• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

sonuç ne olur bilmiyorum ama,21. gün ve yumurtlama günümden beri beri sağ tarafımda bir hassasiyet var. oturacağım zamanlar o saplanmaları yaşadım.karnımı tutarak yavaş yavaş oturuyordum.şimdi daha hafif yaşıyorum ama orada bir dolgunluk hissediyorum sanki :/ dizlerde ağırlık hafif ağrı. ani heycanlandığımı da farkettim :/ bir de midem boşalıyor bir anda hızlı bir şekilde acıktığımı farkediyorum...
kaçıncı günden sonra idrar testi yapabiliriz.

Son düzenleme:
Ben çok erken test yaptim ve hali ile bebiş şimdilik yok gibi
Bende son zamanlarda yaşadığım yer soğuk, burnumun üstü, güneşten yanmış gibi pul pul döküldü. .
kasığıklarimda batma yok ama 3, 4 gündür aşırı kaşıntı var, karnimda tuaf ağrı yada batma oluyor, ama hamilelerde olan kasıklarda batma yok, zadece kaşıntı var..

Bu ne olabilirki..

Ben çok erken test yaptim ve hali ile bebiş şimdilik yok gibi
Bende son zamanlarda yaşadığım yer soğuk, burnumun üstü, güneşten yanmış gibi pul pul döküldü. .
kasığıklarimda batma yok ama 3, 4 gündür aşırı kaşıntı var, karnimda tuaf ağrı yada batma oluyor, ama hamilelerde olan kasıklarda batma yok, zadece kaşıntı var..

Bu ne olabilirki..

kaçıncı gündesiniz

kasık ağrısı mide bulantısı ve göğüslerde hassasiyet var haa bir de aşırı sinirlilik kokulara duyarlılık daha adetime 8 gün var ne dersiniz var mıdır bebiş? yoksa psikolojik midir?

kasık ağrısı mide bulantısı ve göğüslerde hassasiyet var haa bir de aşırı sinirlilik kokulara duyarlılık daha adetime 8 gün var ne dersiniz var mıdır bebiş? yoksa psikolojik midir?

aynı belirtiler ben de var canım 6 gün var adetime inş hamişizdir:)

benim gecen ay 3 gun kahverengi leke ardından da kanamam oldu normalde ilk gün olur leke sonra kanama sunu sorcam ben adet gunu başlangıcı olarak hangısını almlyım hesaplama yapıcmda gebelik için test yapcm simdiden tsekkurler.

Arkadaşlar merhaba,
Benim adetlerim 28-30 günde bir oluyor. Bugün 29.gün ve dün bir ara sadece peçeteye gelen kırmızı bir damla kan geldi ondan sonra birşey yok. Normalde adetime 1 gün kala sancılarım başlar hafiften ama bugün ağırlıklı olarak sol tarafta olmak üzere sancı diyemeyeceğim bir doluluk hissediyorum. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Böyle bişey yaşayan var mı? İşin ilginç tarafı bu ay sadece bir kez ilişki yaşadık ve hemen adetim bittikten 4 gün sonraydı. Bu tarihte hamile kalma olasılığım da pek yok gibi ama yine de emin olamıyor insan tabi. Nolur bana yardımcı olur musunuz?

mide yanması ve kabızlığı da eklersek bütün belirtileri yaşadım sayılır ve hamileyiiiiiiimmmmm kızlar :52:

mide yanması ve kabızlığı da eklersek bütün belirtileri yaşadım sayılır ve hamileyiiiiiiimmmmm kızlar :52:

AAAAAAAAA çok sevindim tebrik ederim, gözün aydın bende istiyorum ben deeeeeeee:52:

adetime 2 gün kaldı, 5 gündür karın ağrısı çekiyorum, karın hassasiyetim var, dokunmak bile istemiyorum, çok nadir ara ara midem kalkıyor, çok terliyorum, ve çok bariz şekile sağ bacağım sızlıyor, rahmimde ara ara pıt pıt atıyor, acaba psikolojik bir şey midir bu ben artık bebiş istiyorum, Allah 'ım nolur duy sesimi

AAAAAAAAA çok sevindim tebrik ederim, gözün aydın bende istiyorum ben deeeeeeee:52:

adetime 2 gün kaldı, 5 gündür karın ağrısı çekiyorum, karın hassasiyetim var, dokunmak bile istemiyorum, çok nadir ara ara midem kalkıyor, çok terliyorum, ve çok bariz şekile sağ bacağım sızlıyor, rahmimde ara ara pıt pıt atıyor, acaba psikolojik bir şey midir bu ben artık bebiş istiyorum, Allah 'ım nolur duy sesimi

teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza artık :16: benim hep kasık ağrım vardı sattan sonraki 12. günde falan bi başladı hala ara ara geliyo ağrım ağzım da çok kuruyodu ve sık sık idrara çıkıyodum inşallah hamilesindir sen de sonucu alınca yaz buraya :34:

merhaba kızlar bişey sormak istiyorum sizlere sol kasıgımda batma var,midemde yanmalar oluyo ve kabızlık acaba hamilelik belirtileri bunlar yoksa kendimi mi olalıyorum ne dersiniz ? özel günüme 6 gün var test yapmalımıyım

merhaba kızlar.Ben de bu ay yumurta geliştirici ilca kullandım ve geçen perşembe yumurtlama günümdü.Fakat hiç bir belirti hissetmiyorum.Sadece aşırı derece kaşıntım var karnımda sırtımda saçlarımda sanki üzerimde karıncalar dolaşıyor.Burdan okuduğum kadarıyla kaşıntı da hamilelik belirtisi olabilirmiş.
bu yazıyı yazarken bile kendimi kaşıyorum..
hamilelik belirtisi olarak kaşıntı yaşayan veya başkasından duyan var mı?
yardımcı olursanız çoook sevinirim.

