Kızlar sizce hamıleyımıyım lutfen cevap verın adet gunum 4 gun gectı adet olackmısım gıbı agrı var goguslerım asırı sıs ve acıyorlar her an adet olacakmısım gıbı hıssedıyorum sureklı lavaboya gıdıyorum bırsey olmus mu dıye ama yok bu arada test yaptım negatıf cıktı
canm tutunma kanaması diolar böle şeler okudum sitede o yüzden olablr die yazdm ama keske agır kaldırmasaydın umarm onunl alakası yokturArkadaşlar merhaba;
Deli divane gibi ordan oraya bakıyrm cvp yazılmış mı diye alttaki yazıma ama bi türlü cevap alamadm(bikaç yere yazmıstım) , bi de burada şansımı deneyeyim.. aşağıda yazdığım seylere benzer bişey yasayan var mı bi ilgilenirseniz sevinirim.tsk ederm şimdidenn..
"Aslında bunu konu açmıştm ama kimse cevaplamadığı için yazaym dedim buraya.. belki aynı sorunu yaşayan vardr diye..Regl günüm kasımın 9 u.. Yaklaşık 10 gündür sebebini bilmediğim kahverengi bi akıntım var.. Aslında 26-27 ekim tarihinde annemler taşındığı için çok ağır kaldırdım, ve kasıklarıma 1 gün sonra feci bi ağrı oluştu bundan sonra başladı bu kahverengi lekelenmeler.. bende niyeyse hep çok ağır kaldırdm diye oldu, bugun geçer yarın geçer dedim ama bikaç gün sonra regl günüm var ve bu akıntılar hala geçmedi ..
neyin nesi acaba.. Hamilelikte olur mu ki reglin 15 gün öncesinden bu akıntılar..
bi bilgisi olan, aynı sorunu yaşayanlar cevap verebilir mi lütfenn....bide bazen bu akıntılarla birlikte hafif kanama oluyo.. ne ki bu yaa.."
naagihan bir test yapsan bu supheyle yasamaktansa bir arkadas 2 aylik hamile oldugunu ogrendi gecen gun o da ustune gormus hem de yogun bir sekilde bulnatilardan anlasildi en sonunda.
ama kizlar bacak ve bas agrisi ben de regle belirtisidir hep batmalarda ooyle cok da kaptirmayin, yine de test yapin rahat etsin iciniz. Insallah sizlerde bu belirtiler bebek habercisidir.
arkadaşlar merhaba acil cevap lütfen
27 mayıs adetimin 15. günü muhtemelen yumurtlama günümdü sağ kasığımda batmalar oldu bizde ayın 25_27_29 unda birlikte olduk.
o günden beri sürekli hasta olcakmışım gibi hissediyorum özellikle dün yani haziran 2 de inanılmaz bel ve kasık ağrısı yaşadım bütün gün bir şişkinlik patlıycakmışım gibi akşamda yemekten sonra gaz ve hazımsızlık bugün hiç bişe yok adetime bugün tam 7 gün var acaba hamilemiyim nolur yardım...
bugün idrar veya kan testi yapsam çıkarmı...
kızlar geçen ay reglimin 1 hafta öncesi nasılsa bişi olmaz diye( smear yaptrmak için de doktora gittiğimde yumurta gözükmüyo demişti, ona da güvenerek) korunmadık eşimle. 8-15 mart arası böyle geçti ve ben 17sinde regl oldum. bu ayda 14ünde olmam gerekiyodu tüm ağrılarım falan var göğüslerim hassas ve dolgunlaştı ama 3 gün geçmesine rağmen olmadım.yoğun şeffaf akıntım var. Bide eşim şehir dışında yani son ilişkimiz 15 mart. sizce mümkünmü hamile olmam? daha önce hiç geçmemişti regl tarihim??
Umarım hala cvp verebilcek birileri vardır sayfada
arkadaşlar merhaba acil cevap lütfen
27 mayıs adetimin 15. günü muhtemelen yumurtlama günümdü sağ kasığımda batmalar oldu bizde ayın 25_27_29 unda birlikte olduk.
o günden beri sürekli hasta olcakmışım gibi hissediyorum özellikle dün yani haziran 2 de inanılmaz bel ve kasık ağrısı yaşadım bütün gün bir şişkinlik patlıycakmışım gibi akşamda yemekten sonra gaz ve hazımsızlık bugün hiç bişe yok adetime bugün tam 7 gün var acaba hamilemiyim nolur yardım...
bugün idrar veya kan testi yapsam çıkarmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?