- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
Bende olmadı. Olan da hiç duymadım.Sabirsizlaniyorum iste bende sizde yerlesme kanamasi oldumu herkeste oluyor mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende olmadı. Olan da hiç duymadım.Sabirsizlaniyorum iste bende sizde yerlesme kanamasi oldumu herkeste oluyor mu acaba
Bugun oldu bende ve 3 hafta 5 gunluk gebeyimBende olmadı. Olan da hiç duymadım.
Canım benım oglumda olmustu. bir kerelık az bır kan gelmıstıSabirsizlaniyorum iste bende sizde yerlesme kanamasi oldumu herkeste oluyor mu acaba
Canim ben 25 aralikta adet oldum 15 ocakta hamile oldugumu ogrendim 21 gun sonra. Yani bata 7 gun vardi. Hamileysen coktan cikar. Baktirabilirsin kan testinebat a 4 kaldı. Bekle bekle geçmiyor günler
Canim ben 25 aralikta adet oldum 15 ocakta hamile oldugumu ogrendim 21 gun sonra. Yani bata 7 gun vardi. Hamileysen coktan cikar. Baktirabilirsin kan testine
Canım şuan durumlar nasıl keseyi gördünüz mü? Benim de 9 çıktı, iki gün sonra da 17 çıktı doktor kesin bişey söylemiyor, testi tekrarlamak lazım diyorKızlar beta hcg 143.95 çıktı. Kaç günlük/haftalık hamileyim? Şoka girdim doktora soramadim unuttum
Bu hcg yerlesme kanamasindan sonra mi yukseliyor ?Arkadaslar suan çok şükür 5+5 hamileyim. Burda gebelik testlerine bakarken bir kaç arkadasın her gün gebelik testi yaptığını gördüm. Gün gün silik çizgilerin koyulaştığını paylaşmışlar. Bende adetime 4 gün kala test yaptığımda silik çizgiyi görünce o arkadas gibi yapıp herkese yardımcı olmak istedim. Çünkü arkadasın yaptığını cok faydalı buldum. Kendiminkileri onunkiyle kıyasladım içimi rahatlattım :) o yüzden bende adete kadar test yaptım ve benimde çizgim giderek koyulaştı çok şükür. Koyduğum fotoğrafta beklenen adet gününe 4 gün kaladan beklenen adete kadar her gün yaptığım testler var. Sonuncu testte adet gününü 3 gün geçtiğinde yaptım ve o tam çift çizgi çıktı. 3 gün kala 2 tane test yaptım çünkü testin bebetime olduğunu farkettim. İnternette herkes bebetime yanlış sonuç veriyor yazmışlar. Çok hayal kırıklığına uğrayan olmuş bu testten ama benim sonucum doğru çıktı şükürler olsun. İlk testlerdeki silikler hiç görünmüyor fotoğrafta ama silik çizgi var o testlerin hepsinde çok azda olsa. Testleri her sabah ilk idrarla yaptım. Gece sıvı alınmadığı için idrarda daha yoğun hcg bulunuyor çünkü. 4+5 ken doktora gittik ve kese görünmedi. Doktor kesenin karından görünebilmesi için beta hcg nin 4000 olması gerekiyor dedi. Haftaya gel o zaman görünür dedi. O gün yani adetim tam 1 hafta gectiğinde kanda beta hcg 1764 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrarla istersen dedi. 2 gün sonra değerim 3900 olmuştu. Bugün gittim yine doktora ve kese ve bebek göründü çok şükür. Kalp atışları için bayramdan sonra gel dedi. Çok uzun anlattım farkındayım kusura bakmayın :) ama bu tarz yazıları hamilelik düşünürken çok aradım okumaya ihtiyacım olduğu için sizlerinde işine yarar diye yazdım. Eki Görüntüle 1629198 Sorularınız olursa seve seve yanıtlamaya çalışırım. Allah isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün güzel ahlaklı akıllı uslu hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah kimseyi evlatla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Idrar testin pozitif cikti mi? Bende p.tesi kahve lekelenme oldu kesildi lekelenmeden 2 gun onceki testim negatfti. Sormak istedigim yerlesmeden sonrami hcg yukseliyorBugun oldu bende ve 3 hafta 5 gunluk gebeyim
Hayir alakasi yok. Hcg gebelik varsa yumurtlamadan 10 gun sonra yukselir. Ben 7 ocakta yumurtladim 15 ocakta gebeydim. Gecen persembe gunu yerlesme kanamasi geldiIdrar testin pozitif cikti mi? Bende p.tesi kahve lekelenme oldu kesildi lekelenmeden 2 gun onceki testim negatfti. Sormak istedigim yerlesmeden sonrami hcg yukseliyor
14.98 cikti ilk hcg21 gün sonra kan da degerin ne cıktı? Bir de belirtilerin neydi?
