• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

Tesekkur ederim yagmurdamlasi26.Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah hayirlisiyla.Ben Newjersey`deyim.biliyorum vatandasi olsunda istiyorum ama hamilelik surecini burda yasamak istemiyorum .Simdiden agliyorum herseye ileride ne olur dusunemem:))Ehh birazda simarmak istiyorum acikcasi:)):1::1:

Oyle olsun bakalim, hani haberlerde okuyoruz mankenler filan Miami'ye gelip cocuk dogurup gidiyolar, bebek turizmi deniyor. Sen de madem elinde bu imkan var degerlendir derim, zaten sizin cocugunuz oldugu icin otomatik olarak turk vatandasi oluyor. neyse, icinden nasil geliyorsa oyle tabi.. artik sevincten mi naz yapmaktan mi agliyorsun bilemiyorum ;) Rabbim ins hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin. Kendine dikkat et e mi?..

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 1 aydır korunmayı bıraktım ayın 10 U dün tek taraflı KASIĞIMDA BIÇAK SAPLANIR GİBİ Bİ AĞRIM VAR YAKLAŞK 2 HAFTADIR AKINTIM VAR AMA NORMALDE BU ÖNEMDE AKINTIM OLMAZ KISLAR SİZCE VAR MI BİŞİLER :) :49:

konu sahibi arkadaşın yazdıklarında dikatimi çeken bacakların agrıması ve aşırı gaz sorunu baş dönmesi.. bunlar benim normalde adet dönemleirmde olmayan şeyler..ama şimdii var umaırm hamileyimdir..

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 1 aydır korunmayı bıraktım ayın 10 U dün tek taraflı KASIĞIMDA BIÇAK SAPLANIR GİBİ Bİ AĞRIM VAR YAKLAŞK 2 HAFTADIR AKINTIM VAR AMA NORMALDE BU ÖNEMDE AKINTIM OLMAZ KISLAR SİZCE VAR MI BİŞİLER :) :49:

slm kızlar minito bende belirtilere çok takılma ben de adet belirtisinden başka hiçbir belirti olmamaıştı

bugün adet olmam gerekiyordu, olmadım hala, ve de midem bulanıyor.11 aydır istiyoruz. Dün idrar estim negatif çıktı.Yarın iş için şehir dışına çıkıcam.3 gün daha olmazsam tekrarlarım testi.belirtileri hep yaşadım bu ay.Dua edin lütfen kızlar!!!Pozitif çıkarsa belirtileri tek tek yazıcam size...:61:

InsaALLAH belirtiler gercekten gebelik belirtileridir... Insani cok yipratiyorolmayinca insaALLAH hic degilse sizin yuzunuz guler

InsaALLAH belirtiler gercekten gebelik belirtileridir... Insani cok yipratiyorolmayinca insaALLAH hic degilse sizin yuzunuz guler

saolasın canım, artık kafayı yicem. düşünmeyim diyorum ama insanın elinde olmuyor.Bakalım bu ay biraz umutluyum.ilk defa bu ay çok hissettim nedense.bir de fallarda hep bebek çıktı.çok dua ettim bu ay....allahım sen herkese hayırlısını ver...

kızlar size yardımcı olması açısından hamilelik belirtilerimi yazıyorum.ben bu ayın 16 sında adet olmam gerekiyordu ama bu ayın 12 sinden itibaren adet olacakmışım gibi bir ağrı başladı ve ara kasıklarda saplanmalar şeklinde devam etti benim göğüslerim öyle aman aman şişmedi yalnız dolgunluk oldu hani derler ya göğüslerime değemiyorum acıdan diye öyle birşey olmadı ve ben her an adet olacakmışım gibi çok şiddetli ağrılar çektim ve 4 gün bu ağrıları çektikten sonra dün test yaptırdım ve hamileyim allah olmayan kişilere de en kısa zamanda verir inşallah

Tebrik ederim canim:nazar: darisi basimiza:emir_bebek:Benim de 5 gun onceden basladi eyvah yine geliyor benim adet dedim. Umarim seninki gibi sonuclanir benimki de :69:

inşallah bu durumu yaşayanlar hayal kırıklığı yaşamayız. benim durumum da sizlerden farksız. bu ağrılar saplantılar ama adetime daha 10 gün var işte. en acısı beklemek .. :/

