• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

kızlar ben gebeliğimi adetime 6 gün kala idrar testiyle öğrendim 2,5 liraya aldığım bir testi göğüslerim çok ağrıyordu 4 gün kalada kan testinde değerim 40 küsür çıkmıştı. herkes aynı olacak diye birşey yok test yapıp negatif görenler üzülmesin adet geçince test yapın. ben eşime süpriz yapacaktım evlilik yıldönümünde söylemek için erken yaptım. moralinizi yüksek tutun kafaya çok takmayın Rabbim hepinize en kısa süreede nasip etsin inşallah hayırlısıyla.

siklusun kaç gün, döllenmeden kaç gün sonra öğrendin canım

siklus ne kız :) şöyle izah edeyim ben en son 1 haziranda adet gördüm 26 haziran evlilik yıldönümümüzdü bir gün önce idrar testi yapmıştım yani 25.inde yaptım silik çizgi çıktı. 1 temmuz beklenen adet tarihimdi ki adetlerim düzenlidir 30 günde bir olurdum. 27 sinde de kan testi vermiştim 40 küsür çıkmıştı bhcg :49:

Selamlar herkese bizde 2 aydır bebiş denemeleri yapıyoruz geçen ayın 7 sınde adet gordum ve adetlerım cok duzenlıdır 4 gun one atar ve bı kac gun onceden sancılarım olur bu ayın 1 ınden ıtıbaren adet sancısı gıbı sancılar cekıyorum ve henuz gelen gıden yok teste yaptırmadım bıraz daha beklememmı gerekıyor normalde dun olmam lazımdı bugunde olmadım ama sancım cok fazla

düzenli ise yap bence test tahmınıne gore 2 gun gecmıs bişey varsa cıkar zaten ins hamilesndr canım

düzenli ise yap bence test tahmınıne gore 2 gun gecmıs bişey varsa cıkar zaten ins hamilesndr canım

Evet yarın yapmayı dusunuyorumm hastaalanma sancısıda cekıyorum hala ama gelen yok hayırlısı cnm

Kızlar merhaba adetime 1 hafta var ama belirtim yok ben pko hastasıyım bu ay ilaç kullandım doktorum yumurtlamışsın dedi test yapsam çıkarmı acaba adetin gecikirse gel test yapalım dedi çok merak ediyorum benim gibi olan var mı kızlar

Kızlaar dun doktora gıttım 2 haftalıkmıss kese gozuktu ama bos cıkma ıhtımalıde varmıs umarım ole bısı yoktur :(

selam kızlaarr :52:
ben evlendiğimden beri hiç korunmuyorum
bu ay erken ve sadece 1 gün adet oldum normalde 5 gün sürüyodu
2-3 gündür sağ kasıgımda bi ağrı vardı şimdi sol kasığımda var belim biraz agrıyo sankı adet olcakmışım gibi
idrarım koyu ( soğan suyu ıctıgım için ona bağlıyorum bunu)
adetime daha 20 gün olmasına ragmen dayanamayıp test yaptım :52: negatif çıktı :37:
bunlar belirtimi yoksa vücudumun bana olan haın bı oyunumu anlayamadım inşallah hamişimdir ya:49:

Hayırlı olsun canım kucağınads almayı nasip etsin adetin kaç gün geçmişti test yaptığında benim günüme 3 gün var hagif sancım var test yapsam çıkarmı

Saol cnm gununden 2 gun gecmıstı bende de adet sancısı gıbı sancılar vardı belirti olabilir bence biraz daha geçsin inşallah sende hamilesindir cnmm

Merhaba
4 gün önce eşimle yaşadığım ilişkide tuhaf bişi oldu.
Biz aslında bebek istemiyorduk hemen ama o gün içime boşaldığında sağ yumurtalığımda tık diye birşey hissettim.
Böyle sanki birşey girdi yumurtalığıma...
Biliyorum biraz komik ama başka şeylerde var.

O yumurtalığım o günden beri böyle iğne batması gibi yanıyo..
Ayrıca göğüs uçlarım cok kotu yanıyıor dun adeta buz koydum sonunda dayanamadım....
Acaba bısı var mı
Cevap bekliyorum herkes tşk ederım..

cok sevindim yaa allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.. boebeğinizle beraber mutlu gunler sizinle olsun:) umarım bnde bu ay hamile kalırım dua et :)

Amin cnmm edicem sen merak etme ınsallah en kısa zamanda senınde kutlu haberleriiini alırız :)

slm kızlar ben yeni geldim bat a 2 gün var.. kasıklarım ağrıyor ama adet ağrısı gibi değil test yaptım dün negatif çıktı.. bi anlam veremedim.. ayrıca benim 22.günümde doktora gittim alttan baktı ultrasonla ve yumurta gördüm dedi.. bu sizce mümkün mü? şaşırdım ben bu işe

kızlar benim şu anda artık 23.günüm ve benimde özellikle sol kasığımda bugün kramplar olmaya başladı ve dizlerim romatizmalı gibi ağrıyor ve bacaklarımda aynı şekilde ve hepimizin belirtileri birbirine yakın.umarım bu belirtiler hamileliğin belirtisidir.

inşallah canımmm

Son düzenleme:
Back