• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

Ben hamile olduğumu regliden 4 gün önce evde idrar testi yle öğrendim (gerçi ikinci çizgim hayal kadar silikti) hiçbir belirtim yoktu. Ne göğüste şişkinlik, ne mide bulantısı, ne kokuya hassasiyet, kesinlikle belirtisiz. Sadece ayaklarım çok usuyordu. Ama bunun belirti olup olmadığını bilmiyorum. Hayatım boyunca ayaklarım hiç bu kdr usumemisti.
Birçok belirtinin ilerleyen aylarda olduğunu düşünüyorum. Regliden önce değil. Regliden önce tek olan regli olacakmış gibi hissetmek hafif kasık ağrıları. Herkese göre değişir tabi ki ama belirti yok diye endiselenmeyin. 3 aylık hamileyim sadece goguslerim şişti o kdr. Başka hiçbir belirti yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar öncelikle hepinize hayırlı kandiller diliyorum bu gece bol bol dua edelim inşallah rabbim göbişlerimizi doldurur benimde 17-18 haziranda adet olmam gerekiyor bakalım bekleyip göreceğiz bu 3, denememiz rabbim hayırlısını versin sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

kızlar bu hamilelik belirtisindeki mide bulantısı nası oluyo yanı hergun bulanıyomu yada her bulanmada kusmak gerekıyo mu nası oluyo degısıkmı bn gastrit hastasıyım her zmn genelde mıdem rahatsız oldugu ıcın anlayamıyorum

vallahi canım bende kronik gastrit hastasıyım özellikle sinirlenince bulantı kusmalarım oluyor o yüzden bende anlayamıyorum tek çare günümüzün geçmesini beklicez başka yolu yok

selam kızlar öncelikle hepinize hayırlı kandiller diliyorum bu gece bol bol dua edelim inşallah rabbim göbişlerimizi doldurur benimde 17-18 haziranda adet olmam gerekiyor bakalım bekleyip göreceğiz bu 3, denememiz rabbim hayırlısını versin sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

hayırlı kandıller olsun herkese kızlar bugun bebek ıstyen herkes ıcın dua edelım...benım adetım gecen ay 22 gun gecıktı 2 defa test yaptırdım bişey cıkmadı sonrasında adet oldum tabı,kansızlığım var...bu ay da 8 inde idi günüm ama halen olmadım hiç aranızda böyle olan var mı acaba?

hayırlı kandıller olsun herkese kızlar bugun bebek ıstyen herkes ıcın dua edelım...benım adetım gecen ay 22 gun gecıktı 2 defa test yaptırdım bişey cıkmadı sonrasında adet oldum tabı,kansızlığım var...bu ay da 8 inde idi günüm ama halen olmadım hiç aranızda böyle olan var mı acaba?

22 günde çok fazlaymış ya çok mu taktın kafaya acaba kist falan yoktur inşallah kontrole bir git istersen canım

22 günde çok fazlaymış ya çok mu taktın kafaya acaba kist falan yoktur inşallah kontrole bir git istersen canım

gittim canım ultrasonada gırdım rahım fılmıde cekıldım cok şükür ıyı cıktı,kansızlıktan olabılır mı bu kadar gecıkmem acaba yada stres artık bılemıycem...

gittim canım ultrasonada gırdım rahım fılmıde cekıldım cok şükür ıyı cıktı,kansızlıktan olabılır mı bu kadar gecıkmem acaba yada stres artık bılemıycem...

peki kanamaların nasıl geçiyo yoğun mu normal mi yani stresin çok büyük etkisi var tabi ama takmayalım artık ya düşünmeyelim oluruna bırakalım artık bence

normal gecıyo canım evet haklısın takmamak lazım aslında...

O zaman ne yapiyoruz herseyi akisina birakiyoruz pozitif dusunuyoruz ve çocuk olayini tamamen aklimizdan cikartiyoruz ama ayni zamanda calismalarada devam ediyoruz ama odev gibi degil dogal seyrinde ok hadi bakalim hayirlisi artik

merhaba arkadaslar....benim 7 bucuk aylık oglum var cok sükür....ve ben ona hamileyken hicbir belirti yasamadım...hissetmedim.....hamile oldugumuda tesadüfen ögrendim subatta kürtaj olmusdum.....nisanda tekrardan hamile oldugumu ögrenmisdim ve doguma kadar bende hicbir degisiklik olmadı tek degisilik 12 bucuk kilo almam karnım büyümesi baska hicbirsey olmadı...ayrıca söyle duymusdum zaten adet gecikmesi olmadan belirti olmazmıs adet gecikmei olduktan sonra genelde belirtiler olurmus öyle duymusdum...ilk gebeligimde 5 haftalıkken ögrendim gebe oldugumu ozaman kasıklarım agrımısdı 5 haftalıktı ama ondan önce yine bisey olmamısdı....bence kendinizde belirtiler aramayın önce adetiniz geciksin sonra artık belirtiler gelir diye biliyorum...ben bu ay korunmayı bıraktım tekrar gebelik düsünüyorum....03,08 de adet olmusdum bakalım insallah ALLAHIM cok bekletmez tekrar gebe kalmamı nasip eder allahım tüm istiyenlere insallah en kısa zamanda nasip eder....

