Ben çok erken test yaptim ve hali ile bebiş şimdilik yok gibi
Bende son zamanlarda yaşadığım yer soğuk, burnumun üstü, güneşten yanmış gibi pul pul döküldü. .
kasığıklarimda batma yok ama 3, 4 gündür aşırı kaşıntı var, karnimda tuaf ağrı yada batma oluyor, ama hamilelerde olan kasıklarda batma yok, zadece kaşıntı var..
Bu ne olabilirki..
kasık ağrısı mide bulantısı ve göğüslerde hassasiyet var haa bir de aşırı sinirlilik kokulara duyarlılık daha adetime 8 gün var ne dersiniz var mıdır bebiş? yoksa psikolojik midir?
aynı belirtiler ben de var canım 6 gün var adetime inş hamişizdir:)
kasık ağrısı mide bulantısı ve göğüslerde hassasiyet var haa bir de aşırı sinirlilik kokulara duyarlılık daha adetime 8 gün var ne dersiniz var mıdır bebiş? yoksa psikolojik midir?
mide yanması ve kabızlığı da eklersek bütün belirtileri yaşadım sayılır ve hamileyiiiiiiimmmmm kızlar
AAAAAAAAA çok sevindim tebrik ederim, gözün aydın bende istiyorum ben deeeeeeee
adetime 2 gün kaldı, 5 gündür karın ağrısı çekiyorum, karın hassasiyetim var, dokunmak bile istemiyorum, çok nadir ara ara midem kalkıyor, çok terliyorum, ve çok bariz şekile sağ bacağım sızlıyor, rahmimde ara ara pıt pıt atıyor, acaba psikolojik bir şey midir bu ben artık bebiş istiyorum, Allah 'ım nolur duy sesimi
merhaba arkadaşlar, benimde adetime 5 gün kaldı, yarın kan testi yaptırıcam dayanamıyorum yaa.. adete 5 gün kala kanda çıkar diyorlar, umarım öğrenebilirim.. günler geçmek bilmiyor, beklemek ne zormuş..
bende aşırı derecede gaz var, son günlerde yüzümde adet olacakmışım gibi sivilceler çıkıyor, kasıklarımda ağrı var.. sanki hepsi adet belirtisiymiş gibi geliyor. umarım hamileyimdir, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Ben adetime bir hafta kala idrar testi yaptım pozitif çıktı 3 kez daha yaptım hepsi pozitif 6 gün kala kan verdim 41.17 çıktı yarın tekrar vericem. hala adet günüm geçmedi 4 gün var göğüslerim sızlıyor ve kasıklarıma bir ağrı saplanıp geçiyor ara ara inşallah heerşey yolundadır. Allah isteyen herkese nasip etsin
mrb belirtilerin nelerdi peki yani gebelik testini erken yapmana neden olan şeyler nelerdi. bende de belirtiler var ama negatifi görmeye cesaret edemiyorum günümü bekliyorum son 4 gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?