- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
Bnmde ole mide bulantm hafif vr ama psikolojik olablir bnmde bgun 5. Gunum bakalm az kaldi sonuc belli olur yaknda hayrlisi olsn artk :/Belirtilerinin gitmesi normal çünkü hamileysen bebek yerleşti artık.yumurtlamadan sonra 6 gün yerleşme agrısı oluyo benim bildiğim.sonra hcg salgılanınca mide bulantısı başlıyo diyolar oda herkesde olmuyo.yani umudunu yitirme.14 üne az kaldı
Benim cuma günü adetime 5 gün kalmış olucak.ogün test yapıcamBnmde ole mide bulantm hafif vr ama psikolojik olablir bnmde bgun 5. Gunum bakalm az kaldi sonuc belli olur yaknda hayrlisi olsn artk :/
Supheli iliskinn uzernden on gun gecmesi lazm diorlr ama yanlis bilgilendirmiim adetn gecince yap yinede kirmizilari gormedn umidimizi kaybetmeyelm tbiki bazn idrrda cikmiorYerlestikten kac gun sonra belli oluyoki testte cunki adetime yakin koye gitme durumum var gitmeden yapsam ama yumurta catladiysa veya yerlestiyse bu gun sabah 6 da oldu
İnsallah cift cizgiyi gorursun cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsinInsallah bu ay kirmizilari gorurum
Ben kirmizi derken adet gormeyi kasdetmistim çünkü bi oglum olmasini istiyorum saglikli hayırlı onun icin bi kac yontem uygulayacaktim ama malesef deneyemedimİnsallah cift cizgiyi gorursun cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yöntem ne oğlan olması içinBen kirmizi derken adet gormeyi kasdetmistim çünkü bi oglum olmasini istiyorum saglikli hayırlı onun icin bi kac yontem uygulayacaktim ama malesef deneyemedim
İlginc Rabbim her ikisinide tatirsin tbi ama yontemle olck is deil oYöntem ne oğlan olması için
Arkadaşlar sonunda hamileyim..
Bakın ben sizin ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Hamile misiniz öğrenmek için can atıyorsunuz adetten önce bileyim diye. Ama hamile kalınca şunu gördüm adet 5 gün kadar geçince belirti başlıyor. O da öyle bulantı falan değil.. Aynı adet olacakmış gibi inanılmaz karın ağrısı artan akıntı göğüs ağrısı gibi adet belirtilerinin benzerleri.. Gebe olup olmadığınızı adet gecikmesinden önce yalnızca kan testi ile anlayabilirsiniz. Ben 11 aylık evliyim hamile kalana kadar bu siteyi hatim ettim. Gebelik belirtileri yazanların yazılarını okudum ama hiçbiri gerçekten olmuyor. Birisi baş ağrısı erken gebelik belirtisi yazıyor biz de başımız ağrıyor diye gebeyiz sanıp umutlanıyoruz. Allahım her isteyene bu bebek haberini almayı nasip etsin. Ne sormak isterseniz yanıtlarım
Meraba :) ben de 1.5 senedir evliyim adetime 1 gün kaldı inşallah adet olmam adet sancısı oluyo ara ara ama çok ümitlenmiyorum sonra hayal kırıklığı yaşıyorum inşallah bu sefer yaşamam
Hayırlı olsunArkadaşlar sonunda hamileyim..
Bakın ben sizin ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Hamile misiniz öğrenmek için can atıyorsunuz adetten önce bileyim diye. Ama hamile kalınca şunu gördüm adet 5 gün kadar geçince belirti başlıyor. O da öyle bulantı falan değil.. Aynı adet olacakmış gibi inanılmaz karın ağrısı artan akıntı göğüs ağrısı gibi adet belirtilerinin benzerleri.. Gebe olup olmadığınızı adet gecikmesinden önce yalnızca kan testi ile anlayabilirsiniz. Ben 11 aylık evliyim hamile kalana kadar bu siteyi hatim ettim. Gebelik belirtileri yazanların yazılarını okudum ama hiçbiri gerçekten olmuyor. Birisi baş ağrısı erken gebelik belirtisi yazıyor biz de başımız ağrıyor diye gebeyiz sanıp umutlanıyoruz. Allahım her isteyene bu bebek haberini almayı nasip etsin. Ne sormak isterseniz yanıtlarım
1.5 yıl boyunca hiç korunmadınız mı?
Hayırlı olsun
Benimde reglim 5 gün geçti test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm bel ağrım var acaba hamilemiyim
Hiç korunmadık Dr gittim klomen tedavisine başladı kullandım kist oldu onun için 1 ay korunmamı istedi korundum Dr a da gitmiyorum artık başka Dr gittim o folik asit ve vitamin hapı verdi bide fitil verdi kistin teki kayboldu 1 hafta öncede bi tanesi küçücük kalmış demişti :) fitil sayesinde bu ay korunmadım
Testin fotoğrafını gönderme şansınız var mı?
Resmi gönderemiyorum kiTestin fotoğrafını gönderme şansınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?