• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

kızlar ya bişey sorcam özellikle hamile arkadaşlar cevaplarsa sevinirim :) sizin de gününüz gelmeden bi kaç gün önce ve gününüzde regl olacakmış gibi ağrılarınız oluyor muydu ? ben de 3-4 gündür oluyo ve bi bakıyorum kendi kendine geçmiş. bazen özellikle sol kasığımda batmalar oluyo bugün normalde regl olmam gerek ama olmadım

bende bişey sormak istiyorum adetim 10 gün gecikti hiç böyle olmazdı ve şuan hala bi belirtim yok ne göğüs ağrım ne bel nede kasık önceleri oluyodu adetimden önce belrtim anlıyodum .. hiç bi belirti olmadan da hamile olan var mı

Arkadaşlar Merhaba,
Benim de adetime 13 gün kala şiddetli göğüs ağrısı başladı ve göğüslerim şiş.
5 aydır evliyiz ve çocuk düşünüyoruz. Geçen ay da göğüslerdeki bu ağrı ve şişlikten dolayı ümitlenmiştik ama olmadı.
Bu ay göğüs ağrısı çok önce başladı, geçen aya göre tek farkı bu.
Adetime bir hafta var.
Çok merak ediyorum umarım bu ay bebiş gelir :)

Bu başlığı takip edenler için yazıyorum.
Arkadaşlar özellikle bu ay hamilelik belirtisi ne varsa yaşadım.
Günler öncesi şiş ve ağrıyan göğüsler, göğüslerde damarların çıkması, kasık ağrıları, baş ağrısı, baş dönmesi, bel ağrısı, iştah artması, akıntı artışı yani aklınıza ne geliyorsa diğer aylardan farklı olarak yaşadım ama regl oldum, hem de normal gününden 2 gün önce.

Sanırım bir daha belirti aramaya çalışmayacağım. Oluruna bırakmak gerek ama nasıl onun nasıl olacağını bilen varsa anlatsın :)

Herkese hayırlı bebişler ...

Bu başlığı takip edenler için yazıyorum.
Arkadaşlar özellikle bu ay hamilelik belirtisi ne varsa yaşadım.
Günler öncesi şiş ve ağrıyan göğüsler, göğüslerde damarların çıkması, kasık ağrıları, baş ağrısı, baş dönmesi, bel ağrısı, iştah artması, akıntı artışı yani aklınıza ne geliyorsa diğer aylardan farklı olarak yaşadım ama regl oldum, hem de normal gününden 2 gün önce.

Sanırım bir daha belirti aramaya çalışmayacağım. Oluruna bırakmak gerek ama nasıl onun nasıl olacağını bilen varsa anlatsın :)

Herkese hayırlı bebişler ...

bende bir defasında aynı şeyı yaşadım ve günüm gelmeden kan testi yaptırmıstım..ama okadar emındimki % 90 hamileyım diyordum:) ve kan testı negatıf cıkınca şok oldum..dr bana dedıkı bazen gebeliği cok isteyen kadınlarda psikolojık gebelik olur..o yüzden cok bu meseleyle ilgilenme gebeliği düşündüğün dönemde ilaç içme bekle yeter dedi.
ama her belirti vardı.sonra regl oldum zaten.

kızlar ya bişey sorcam özellikle hamile arkadaşlar cevaplarsa sevinirim :) sizin de gününüz gelmeden bi kaç gün önce ve gününüzde regl olacakmış gibi ağrılarınız oluyor muydu ? ben de 3-4 gündür oluyo ve bi bakıyorum kendi kendine geçmiş. bazen özellikle sol kasığımda batmalar oluyo bugün normalde regl olmam gerek ama olmadım

O dediğin aynen bende oluyordu canım adet olacakmışım gibi sancılarım vardı iyice ümidimi kesmiştim :) işte geldi adet oldum diyordum gidip bakıyordum akıntı geliyordu çok şükür hamileyim :)

bende bir defasında aynı şeyı yaşadım ve günüm gelmeden kan testi yaptırmıstım..ama okadar emındimki % 90 hamileyım diyordum:) ve kan testı negatıf cıkınca şok oldum..dr bana dedıkı bazen gebeliği cok isteyen kadınlarda psikolojık gebelik olur..o yüzden cok bu meseleyle ilgilenme gebeliği düşündüğün dönemde ilaç içme bekle yeter dedi.
ama her belirti vardı.sonra regl oldum zaten.

vajinismusum 1 yil olcak az kaldi hala iliskiye giremedim bisey merak ediyorum yuzeysel yapoiyoruz ama vajina deligimin utune bosaliyo ozman hamile kalabilir miyim?ugrasiyorum yenmeme az kaldi rahatsizligimi bunuda merak ediyorum cunku cok bebek istiyorum.cevaplayanlara tesekkur ederim