14 degerle idrar testi neg. Cikar dimi?14.98 cikti ilk hcg
Canim degerim 300ken bile negatif cikti. Doktor normal dedi. 600lerde anca cikar diyor. Bebek 4 bucuk haftalikken cikiyor idrarda. Ben gebeligimi 3 haftalikken ogrendim14 degerle idrar testi neg. Cikar dimi?
Yani adetin 3-5 gun gecmeden idrarda pozitif bekleme. Su anda 4 bucuk haftalik gebeyim. Idrar testine kalsa gebe degildim. Kan testi yaptir adetine 1 hafta kala cikar kanda14 degerle idrar testi neg. Cikar dimi?
14.98 cikti ilk degerim. Hicbir belirti yasamadim. Ruya gordum ve esimin dogum gunuydu kan testi yaptirmak istedim gebe oldugumu ogrendim. Su an 4 bucuk haftaligim hala bir belirti yasamiyorum. 6 haftadan once belirti olmaz zaten cnm. Su an yavas yavas gogsum agriyor o kadar21 gün sonra kan da degerin ne cıktı? Bir de belirtilerin neydi?
Bende bu p.tesi kahverengi lekelenme oldu oglen sonra durdu tik yok simdi ne adet var ne leke var hicbisey yok. Sol bazende sag kasik tarafimda minik agri batma olup geciyo yada cok yorulup egildigimde kaburga kemigimin alt kisminde nabiz atiyo gibi oluyo ayriyetten beyaz akintim var ve 1 haftadir hergun fazlalasan gogus agrim var. 1 hafta once pazar gunu cok agrili adet sancisi cektim sonra gecti gelen giden yok. Emin olmadan doktora gitmeye korkuyorum.Yani adetin 3-5 gun gecmeden idrarda pozitif bekleme. Su anda 4 bucuk haftalik gebeyim. Idrar testine kalsa gebe degildim. Kan testi yaptir adetine 1 hafta kala cikar kanda
Adetin gecti mi yada kac gun varBende bu p.tesi kahverengi lekelenme oldu oglen sonra durdu tik yok simdi ne adet var ne leke var hicbisey yok. Sol bazende sag kasik tarafimda minik agri batma olup geciyo yada cok yorulup egildigimde kaburga kemigimin alt kisminde nabiz atiyo gibi oluyo ayriyetten beyaz akintim var ve 1 haftadir hergun fazlalasan gogus agrim var. 1 hafta once pazar gunu cok agrili adet sancisi cektim sonra gecti gelen giden yok. Emin olmadan doktora gitmeye korkuyorum.
Ben kasim 9da adet oldum aralikta geciktirici primolut kullandim 21aralikta kanamam oldu simdi ocakta hicbisey olmadi14.98 cikti ilk degerim. Hicbir belirti yasamadim. Ruya gordum ve esimin dogum gunuydu kan testi yaptirmak istedim gebe oldugumu ogrendim. Su an 4 bucuk haftaligim hala bir belirti yasamiyorum. 6 haftadan once belirti olmaz zaten cnm. Su an yavas yavas gogsum agriyor o kadar
Normalde ocakta hangi gun adet olman gerekiyorduBen kasim 9da adet oldum aralikta geciktirici primolut kullandim 21aralikta kanamam oldu simdi ocakta hicbisey olmadi
Atesim 36ya dustugunde iliskiye girdik ertesi gun 37ye cikti sonra 36.1 36.4 36.5 devam ediyorAdetin gecti mi yada kac gun var