofolige adete kadar devam et. Cok cok cok etkili.
Ama ilk isin bugun gidip kan testi yaptirmak olmali nasil dayaniyorsunuz anlamiyorum ben 21. Gun gittim senin kac gun gecmis bekliyorsun :) bu arada banada vajinama igne batar gibi oluyordu 21.gun ve ruyamda yerlesme kanamasi oldugumu gordum esimin de dogum gunu diye baktirdim ve cikti. Her ay bir umut kos hastaneye :)
Hesabin yanlis cnm yerlesme kanamasinin bir gunu yok ozellikle adet gectiginde de olabilir ve doktora gitme zaten varsada anlayamaz. Kan testine baktir ve 10un uzerinde cikarsa gebesindir iki gun snra yine baktirirsin. Adetten 2.5 -3 hafta sonra yumurtladiysan coktan dollenme olmustur. Ve gebeysen adetin 4 gun gecikmis gozukuyor. Kan ver ve sonucuna bakBen vjinal muayeneden korktugum icinde gitmiyorum acikcasi :) ben 3. Hafta yumurtladigimi dusunuyorum eger oyleyse ve bebek varsa 2.5 haftalik olmasi gerekiyor. Yerlesme kanamasi 7 ile 14.gunde olurmus sanirim ben 15.gun gordum lekelenmeyi ona gore hesap yapinca 9unda girdigimiz iliskide olduysa olmustur diye dusunuyorum. Yani testte yine neg cikar buyuk ihtimal :)
Maasallah canım, rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah:)14.98 cikti ilk degerim. Hicbir belirti yasamadim. Ruya gordum ve esimin dogum gunuydu kan testi yaptirmak istedim gebe oldugumu ogrendim. Su an 4 bucuk haftaligim hala bir belirti yasamiyorum. 6 haftadan once belirti olmaz zaten cnm. Su an yavas yavas gogsum agriyor o kadar
Amin canim tum isteyenleri insallahMaasallah canım, rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah:)
Bu ay sonuna kdr bekliyim o zman olmazsam kan veriyim. Peki nrmal devlet hastanesine gitsem kadin dogumcuya mi hcg testi yaptircam dicem yoksa sekreterden sira alirken mi kan testi dicem. Bu konularda cok bilgisizimHesabin yanlis cnm yerlesme kanamasinin bir gunu yok ozellikle adet gectiginde de olabilir ve doktora gitme zaten varsada anlayamaz. Kan testine baktir ve 10un uzerinde cikarsa gebesindir iki gun snra yine baktirirsin. Adetten 2.5 -3 hafta sonra yumurtladiysan coktan dollenme olmustur. Ve gebeysen adetin 4 gun gecikmis gozukuyor. Kan ver ve sonucuna bak
Vallahi sizin gibi sabirli insanlara hayranim. Hala bekleyeyim diyosun :) ben adetime 1 hafta varken dayanamadim gittim. Ozel hastanede ben gebelik testi diyip ucret odeyip baktiriyorum devlet hastanesinin sistemi nasil bilemiyorumBu ay sonuna kdr bekliyim o zman olmazsam kan veriyim. Peki nrmal devlet hastanesine gitsem kadin dogumcuya mi hcg testi yaptircam dicem yoksa sekreterden sira alirken mi kan testi dicem. Bu konularda cok bilgisizimksra bakma cok soru sordum
Heheheh :) sabir mi korku mu bilmiyorum. Esimde annemde hamis degilsindir dedikce ayaklarim geri gidiyo belkide destek olan olmadigindandir bilmiyorum :) tamam cok tesekkur ederim. Sende insallah bebisini sag salim kucagina alirsinVallahi sizin gibi sabirli insanlara hayranim. Hala bekleyeyim diyosun :) ben adetime 1 hafta varken dayanamadim gittim. Ozel hastanede ben gebelik testi diyip ucret odeyip baktiriyorum devlet hastanesinin sistemi nasil bilemiyorum
Amin canim insallahHeheheh :) sabir mi korku mu bilmiyorum. Esimde annemde hamis degilsindir dedikce ayaklarim geri gidiyo belkide destek olan olmadigindandir bilmiyorum :) tamam cok tesekkur ederim. Sende insallah bebisini sag salim kucagina alirsin
