Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

Bnmde ole mide bulantm hafif vr ama psikolojik olablir bnmde bgun 5. Gunum bakalm az kaldi sonuc belli olur yaknda hayrlisi olsn artk :/

Yerlestikten kac gun sonra belli oluyoki testte cunki adetime yakin koye gitme durumum var gitmeden yapsam ama yumurta catladiysa veya yerlestiyse bu gun sabah 6 da oldu

Yerlestikten kac gun sonra belli oluyoki testte cunki adetime yakin koye gitme durumum var gitmeden yapsam ama yumurta catladiysa veya yerlestiyse bu gun sabah 6 da oldu
Supheli iliskinn uzernden on gun gecmesi lazm diorlr ama yanlis bilgilendirmiim adetn gecince yap yinede kirmizilari gormedn umidimizi kaybetmeyelm tbiki bazn idrrda cikmior

Erkek bebek isteyenler konusu var yumurtladiktan sonra iliski oncesinde 4 veya 5 gun esinle ilskiye girmiyosun iliskiden yarim saat once esine sert bi kahve iciriyosun alkali su iciyosun sut urunleri tuketmiyosun genellikle protein agirlikli besleniyorsun baba bolca soda ici yo asitli iceceklerden uzak duruyosun boyle teoriler var bende bi umut belki olursa diye denemek istemistim ama nasipte yokmus demekki rabbim hayirlisini versin gonlumdekini hayirli kilip nasip etsin inşallah

Arkadaşlar sonunda hamileyim..
Bakın ben sizin ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Hamile misiniz öğrenmek için can atıyorsunuz adetten önce bileyim diye. Ama hamile kalınca şunu gördüm adet 5 gün kadar geçince belirti başlıyor. O da öyle bulantı falan değil.. Aynı adet olacakmış gibi inanılmaz karın ağrısı artan akıntı göğüs ağrısı gibi adet belirtilerinin benzerleri.. Gebe olup olmadığınızı adet gecikmesinden önce yalnızca kan testi ile anlayabilirsiniz. Ben 11 aylık evliyim hamile kalana kadar bu siteyi hatim ettim. Gebelik belirtileri yazanların yazılarını okudum ama hiçbiri gerçekten olmuyor. Birisi baş ağrısı erken gebelik belirtisi yazıyor biz de başımız ağrıyor diye gebeyiz sanıp umutlanıyoruz. Allahım her isteyene bu bebek haberini almayı nasip etsin. Ne sormak isterseniz yanıtlarım

Meraba :) ben de 1.5 senedir evliyim adetime 1 gün kaldı inşallah adet olmam adet sancısı oluyo ara ara ama çok ümitlenmiyorum sonra hayal kırıklığı yaşıyorum inşallah bu sefer yaşamam

Hayırlı olsun
Benimde reglim 5 gün geçti test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm bel ağrım var acaba hamilemiyim

1.5 yıl boyunca hiç korunmadınız mı?

Hiç korunmadık Dr gittim klomen tedavisine başladı kullandım kist oldu onun için 1 ay korunmamı istedi korundum Dr a da gitmiyorum artık başka Dr gittim o folik asit ve vitamin hapı verdi bide fitil verdi kistin teki kayboldu 1 hafta öncede bi tanesi küçücük kalmış demişti :) fitil sayesinde bu ay korunmadım

Anladım. Inşallah Rabbim ol demiştir bu sefer.. Ben adetim 2 gün geçince idrar testi yaptım net olarak çıktı. Üç gün kadar daha sıkın dişinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…