hamilelik belirtisi olarak degil de yumurtlama gunumde bu ay cok gaz sancim olduMerhaba kızlar.
Peki hiç hamilelik belirtisi olarak gaz sancıları ve çok gaz çıkarma yaşadınizmı yorumlariniz yazarsanız sevinirim.
Merhaba erken gebelik testlerinde genellikle çıkıyor. Bence şüpheleniyorsan test yapmalısın birkaç gün araylaArkadaslar merhaba
Hamilelik yasayanlara acik bir sorum olacak
Benim sat 14.07.17 fakat 2,3 gun gecikebilir
Yumurtlama gunun ovulasyon testi ile takip ettim ve 6.07.17 idi degerlendirdik ogunleri
Soruma gelince bugun alt karnima agri giriyor dha 3 gun oldu bu sekilde olmasi hamilelk belirtisi olablirmi
Ve
Gec yumurtladigim icin 14 unde 9 gun olmus olacak bole hamilelk ogrenilrmi yani erken deilmi bu sekilde gec yumrtlayip hamile kalan varmi ?
Merhaba adetmn gecmesni bekleyeyim cnku adete yakn yumrtluom olsda cikmaz zten bakalm hayrlisi artkMerhaba erken gebelik testlerinde genellikle çıkıyor. Bence şüpheleniyorsan test yapmalısın birkaç gün arayla
Cnm benim son adet tarihim 24.06.07 yumurtlama tarihim internetteki hesaplamaya gore 7 temmuz du 8 temmuzda iliski oldu tam 24 saat sonra kasiklarimdaki felaket bi agriyla uyandim yaklasik 10 dk felan suruyo bence hamile kaldim çünkü ocak ayinda da hamilelik yasamistim martta kurtajla sonuclandi onda da iliskiden 6 saat sonra bu agriyi cekmistim bu arada en onemli belirtilerden biride sik idrara gitme ve adet gunune yakin caninin bisey cekmesi deneyimli anneyim iki kizim var bide kurtaj oldum bu da gebelikse 4. Allah sağlıklı hayirli bi erkek evlat nasip etsin istiyorumArkadaslar merhaba
Hamilelik yasayanlara acik bir sorum olacak
Benim sat 14.07.17 fakat 2,3 gun gecikebilir
Yumurtlama gunun ovulasyon testi ile takip ettim ve 6.07.17 idi degerlendirdik ogunleri
Soruma gelince bugun alt karnima agri giriyor dha 3 gun oldu bu sekilde olmasi hamilelk belirtisi olablirmi
Ve
Gec yumurtladigim icin 14 unde 9 gun olmus olacak bole hamilelk ogrenilrmi yani erken deilmi bu sekilde gec yumrtlayip hamile kalan varmi ?
İnsallah Rabbim gnlune gore nasip eder cnm yani bnm supheli ilskiden ertesi gun karnm agridi bgunde ayni agri devam edior sanki adet olckmis agrisi bnm hic hamile kalmadm oyuzdn bilemiorm birde alt karnmda sanki bsy var gibi yan yatinca rhatsiz edior bni bunlr olabliormu acep. Rabbim snnkileri sna bagislasn insallah bukezde hamileyizdirCnm benim son adet tarihim 24.06.07 yumurtlama tarihim internetteki hesaplamaya gore 7 temmuz du 8 temmuzda iliski oldu tam 24 saat sonra kasiklarimdaki felaket bi agriyla uyandim yaklasik 10 dk felan suruyo bence hamile kaldim çünkü ocak ayinda da hamilelik yasamistim martta kurtajla sonuclandi onda da iliskiden 6 saat sonra bu agriyi cekmistim bu arada en onemli belirtilerden biride sik idrara gitme ve adet gunune yakin caninin bisey cekmesi deneyimli anneyim iki kizim var bide kurtaj oldum bu da gebelikse 4. Allah sağlıklı hayirli bi erkek evlat nasip etsin istiyorum
İnsallah amin ck saol evet koskoca iki yil... cok sk gtmiorm ama bn hic su icmem mesela bu saat oldu dha br bardak su icmedm normal cikiorm yani asiri deilCanim herkese rabbim once sağlıklı eli ayağı duzgun hayirli evlatlar nasip etsin sanada insallah tez zamanda nasip eder 2 yildir bekliyomussun baska topikte gordum bu arada sik idrara cikiyomusun
Sksk cikmiorm normal herzmnki gibi sdce karnm agrio surekli tek belirti bu belkide yine olmadi :/Ben de fazla su icmem ama usutunce sik sik cikarsin ya ayni oylle genelde sabah saatlerinde sik sik idrara cikarsin en buyuk belirti bu bence cunku bircok hamile bu belirti ile kaldigini anliyo
Cnm bn 30 gunde adet oluom en son 14.06 da oldm dualar ediorm herkes ayri dua soluyo zten tabkide dua onemli ama bnce nasip meselesi Rabbim ne zmna yazdiysa ozmn olck insallah yoksa hayatnda dua etmynlern oluo Rabbim ol dedikten sonra bakalm bu ay umitliyim ama belirtilerm gitti gbi bakicz artk sdce alt karin agrisi ve gogus hassasiyeti vr bakalm artk nasip 14 unu beklicz yapck bsy ykBide bi dua var dene bi tane temiz ip al gobegini bagliyacak buyuklukte 40 ihlas 40 fatiha 40 ayete kursi oku sonra tekrar 3 kez fatiha okuyup gobegine bagla rabbime niyet et hayirli bi evlat diye esimin bi akrabasi soyledi komsusunun birinin cocugu olmuyomus kac yildir denemis hamile kalmis hamile kalip dogurana kadar cikarmamis ama sen istersen 40 gun durdur veya hamile kalana kadr
Belirtilerinin gitmesi normal çünkü hamileysen bebek yerleşti artık.yumurtlamadan sonra 6 gün yerleşme agrısı oluyo benim bildiğim.sonra hcg salgılanınca mide bulantısı başlıyo diyolar oda herkesde olmuyo.yani umudunu yitirme.14 üne az kaldıCnm bn 30 gunde adet oluom en son 14.06 da oldm dualar ediorm herkes ayri dua soluyo zten tabkide dua onemli ama bnce nasip meselesi Rabbim ne zmna yazdiysa ozmn olck insallah yoksa hayatnda dua etmynlern oluo Rabbim ol dedikten sonra bakalm bu ay umitliyim ama belirtilerm gitti gbi bakicz artk sdce alt karin agrisi ve gogus hassasiyeti vr bakalm artk nasip 14 unu beklicz yapck bsy yk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?