Ben ilk olarak fazla duygusallasmistim devamli gozlerim doluyordu bu adetimden bir hafta once basladi ama ben adet olacagima yordum.
Normalde pek su icmem ama cok susuyordum bu dusundurmustu beni.
Adet gunumde bel agrim vardi fazlasiyla olacam heralde dedim ama olmadi ve her gun duzenli olarak rahmimde aniden bicak saplanmasi gibi acilar hissettim.bir hafta sonra test yaptirdim ve hamileydim.umarim yardimci olabilmisimdir.mide bulantilarim 6.haftamda baslamisti.

sık sık acıkma - sık idrara çıkma - adete 3 4 gün kala adet sancısından farklı kasıklarda ağrı - bel ağrısı - yorgunluk - halsizlik - göğüslerde dolgunlaşma yaşamıştım ben:)

vajinismusum 1 yil olcak az kaldi hala iliskiye giremedim bisey merak ediyorum yuzeysel yapoiyoruz ama vajina deligimin utune bosaliyo ozman hamile kalabilir miyim?ugrasiyorum yenmeme az kaldi rahatsizligimi bunuda merak ediyorum cunku cok bebek istiyorum.cevaplayanlara tesekkur ederim

evet kalanıbılır.

Hanımlar bana yardımcı olur musunuz? adetime 4 gün varken bugün öğle sonu lavaboda peçeteye 1-2 damla kan geldi halbuki kan gelmeden 2 dk önce ilk peçeteme beyaz akıntım gelmişti. arkasından kan gelmesi beni şaşırttı. hamilelik beklerken acaba adetim erken mi geliyor diye telaşlandım. akşam oldu gecenin bu saati oldu hala bir damla kan yok. üstüne akşam da beyaz akıntım gelmeye devam ediyo çok az da olsa. eee peki bu kan nereden çıktı? acaba yerleşme kanaması mı dedim, çünkü yumurtlama günümden 10 gün geçti. böyle yaşayanlar var mı ?

su an senle aynı durumdayım.sen hamile kaldın galiba bu kanamadan sonra.insallah bende senin gibi hamile kalırım:emir_bebek:

su an senle aynı durumdayım.sen hamile kaldın galiba bu kanamadan sonra.insallah bende senin gibi hamile kalırım:emir_bebek:

evet cnm hamileyim :) o kanı görünce ödüm kopmuştu ama neyseki adetime 3-4 gün varken bile pozitifi görmüştüm. adetim 3 gün gecikince değeim 903 çıkmıştı :)

merhaba arkadaşlar, benimde adetime 5 gün kaldı, yarın kan testi yaptırıcam dayanamıyorum yaa.. adete 5 gün kala kanda çıkar diyorlar, umarım öğrenebilirim.. günler geçmek bilmiyor, beklemek ne zormuş..
bende aşırı derecede gaz var, son günlerde yüzümde adet olacakmışım gibi sivilceler çıkıyor, kasıklarımda ağrı var.. sanki hepsi adet belirtisiymiş gibi geliyor. umarım hamileyimdir, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. :16: :16:[/QUOTE

Merhaba arkadaşlar benim de son adetimden sonraki bir ilişkimin ardından sol kasığımda bir sızı-ağrıyla uyandım.O gün sürdü.Ardından da 3 gün süren bir ishal,halsizlik baş dönmesi:1:Mide bulantımsa 10 gündür aralıklarla devam ediyor.Böyle hamilelik belirtileri olur mu?2 yıllık evliyim ama ilk kez bu ay bebek çalışmalarına başladık:34:fakat bende göğüs ağrısı veya bacak ağrısı yok ne dersiniz?hamile olabilir miyim yoksa üşütme mi bu ishal baş dönmesi:2:

drymrt merhaba.vajinismusum deyince yazmak istedim.4 ay kadar ben de yaşadım aynı süreci ve ben cem keçe nin kitapları ile aştım bu sorunumu,şu an 2 yıllık evliyim ve bebek çalışmalarına başladım:emir_bebek:

idrar testi ilişkiden kaç gün sonra kesin sonuç verir şu evde yapılanlar? lütfen acil cevap hastaneye gitme şansım yok.

Selamlar herkese bizde 2 aydır bebiş denemeleri yapıyoruz geçen ayın 7 sınde adet gordum ve adetlerım cok duzenlıdır 4 gun one atar ve bı kac gun onceden sancılarım olur bu ayın 1 ınden ıtıbaren adet sancısı gıbı sancılar cekıyorum ve henuz gelen gıden yok teste yaptırmadım bıraz daha beklememmı gerekıyor normalde dun olmam lazımdı bugunde olmadım ama sancım cok fazla

kızlar ben gebeliğimi adetime 6 gün kala idrar testiyle öğrendim 2,5 liraya aldığım bir testi göğüslerim çok ağrıyordu 4 gün kalada kan testinde değerim 40 küsür çıkmıştı. herkes aynı olacak diye birşey yok test yapıp negatif görenler üzülmesin adet geçince test yapın. ben eşime süpriz yapacaktım evlilik yıldönümünde söylemek için erken yaptım. moralinizi yüksek tutun kafaya çok takmayın Rabbim hepinize en kısa süreede nasip etsin inşallah hayırlısıyla.

Back