Özel bi soru ama şüpheli ilişkinin kaçıncı günü ilk çift çizgiyi gördün canım? Bir de belirtilerin ne idi?Arkadaslar suan çok şükür 5+5 hamileyim. Burda gebelik testlerine bakarken bir kaç arkadasın her gün gebelik testi yaptığını gördüm. Gün gün silik çizgilerin koyulaştığını paylaşmışlar. Bende adetime 4 gün kala test yaptığımda silik çizgiyi görünce o arkadas gibi yapıp herkese yardımcı olmak istedim. Çünkü arkadasın yaptığını cok faydalı buldum. Kendiminkileri onunkiyle kıyasladım içimi rahatlattım :) o yüzden bende adete kadar test yaptım ve benimde çizgim giderek koyulaştı çok şükür. Koyduğum fotoğrafta beklenen adet gününe 4 gün kaladan beklenen adete kadar her gün yaptığım testler var. Sonuncu testte adet gününü 3 gün geçtiğinde yaptım ve o tam çift çizgi çıktı. 3 gün kala 2 tane test yaptım çünkü testin bebetime olduğunu farkettim. İnternette herkes bebetime yanlış sonuç veriyor yazmışlar. Çok hayal kırıklığına uğrayan olmuş bu testten ama benim sonucum doğru çıktı şükürler olsun. İlk testlerdeki silikler hiç görünmüyor fotoğrafta ama silik çizgi var o testlerin hepsinde çok azda olsa. Testleri her sabah ilk idrarla yaptım. Gece sıvı alınmadığı için idrarda daha yoğun hcg bulunuyor çünkü. 4+5 ken doktora gittik ve kese görünmedi. Doktor kesenin karından görünebilmesi için beta hcg nin 4000 olması gerekiyor dedi. Haftaya gel o zaman görünür dedi. O gün yani adetim tam 1 hafta gectiğinde kanda beta hcg 1764 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrarla istersen dedi. 2 gün sonra değerim 3900 olmuştu. Bugün gittim yine doktora ve kese ve bebek göründü çok şükür. Kalp atışları için bayramdan sonra gel dedi. Çok uzun anlattım farkındayım kusura bakmayın :) ama bu tarz yazıları hamilelik düşünürken çok aradım okumaya ihtiyacım olduğu için sizlerinde işine yarar diye yazdım. Eki Görüntüle 1629198 Sorularınız olursa seve seve yanıtlamaya çalışırım. Allah isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün güzel ahlaklı akıllı uslu hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah kimseyi evlatla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Iliskiden 8 gun sonra gebeydim. O kadar erken belirti olmaz canim. Cok az batma hissettim ama kanda baktirma sebebim hem.esimin dogum gunu olmasi hemde ruyamda yerlesme kanamasi yasadigimi gormustum ondan baktirdim.6 haftadan once belirti olmaz. Birtek gogus agriyor ama o adettede agriyorÖzel bi soru ama şüpheli ilişkinin kaçıncı günü ilk çift çizgiyi gördün canım? Bir de belirtilerin ne idi?
Canım yani sen kanda ögrendin idrarla değil?Iliskiden 8 gun sonra gebeydim. O kadar erken belirti olmaz canim. Cok az batma hissettim ama kanda baktirma sebebim hem.esimin dogum gunu olmasi hemde ruyamda yerlesme kanamasi yasadigimi gormustum ondan baktirdim.6 haftadan once belirti olmaz. Birtek gogus agriyor ama o adettede agriyor
Ben adetime 1 hafta vardi ogrendigimde. Degerim 300 oldugunda bile idrarda cikmadi. Doktor 600lerde bile idrarda zor cikar diyor. Idrara guvenmeyin. Gebelk testi sadece kanda erken sonuc verir. Idrar icin en az adetten 3-5 gun gecmeliCanım yani sen kanda ögrendin idrarla değil?
300 ken nasıl çıkmadı çok şaşırdım şuan çünkü 20 mIU olunca çıkanları duymuştum canımBen adetime 1 hafta vardi ogrendigimde. Degerim 300 oldugunda bile idrarda cikmadi. Doktor 600lerde bile idrarda zor cikar diyor. Idrara guvenmeyin. Gebelk testi sadece kanda erken sonuc verir. Idrar icin en az adetten 3-5 gun gecmeli
Cikmadi canim. Idrar testleri guvenilir olmadigi bilinen birsey zaten. 3 hafta 2 gunluktu ogrendigimde su an 4 hafta 3 gunluguz300 ken nasıl çıkmadı çok şaşırdım şuan çünkü 20 mIU olunca çıkanları duymuştum canım
Cikmadi canim. Idrar testleri guvenilir olmadigi bilinen birsey zaten. 3 hafta 2 gunluktu ogrendigimde su an 4 hafta 3 gunluguz
Amin insallah canim. Supheleniyorsan sadece kan testi yaptir insallah istedigin sonucu gorursunAllah bağışlasın canımm
Bi hafta kasık sızlaması idi ama şuan adet sancısı gibi be iki gün öncede adet sancısı olmuştu yine olmadı galibaAmin insallah canim. Supheleniyorsan sadece kan testi yaptir insallah istedigin sonucu gorursun
Kismet belkide gebelik belirtisidir. Beklemek istiyorsan bekle ama suphen varsa baktir kaninaBi hafta kasık sızlaması idi ama şuan adet sancısı gibi be iki gün öncede adet sancısı olmuştu yine olmadı galiba