Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

merhaba kızlar ya ben 3 yıldır evliyim 3 yıldır eşim korunuyordu.bu sene çocuk yapmayı düşündük daha gecen aylarda 2 defa denedik ama olmadı yine denedik adetime 4 gün var.belirtiler var bilmiyorum psikolojikmi yoksa hamişmiyim.çok fazla halsiz olmam sürekli uyumak istemem,belimin ve ayaklarımın ağrıması kasıklarımda ara ara ağrılar ve özellikle sabahları mide bulantısı bide ağzımın tadı olmaması yediklerimden bişi anlamıorm.sizin düşüncelerinizi merak ettimm yardımcı olurmusunuz ...

Kızlar sizce hamıleyımıyım lutfen cevap verın adet gunum 4 gun gectı adet olackmısım gıbı agrı var goguslerım asırı sıs ve acıyorlar her an adet olacakmısım gıbı hıssedıyorum sureklı lavaboya gıdıyorum bırsey olmus mu dıye ama yok bu arada test yaptım negatıf cıktı

ne oldu evrrn umarım güzel haberler almışsındır.

benim de son 5 gün.. her ayki belirtiler olduğu için ( göğüs şişmesi ve ağrısı- kasık ağrısı) çok ümitlenemiyorum..

benım goguslerım cok acımaya baslamıstı.gozumun onune kıvıler gelıp duruyordu ve kasıklarımda anıden batmalar kramplar gelıyordu.

benim bugün regl günüm.her ay regliden önce bikaç gün kahverengi lekelenmelerden snra adetim başlıyrdu. bu ay lekelenme yok adetimde daha gelmedi.1 hafta önce falan her iki kasığımda ağrılar oluyrdu. bugün sadece sağ kasığımın alt tarafına ağrı ve batma var.bazen ağrı bacağıma vuruyor.göğüslerm normal az ağrıyor.bikaç gündr bide bazen ksklarmda gıdıklnma gibide oluo.3 kez falan oldu.sizlerde oldumu hiç öyle gıdıklnma gbi bişi.inşllh hmişmdrr yaa.bu ay soğan kürüde yaptım

selam kızlar sıze sorum olacak gögüslerim cok şiş hatta damarlandı bel agrım var midem bulanıyor ama anlık sonr geciyor test yaptım negatif ara ara ateşleniyorum birde her idraririmi bir kaba yapıyrum beyaz beyaz şeyler hamilelikle alakası var mı ha birde 29 ekimde hastalandım ama 2 gun kan geldi daha sonra azaldı

Arkadaşlar merhaba;
Deli divane gibi ordan oraya bakıyrm cvp yazılmış mı diye alttaki yazıma ama bi türlü cevap alamadm(bikaç yere yazmıstım) , bi de burada şansımı deneyeyim.. aşağıda yazdığım seylere benzer bişey yasayan var mı bi ilgilenirseniz sevinirim.tsk ederm şimdidenn..
"Aslında bunu konu açmıştm ama kimse cevaplamadığı için yazaym dedim buraya.. belki aynı sorunu yaşayan vardr diye.. Regl günüm kasımın 9 u.. Yaklaşık 10 gündür sebebini bilmediğim kahverengi bi akıntım var.. Aslında 26-27 ekim tarihinde annemler taşındığı için çok ağır kaldırdım, ve kasıklarıma 1 gün sonra feci bi ağrı oluştu bundan sonra başladı bu kahverengi lekelenmeler.. bende niyeyse hep çok ağır kaldırdm diye oldu, bugun geçer yarın geçer dedim ama bikaç gün sonra regl günüm var ve bu akıntılar hala geçmedi ..
neyin nesi acaba.. Hamilelikte olur mu ki reglin 15 gün öncesinden bu akıntılar..
bi bilgisi olan, aynı sorunu yaşayanlar cevap verebilir mi lütfenn....bide bazen bu akıntılarla birlikte hafif kanama oluyo.. ne ki bu yaa.."

arkdaşlar mrb ben yeniyim

bende de okduklarmdan yola cıkarak baya belirti var eger hamilelik belirtileriyse sölenenler
ilk denememiz bebek için iki senelk evliyim bu ay denedk ilk olmasna ragmen yinede meraklı ve heycanlıyım acaba hamilemiyim die...
ama çogu zaman umutsuzluga kapılıyorum düşünmiim diyorum ama edemyrum
akıntım cok var belim agrıyo arada bi basım bayaaa bi dönüyo iki gün önceydi sanrm ates basması oldu uyuyamadm hatta sıcaktn
bide pazar günü pembe beyaza yakın bi akıntı oldu aklıma gelenler bunlar bide 5-6 günüm kaldı adet olmama olsun istyorum hamilelk ama ümitsizm de

canm tutunma kanaması diolar böle şeler okudum sitede o yüzden olablr die yazdm ama keske agır kaldırmasaydın umarm onunl alakası yoktur

adetıme cok var daha ama yuzumde sıvılceler cıktı ve ayaklarım ınanılmaz derecede agrıyor. hamılelık belırtısı olabılır mı bu kadar erken hamıle kalmıs olabılır mıyım ?

