Gün gün gebelik testi

Kızlar beta hcg 143.95 çıktı. Kaç günlük/haftalık hamileyim? Şoka girdim doktora soramadim unuttum

Ben ongyn kala erken gebelik testi yaptim negati cikti ama goslerime ve kasiklarima igne batiyor sizce napayim

On gün kala çıkmaz canım ama benim ağrılarımda on gün kala çıktı idrar ve kan testindede 3 gün kala çıktı biraz bekle tatlım inşallah çıkar

Ben ongyn kala erken gebelik testi yaptim negati cikti ama goslerime ve kasiklarima igne batiyor sizce napayim

Ben reglime 4 gün ve 2 gün kala erken gebelik testi yaptım. İkisi de negatif çıktı. Adet olmayı beklediğim gün 5 tl ilk uyduruk testten yaptım onda çıktı

Kesilmiş süt gibi akıntı olması mantar enfeksiyonunun belirtisi

bir şey sormak istiyorum arkadaşım adete 3-4 gün kala akşam üstü test yaptı başta negatifti ama 4 saat sonra filan 2. ince bir çizgi belirmiş. dikkate alınmalı mı sizce?

Sonradan çıkan çizgiler geçerli kabul edilmiyor. 2-3 gün bekleyip sabah ilk idrarınla yaparsan daha doğru sonuç alırsın

arkadaşlar hamile kalanlara sorum olacak ,ilişki sıklığınız nasıldı hamile kaldınız ben bu ay serophene kullandığım halde adetin 17.günü ile 19.gününü değerlendirebildik lütfen cvp

Kizlar merhaba benim ovuslasyon gunu 4 ocakti 5 e baglayan gece degerlendirdik bata suan 5 gun kaldi pazartesi sali gunu gibi bat tarihi bugun uzerinden 9 10 gun gecmis oldu bata 3 gun kala yapsam cikar mi sizce pekte emin olamadigim icin yapmak istemiyorum hayal kirikligi yasamamak icin ama goguslerim bi anda sisti aciyor sizliyor koltuk altiyla gogus arasi bi agri aci oluyor kasikta batma sik idrara cikma ayaklarim buz gibi gece sicak basiyo uyurken gunduz cok usuyorum uyanamiyorum bi halsizlik var battan mi yoksa bisi var mi emin olamiyorum ve cok sabirsizlaniyorum

Test için daha erken canım. Ben reglimi beklediğim gün yaptım silik çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…