Benimde adete 4 gün varken böyleydi vardır inşallah :) hatta benimki fotoğrafta belli olmuyor bile :)Adetime 5 gün var sizce hamilemiyim ?
Ben ongyn kala erken gebelik testi yaptim negati cikti ama goslerime ve kasiklarima igne batiyor sizce napayim
Ben reglime 4 gün ve 2 gün kala erken gebelik testi yaptım. İkisi de negatif çıktı. Adet olmayı beklediğim gün 5 tl ilk uyduruk testten yaptım onda çıktı
Test için daha erken canım. Ben reglimi beklediğim gün yaptım silik çıkmıştı.Kizlar merhaba benim ovuslasyon gunu 4 ocakti 5 e baglayan gece degerlendirdik bata suan 5 gun kaldi pazartesi sali gunu gibi bat tarihi bugun uzerinden 9 10 gun gecmis oldu bata 3 gun kala yapsam cikar mi sizce pekte emin olamadigim icin yapmak istemiyorum hayal kirikligi yasamamak icin ama goguslerim bi anda sisti aciyor sizliyor koltuk altiyla gogus arasi bi agri aci oluyor kasikta batma sik idrara cikma ayaklarim buz gibi gece sicak basiyo uyurken gunduz cok usuyorum uyanamiyorum bi halsizlik var battan mi yoksa bisi var mi emin olamiyorum ve cok sabirsizlaniyorum
Sabirsizlaniyorum iste bende sizde yerlesme kanamasi oldumu herkeste oluyor mu acabaTest için daha erken canım. Ben reglimi beklediğim gün yaptım silik çıkmıştı.
Hayır bende olmamıştı.Sabirsizlaniyorum iste bende sizde yerlesme kanamasi oldumu herkeste oluyor mu acaba
Herkesete olur hamile degilsindir dediler ondan merka rttim sagolasinHayır bende olmamıştı.
Hayır canım herkeste olacak dye bi şart yok. Ben de hiç olmadı. Ben de mi hamile değilim şimdi:)Herkesete olur hamile degilsindir dediler ondan merka rttim sagolasin
dua edin banada 5 gunum kaldi yine olmadi diye korkuyorumHayır canım herkeste olacak dye bi şart yok. Ben de hiç olmadı. Ben de mi hamile değilim şimdi:)
Canım çizgi gozukuyor silik te olsa var gibiAdetime 5 gün var sizce hamilemiyim ?