kızlar ben gebeliğimi adetime 6 gün kala idrar testiyle öğrendim 2,5 liraya aldığım bir testi göğüslerim çok ağrıyordu 4 gün kalada kan testinde değerim 40 küsür çıkmıştı. herkes aynı olacak diye birşey yok test yapıp negatif görenler üzülmesin adet geçince test yapın. ben eşime süpriz yapacaktım evlilik yıldönümünde söylemek için erken yaptım. moralinizi yüksek tutun kafaya çok takmayın Rabbim hepinize en kısa süreede nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Selamlar herkese bizde 2 aydır bebiş denemeleri yapıyoruz geçen ayın 7 sınde adet gordum ve adetlerım cok duzenlıdır 4 gun one atar ve bı kac gun onceden sancılarım olur bu ayın 1 ınden ıtıbaren adet sancısı gıbı sancılar cekıyorum ve henuz gelen gıden yok teste yaptırmadım bıraz daha beklememmı gerekıyor normalde dun olmam lazımdı bugunde olmadım ama sancım cok fazla
düzenli ise yap bence test tahmınıne gore 2 gun gecmıs bişey varsa cıkar zaten ins hamilesndr canım
Evet yarın yapmayı dusunuyorumm hastaalanma sancısıda cekıyorum hala ama gelen yok hayırlısı cnm
Evet yarın yapmayı dusunuyorumm hastaalanma sancısıda cekıyorum hala ama gelen yok hayırlısı cnm
Hayırlı olsun canım kucağınads almayı nasip etsin adetin kaç gün geçmişti test yaptığında benim günüme 3 gün var hagif sancım var test yapsam çıkarmı
Kızlaar dun doktora gıttım 2 haftalıkmıss kese gozuktu ama bos cıkma ıhtımalıde varmıs umarım ole bısı yoktur
cok sevindim canım ins hamilesindir :) :):):):).):):):):)
Saol canım yarın tekrar gıdıcem bakalım belli olur yarına
hadi bakalım haberlerini bekliyorum
6 haftalıkmış meleğimmm :)))
cok sevindim yaa allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.. boebeğinizle beraber mutlu gunler sizinle olsun:) umarım bnde bu ay hamile kalırım dua et :)
kızlar benim şu anda artık 23.günüm ve benimde özellikle sol kasığımda bugün kramplar olmaya başladı ve dizlerim romatizmalı gibi ağrıyor ve bacaklarımda aynı şekilde ve hepimizin belirtileri birbirine yakın.umarım bu belirtiler hamileliğin belirtisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?