merhaba arkadaslar bende bu ay korunmayı bıraktım ve gebe kalmak istiyorum bu ay ilk denemem 03,08,2014 de adet oldum hayırlısı bakalım ALLAHIM İNSALLAH tüm gebe kalmak istiyenleri cok bekletmez en kısa zamanda nasip eder İNSALLAH

ilk gebeliğimde (kimyasal gebelikti) çok sık acıkma aklımda kalan en belirgin belirtiydi. hatta açlıktan midem kazınıyordu yemek yedikten sonraki ilk 1-2 saat icinde bile..
ikincisinde hiçbir belirtim yoktu, 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.
üçüncü gebeliğimde de hiçbir belirtim yoktu, 6-8.haftadan sonra parfum kokularına karşı hassasiyet, mide bulantısı ve kusma oldu, bunun dışında bir belirtim yoktu. 39+3de kuzumu kucağıma aldım.
dilerim isteyen herkese nasip olsun bu tarifsiz annelik duygusu...

azranur68 sana gönülden katılıyorum. ilk hamileliğimi öğrendiğimde 6+4 haftalıktım. ve hiç bi belirtim yoktu anlamadım yani regli zamanında ki gibi ağrılarım oldu sadece regli olucam ama olamıyorum dedim hep. aslında anlıyorum hisselerini gerçekten çok istiyorlar ve planlı olduğu için de umut bağlıyorlar, bi işaret bekliyorlar. plansız olunca ayak altı yanması kirpik bilmemnesi falan hiç farketmiyorsun :)
bende 2 yi istiyorum allah nasip edersen bu ay niyetine girdik :) 22 aralık regli günümdü. birazdan gidip kirpiğim kıvrılmış mı acaba diye gidip bakıcam :)

hamile olduğumu öğrendikten sonra 6-4 haftalıktan 17. haftama kadar midem bulandı başımın ağrısından burnum kanadı o derece

Kızlar meraba herkese ben çatlama iğnesi oldum normalde 14.gün test yapılıyor ve ben yaptım negatif çıktı ve simi 16. günüm hala olmadim ama adet olacakmış gibi sancı oluyor acaba bu hamilelık belirtisidir yoksa çatlama iğnesi gecikme yapiyormu kızlar bana cevap yyazarsanız sevinirim:110:

Kızlar meraba herkese ben çatlama iğnesi oldum normalde 14.gün test yapılıyor ve ben yaptım negatif çıktı ve simi 16. günüm hala olmadim ama adet olacakmış gibi sancı oluyor acaba bu hamilelık belirtisidir yoksa çatlama iğnesi gecikme yapiyormu kızlar bana cevap yyazarsanız sevinirim:110:

Canım bende 3 kere oldum iğne. İlkinde kimyasal oldum 2 gün gecikti. İkincisinde 15.gun test yaptım negatif çıktı 16.gun regl oldum. Üçüncüsü ise yine kimyasal ama bu sefer iğneden 22 gün sonra oldum. Belli olmuyo yani canım. Keşke herkesin belirtisi fln aynı olsa hemen anlasak hamile miyiz değil miyiz

Kızlar herkese slm,
Benim adetim 5 gün gecikti.birkaçgün mide bulantım baş dönmem oldu tansiyonum düştü.Kasık ağrılarımda vardı ama bugün belirtiler yokoldu ateşim yükselmeye devam ediyor ve arada kasığıma bıcak saplanması gibi ağrı oluyor.Acaba gebelik varmı:KK17:

Kızlar herkese slm,
Benim adetim 5 gün gecikti.birkaçgün mide bulantım baş dönmem oldu tansiyonum düştü.Kasık ağrılarımda vardı ama bugün belirtiler yokoldu ateşim yükselmeye devam ediyor ve arada kasığıma bıcak saplanması gibi ağrı oluyor.Acaba gebelik varmı:KK17:
normalde reglin düzenli ise 5 gun baya büyük bir belirti. ben de de önce hafif kasık ağrısı ve yine hafif mide bulantısı oldu regli olmam gereken gunun önceleri ve sonrasındaki birkaç gunde. daha sonra belirtiler dediğin gibi kesildi 4-5 gun hemen hemen ekstra bişi hissetmedim. yani buradan bizim anlamamız çok zor tabi de benzer belirtileri yaşayıp şuan hamile olanlar çok var o yüzden bu belirtiler göre hamile olabilirsin. allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah...

:KK16:
normalde reglin düzenli ise 5 gun baya büyük bir belirti. ben de de önce hafif kasık ağrısı ve yine hafif mide bulantısı oldu regli olmam gereken gunun önceleri ve sonrasındaki birkaç gunde. daha sonra belirtiler dediğin gibi kesildi 4-5 gun hemen hemen ekstra bişi hissetmedim. yani buradan bizim anlamamız çok zor tabi de benzer belirtileri yaşayıp şuan hamile olanlar çok var o yüzden bu belirtiler göre hamile olabilirsin. allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah...

Canım benim çok sağol verdiğin bilgiler için.Belirtilerimiz benzermiş☺️İçime su serpildi sayende:KK68:
Umarım yavrum bana sıkı sıkı tutunmuştur.Tüp bebek benimki 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz eşimin sperm düşüklüğü var bende dr rahim kasına gömülü miyomum var Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize hepimize:anneadayı:İkinci çocuğun sanırım hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.Darısı evlat hasreti çeken herkesin başına☺️

Back