yumurtlama dönemmde 2 kere ilişki oldu .yarım saat yattım.belirtiler ilişkiden kaç gün sonra baslarr kızlaarr
yumurtlamadan itibaren gecmeye sol kasıgımda batma ve ayaklarım ısınmıyor sanki
bi de bel agrısı ara ara belim kopacakmıs gibi ,,adetime 9 gün var varmıdır sizce? lütfen bişeyler yazın bana

mrba bnde adetten once gebelık suphelerını yasadım 2 nısanda adet oldum ama dıger adetlerıme gore azdı bugun 9 nısan ve bn yorgunluktan yataktan kalkamıyorum ve bu gecede sabaha kadar kusarak gecrdımm acaba bnde ustune gorme mı olmusumdur

kızlar geçen ay reglimin 1 hafta öncesi nasılsa bişi olmaz diye( smear yaptrmak için de doktora gittiğimde yumurta gözükmüyo demişti, ona da güvenerek) korunmadık eşimle. 8-15 mart arası böyle geçti ve ben 17sinde regl oldum. bu ayda 14ünde olmam gerekiyodu tüm ağrılarım falan var göğüslerim hassas ve dolgunlaştı ama 3 gün geçmesine rağmen olmadım.yoğun şeffaf akıntım var. Bide eşim şehir dışında yani son ilişkimiz 15 mart. sizce mümkünmü hamile olmam? daha önce hiç geçmemişti regl tarihim??
Umarım hala cvp verebilcek birileri vardır sayfada

Son düzenleme:
kızlarrr adetım 3 gun gectı ve asırı basım donuyo hamılemıyım... bıde adet sancım var hafıf bu normal mı

arkadaşlar merhaba acil cevap lütfen
27 mayıs adetimin 15. günü muhtemelen yumurtlama günümdü sağ kasığımda batmalar oldu bizde ayın 25_27_29 unda birlikte olduk.
o günden beri sürekli hasta olcakmışım gibi hissediyorum özellikle dün yani haziran 2 de inanılmaz bel ve kasık ağrısı yaşadım bütün gün bir şişkinlik patlıycakmışım gibi akşamda yemekten sonra gaz ve hazımsızlık bugün hiç bişe yok adetime bugün tam 7 gün var acaba hamilemiyim nolur yardım...
bugün idrar veya kan testi yapsam çıkarmı...

Bir iki gun daha bekle sonra ifrar testi yap. Bende adetime 3gun kala test yaptim cooooook silik cikdi ama hamileyim wimdi.. Bende adetime 10gun kala gogus kenarlarim kararmaya bawladi,gogsum aciyodu,alt karnimda sislik vardi. Alt kirpiklerim qariwmiwdi,bide aynaya bakdigimda rengim solmuw kararmiwdi. Inwallah sende hamilesindir

Azerbaycan

canım bak zmanın da ne yazmıssın:) hamileliğin hayırlı olsun allah herkeze nasıp etsın

canım ben aşılama oldum hemen hemen senın ılıskı tarıhlerıne yakın.aynı belırtıler bendede var fakat bıraz beklemelıyız herhalde idrar testlerıne kesınlıkle ınanma her zaman dogruyu cıkartmıyor

merhaba arkadasşlar ilk defa bir siteye üye oldum ve sizden bir umut bekliyorum adetime iki gün kaldı karnım belim ağırmaya başladı bu ay farklı olarak aşırı gaz veoldu bende karnım patlayacak gibiydi bir gece gaz sancısıyla uyandım grip oldum pikniğe gitömiştik herşey cok güzeldi yarım saat sonra karnım davul gibi oldu ani ishal geldi apartopar eve geldik,göğüslerim normalde adetime bir iki gün kala şişerdi nerdeyse iki hafta önceden şiştiler ne bileyim bi umutlandım bu ay inşallah adet olmam dua edin

kızlar bu hamilelik belirtisindeki mide bulantısı nası oluyo yanı hergun bulanıyomu yada her bulanmada kusmak gerekıyo mu nası oluyo degısıkmı bn gastrit hastasıyım her zmn genelde mıdem rahatsız oldugu ıcın anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…