Hanımlar bana yardımcı olur musunuz? adetime 4 gün varken bugün öğle sonu lavaboda peçeteye 1-2 damla kan geldi halbuki kan gelmeden 2 dk önce ilk peçeteme beyaz akıntım gelmişti. arkasından kan gelmesi beni şaşırttı. hamilelik beklerken acaba adetim erken mi geliyor diye telaşlandım. akşam oldu gecenin bu saati oldu hala bir damla kan yok. üstüne akşam da beyaz akıntım gelmeye devam ediyo çok az da olsa. eee peki bu kan nereden çıktı? acaba yerleşme kanaması mı dedim, çünkü yumurtlama günümden 10 gün geçti. böyle yaşayanlar var mı ?

merhaba arkadaşlar, benimde adetime 5 gün kaldı, yarın kan testi yaptırıcam dayanamıyorum yaa.. adete 5 gün kala kanda çıkar diyorlar, umarım öğrenebilirim.. günler geçmek bilmiyor, beklemek ne zormuş..
bende aşırı derecede gaz var, son günlerde yüzümde adet olacakmışım gibi sivilceler çıkıyor, kasıklarımda ağrı var.. sanki hepsi adet belirtisiymiş gibi geliyor. umarım hamileyimdir, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. :16: :16:

merhaba arkadaşlar, benimde adetime 5 gün kaldı, yarın kan testi yaptırıcam dayanamıyorum yaa.. adete 5 gün kala kanda çıkar diyorlar, umarım öğrenebilirim.. günler geçmek bilmiyor, beklemek ne zormuş..
bende aşırı derecede gaz var, son günlerde yüzümde adet olacakmışım gibi sivilceler çıkıyor, kasıklarımda ağrı var.. sanki hepsi adet belirtisiymiş gibi geliyor. umarım hamileyimdir, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. :16: :16:

mrb benim de reglime 5 gün kaldı. 12-13 gündür hamilelik belirtileri yaşıyorum. mide bulantısı aniden açlık hissetme halsizlik uyku hali kabızlık sol kasıkta batma adet olacakmışım gibi alt karında ağrı kokulara karşı hassasiyet şiddetli bel ağrısı göğüslerde aşırı şişkinlik damarlarında belirginlik vs ama daha önce hayalkırıklığı yaşadığım için umutlanmak istemiyorum o yüzden regl günüme kadar bekleyeyim diyorum inşallah Rabbim isteyen herkese bebek nasip eder

merhaba arkadaşlar, bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı, bir daha ki ay daha çok çalışıcam inşallah :))
ben sanırım psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşadım. adetime 4 gün var daha. son günlerde adet belirtilerim başlamıştı, hamilelikte de böyle belirtiler yaşayanlar olduğunu okudum acaba olabilirmi diye düşündüm ama yokmuş, herşey kısmet..
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inş. :16: :16:

Ben adetime bir hafta kala idrar testi yaptım pozitif çıktı 3 kez daha yaptım hepsi pozitif 6 gün kala kan verdim 41.17 çıktı yarın tekrar vericem. hala adet günüm geçmedi 4 gün var göğüslerim sızlıyor ve kasıklarıma bir ağrı saplanıp geçiyor ara ara inşallah heerşey yolundadır. Allah isteyen herkese nasip etsin

Ben adetime bir hafta kala idrar testi yaptım pozitif çıktı 3 kez daha yaptım hepsi pozitif 6 gün kala kan verdim 41.17 çıktı yarın tekrar vericem. hala adet günüm geçmedi 4 gün var göğüslerim sızlıyor ve kasıklarıma bir ağrı saplanıp geçiyor ara ara inşallah heerşey yolundadır. Allah isteyen herkese nasip etsin

mrb belirtilerin nelerdi peki yani gebelik testini erken yapmana neden olan şeyler nelerdi. bende de belirtiler var ama negatifi görmeye cesaret edemiyorum günümü bekliyorum son 4 gün :)

mrb belirtilerin nelerdi peki yani gebelik testini erken yapmana neden olan şeyler nelerdi. bende de belirtiler var ama negatifi görmeye cesaret edemiyorum günümü bekliyorum son 4 gün :)

en iyisini yapıyorsun canım bekle bencede bizim evlilik yıldönümümüzdü eşime süpriz yapmak istedim o yüzden erken yaptım ama göğüslerimden dolayı hamile olduğumu hissettim hep

Back