Insallah rabbim tez vakitte cift cizgiyi gostersin bizleredeSelam benim de kasiklarimda ağrı var hafif batmalar ve gazim çok karnım vikir vikir midem bulantim oldu bugun sabah açken ağzımdan ekşi su geldi göğüslerimde hafif batma ve sizi var adetime 3 4 gün var bekliyorum pkoluyum inşallah hamile kalmisimdir
Canim cok duzensizdi benim glifor kullanarak 35 40 güne oluyodum bu ay inofolic kullandım 16. Gün yumurtladım tavsiye ederim inşallah hepimiz görürüz çift cizgiyiInsallah rabbim tez vakitte cift cizgiyi gostersin bizlerede
Bende pcoluyum ama adetim duzensiz. Sizin duzenli mi adetiniz?
Bende pkosluydum , canınızı sıkmayin , adetlerim 37 , 45 gün arasında değişiyordu . Evliliğin 4 . Ayında yukarıda yazdığım belirtilerle gebeyim , bugün keseyi gördüm çok şükür , Rabbim sizlere de banada sağlıklı hayırlı bı şekilde kucagimiza almayı nasip etsin
Amin inşallah dua et bana da inşallah hamileyimdir sağlıklı bir sekildedir bu sefer rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Şunu da belirtmek isterim , etraftan çok fazla stres yapıyorsun olmaz olmayacak gibi bir sürü her kafadan bir ses çıktı , Allah a bıraktım ben , stres yapsamda yapmasamda nasip ne zamansa o zman oluyor
amin inşallah canım sağol evet haklısın rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor gerçekten ben çok araştırdım bu ay çok düştüm üstüne tedbirimi aldım takdiri rabbime bıraktım bu arada sen ne kadarlık gebeydin birde belirti olarak idrarın keskin kokuyormu benim böyle kokmazdı son zaman dikkatimi cektiTabiki ederim , tez vakitte bebek haberleri vermen dileğiyle :)
amin inşallah canım sağol evet haklısın rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor gerçekten ben çok araştırdım bu ay çok düştüm üstüne tedbirimi aldım takdiri rabbime bıraktım bu arada sen ne kadarlık gebeydin birde belirti olarak idrarın keskin kokuyormu benim böyle kokmazdı son zaman dikkatimi cekti
Evet benim göğüslerimde öyle eşim yatarken elini üstüme koyar göğsüm ağrıyor diye cektiriyorumEn doğrusunu yaptın canım , 2 günde bir denedik bizde . İdrarda koku renk değişikliği hiç olmadı ama , eltimde benimle birlikte gebe kalmış onunkinde idrarda koku değişikliği olmus , önceki gebeliklerindede aynı şekilde idrardan anlamış . Benim en çok iki hafta hemen hergün acayip gaz dikkatimi çekti. Birde göğüsler sürekli hassasti , adetten farkliydi , eşim işten gelip sarılınca bile çok agriyordu
Et yumurta gibi şeylerde daha çok bulanıyor sizin de böyle bir şey miydiOlabilir benim iki hafta öncesinde bulaniyordu
Et yumurta gibi şeylerde daha çok bulanıyor sizin de böyle bir şey miydi
Evet benim göğüslerimde öyle eşim yatarken elini üstüme koyar göğsüm ağrıyor diye cektiriyorum
3 gün var canım pazartesiSon bir kac güne kadar uclarda bişey yoktu benim :) kaç gün var adet tarihine ?
Çok fazla bir fark yok bilemedim yani şimdiYok canim ya benim durup dururken bulaniyordu , aksine canım tavuk çekti hep başim dönuyor gibi hissediyordum .istahim açıldı , Çalışırken öğle yemeği 12 gibi yiyip doymadım bı turlu ,eve gelip iki yumurta sucuk ekmek ne bulduysam yedimde yedim, sadece 1 gun en az 30 çeşit yemek pasta varken canım hiçbirini istemedi :) türk kahvesi hic sevmem , caysiz duramam normalde, günde 2 türk kahvesi içip , çayı aramadim hiç , bı hafta sürdü böyle . Şimdi yine çaya döndüm . Aslında genel olarak şöyle sen kendini en iyi bilirsin . Normalinden bı farklılık hissediyormusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?