Arkadaşlar merhaba;
Deli divane gibi ordan oraya bakıyrm cvp yazılmış mı diye alttaki yazıma ama bi türlü cevap alamadm(bikaç yere yazmıstım) , bi de burada şansımı deneyeyim.. aşağıda yazdığım seylere benzer bişey yasayan var mı bi ilgilenirseniz sevinirim.tsk ederm şimdidenn..
"Aslında bunu konu açmıştm ama kimse cevaplamadığı için yazaym dedim buraya.. belki aynı sorunu yaşayan vardr diye..
Regl günüm kasımın 9 u.. Yaklaşık 10 gündür sebebini bilmediğim kahverengi bi akıntım var.. Aslında 26-27 ekim tarihinde annemler taşındığı için çok ağır kaldırdım, ve kasıklarıma 1 gün sonra feci bi ağrı oluştu bundan sonra başladı bu kahverengi lekelenmeler.. bende niyeyse hep çok ağır kaldırdm diye oldu, bugun geçer yarın geçer dedim ama bikaç gün sonra regl günüm var ve bu akıntılar hala geçmedi ..
neyin nesi acaba.. Hamilelikte olur mu ki reglin 15 gün öncesinden bu akıntılar..
bi bilgisi olan, aynı sorunu yaşayanlar cevap verebilir mi lütfenn....bide bazen bu akıntılarla birlikte hafif kanama oluyo.. ne ki bu yaa.."