Gün gün gebelik testi

Kızlar

Bu sabah tam acaba bir test yapsam mı derken, uyuyakalmışız. Eşim apar topar işe getirdi:)) Nasip yarınaymış. Zaten yarın adete 2 gün kalmış olacak daha iyi:KK66:

Kızlar adetime 2 gün kaldı test yaptım2. ÇiZgi silik te olsa varrrrrrr. Hamile miyimmmmm

Fotograf ekledim ama orda cok gozukmuyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 2.475
Bugun 16:00 da doktor randevum var canım
Canim bebek varsada doktor goremez ki bos yere doktora gidiyorsun. Senin sadece hastanede gebelik testi kaydi actirip kan vermen lazim. 1-2 saate de sonuc cikar. 10un uzerinde cikarsa gebesin. Doktor da ayni seyi diyecek git kan ver. Bos yere muayeme ucreti odeme

Soyle kan tahlılı tek yaptırırsan 65 tl doktor muayenesı olursa 35 tlymıs. Hem bugun için raporda alıcam agrılarım , batmalar var baya

Soyle kan tahlılı tek yaptırırsan 65 tl doktor muayenesı olursa 35 tlymıs. Hem bugun için raporda alıcam agrılarım , batmalar var baya
Batmalr gebelik gostergesi zaten de o ne kadar sacmaymis ben ozel hastaneye gidiyorum. Kan tahlili 34 tl muayene 45. Muayene oldugumda kan verirsem 45 tl muayene ve 18 tl kan odemis oluyorum daha pahaliya patliyor. Herhangi kiytirik bi hastanede de kana baktirabilirsin. Seni dusundugumdenn soyluyorum bos yere muayene odeyeceksin doktor kan ver diyecek ufak bi nokta bile goremez cunku su an

Canim ben 25 aralikta adet oldum 15 ocakta hamile oldugumu ogrendim 21 gun sonra. Yani bata 7 gun vardi. Hamileysen coktan cikar. Baktirabilirsin kan testine
Aysegul slm ilk kan sonucun ne cikti paylasirmisin tarihlerimiz cok yakinmis benimki 10 ile basladi 1 hafta oldu suan 708 deyim ama korkuyorum .:KK43:

kanı verdım ama cıhazda sıkıntı varmış sonucu yarını bulabılır dedı, barkodumu aldım ama bakalım ne zaman belli olacak

Aysegul slm ilk kan sonucun ne cikti paylasirmisin tarihlerimiz cok yakinmis benimki 10 ile basladi 1 hafta oldu suan 708 deyim ama korkuyorum .:KK43:

25 aralik son adet tarihim
4 ocak catlatma ignesi
7 ocakta yumurta catladi iliski oldu

15 ocak 14.98
16 ocak 24.87
18 ocak 92.51
19 ocak 155.81
21 ocak 373.21
23 ocak 695.77
27 ocak kesemi gordum

X