- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 30
Anladım. Inşallah Rabbim ol demiştir bu sefer.. Ben adetim 2 gün geçince idrar testi yaptım net olarak çıktı. Üç gün kadar daha sıkın dişinizi :)
Resmi gönderemiyorum ki
Resim yukarıda varYani görmeden şunu söyleyebilirim çizgi gerçekten kontrol çizgisi gibi düzgün ise pozitif olabilir. Ama idrar çok geldiği için sızma yapmış da olabilir. Testte pembemsi lekeler oluşuyor bazen. Siz kendinize dikkat edin ve iki gün sonra tekrarlayın silikse hamile olma ihtimaliniz yüksek
Resim yukarıda var
Silik ve düz çizgi
ama sonradan t bölgesinde iki tane çizgi çıktı
Geç döllenme olabilir mi acabaBi çizgi var gibi fotoğraftan çok ayırt edilmiyor ama inşallah gebesinizdir. 5 gün geçmiş regliniz yavaş yavaş testlerin koyulaşması lazım. Bakın benimkileri göndereceğim
:) bekleyecem sabırla inşallah olmam inşallah Rabbim ol demiştir olmuştur evimizin neşesi gelmiştir inşallah :) dua edin banada lütfen
Inşallah.. Siz de bana dua edin bebeğimin kalp atışlarını duyabilelim. Kimyasaldır diye çok korkuyorum.
Sen hangi test ile yaptınkiiYani olabilir. Tekrar yapma şansınız varsa sabah ilk idrarınızla yapın
Sen hangi test ile yaptınkii
Ama burada yok o testlerden miratech var sadece
Anladım o zaman ucuzundan alırımMarkadan çok fark edeceğini sanmam. Benim yaptıklarımın biri 10 lira biri 3 lira. Varsa çıkıyor
Bacakta uyuşma yaşayan var mı?
sonuç nedir yaptınızmı test.benimde adetime 4 gün kala silik çıktı ama bi 20 dk sonra .bugun adetime 2 gün daha var.yapsammı acaba .Anladım o zaman ucuzundan alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?