Maalesef geçen ay hamile olmadığım çıktı.şimdi bu ayı bekliyorum.salatı tefriciye duası okumaya başladım.3 kere denemiştim 3 dileğimde olmuştu,4444 kere okunması gerekiyor.bakalım bu sefer dualarım kabul olacak mı? Herkese hala bebek düşünmüyoruz demekten bıktımmmmmmmmmmmmmmm!!!ama içimdeki fırtınaları bir bilseler:5:

kızlar selam. bende bişey sormak istiyorum.. beraber bi beklenmeyen adet tarihimi hesaplasak olmazmı çnk ben bilemedim.. nisanda evlendim kızlar .şöyleki 13 nisan, 15 mayıs, 17 haziran da bu sırayla hasta oldum.. haziranda ilk kez bebek düşünmeye başladık ama çalışmalara biz adetime yakın başlamışız 19u olur sanıodum o ay 23üne attı temmuzun. zaten kimse kolay kolay olmaz dedi adetten bir hafta önce die. sonra ağustos 24.de hasta oldum. internetten ovulasyın hesaplamaya baktım beklenmeyen adet tarihim bi 25i çıktı bi 27si. şuan bir gün geçtimi yoksa yarınmı adet tarihim bilemiorum..akıntım başladı.. korkuorum akıntı adet belirtisi die.. adet belirtileriyle tek farkı gögüslerde dolgunluk bugünden bi 15 gün kadr önce başladı. normalde adete 1 hafta kala başlardı. yoksa aman dokunamıorum yatamıorum çok ağrım var fln yok dolgun yani sadece.. şu saatler bile insana okadar uzun gelioki. 1 gün kalmış bekle gör diyebilirsiniz ama insan dayanamıo işte

diğer aylarında 2 gün atmış temmuz ayında 5 gün. eğer sürekli 2 gün atıyor ve temmuz ayında sadece aksama yaptıysa önemseme hem ağustosta da 2 gün atmış sayılır çünkü temmuz ayı 31 çekiyorya aslında tam zamanında olmuşsun. bu ayada 2 gün at yani 23ünde adet olduysan 25i olması lazım. tabii yine aksaklık yaşamazsan. o zamanda 28ini bekle derim. adet döngüsü psikolojik olarakta aksayabiliyor. heleki hamilelik düşüncesi varsa. İnşallah hamilesindir canım.

Son düzenleme:
diğer aylarında 2 gün atmış temmuz ayında 5 gün. eğer sürekli 2 gün atıyor ve temmuz ayında sadece aksama yaptıysa önemseme hem ağustosta da 2 gün atmış sayılır çünkü temmuz ayı 31 çekiyorya aslında tam zamanında olmuşsun. bu ayada 2 gün at yani 23ünde adet olduysan 25i olması lazım. tabii yine aksaklık yaşamazsan. o zamanda 28ini bekle derim. adet döngüsü psikolojik olarakta aksayabiliyor. heleki hamilelik düşüncesi varsa. İnşallah hamilesindir canım.

arkadaşım hamileyim... allahım herkese nasip etsin bende hamileyim. dün dayanamayıp test yaptım pozitifti. eşim gelince hastaneye gidip kana baktırdım ve tam olarak 00.17de doktor hayırlı olsun gebesin dedi:)
allahım herkese nasip etsin bu duyguyu herkese amin

bacaklarımda burnumda ve ayağımın altında kaşıntı (ayağımın altinda yanma)
ayağımda bıçak saplanması gibi batma
şüpheli ilişkiden 10 gün sonra önce sol kasığımda iğne batması gibi batma ertesi gün sağ kasığımda ağrı.
özellikle sol göğsümde ağrı adetime 10 gün filan varken başladı.
Adetime 4-5 gün varken göğüs uçlarımda acı.
Adetime 6-7 gün varken lekelenme pembe 1-2 damla 2 gün üst üste.
Mide bulantısı şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra başladı gün boyu.
Kirpik karışması alt kirpiklerim çarpraz çarpraz duruyor.
Baş dönmesi adet günümden 10-11 gün önce.
Adetime 2-3 gün kala adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrı ve dolgunluk hissi göğüs uçlarimda acima.
En başından beri uyuma isteği adetime 1 hafta kadar varken yorgunluk halsizlik.
çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elimde çekilme ağrı.
Ayaklarımda üşüme.
çok rüya gördüm.
Akıntım çok arttı hatta jinekolog bile muayene sırasında söyledi adetime 6 gün vardı.
Ağzımda kuruluk. Hatta ağız kokusu.
Burnumun üstünde kaşıntı.
Bir arkadaşım bunları yaşamış.siz neler yaşadınız lütfen yardımcı olun.herkeste belirtiler farklı çünkü:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

ay sanki benim 2 gündürki halimi anlatmışsın.:44: Bende diyorum kendi kendime kuruntu yapıyorum. Hastalık hastası tanısı koymuştum en son dün gece. Ay hadi hayırlısı şuanda 3 gün gecikmeli bi adetim var benim :59:

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım :) Birsey sormak istiyorum, eğer yorumlarsanız sevinirim. Ben 15 eylül ve 12 Ekim'de regl oldum, reglim bitince 21,23,25 Ekim tarihlerinde eşimle birlikte olduk.Sizce yumurtlama zamanımı yakalayabilmişmiyimdir? (21 Ekim günü o bahsedilen yapışkan şeffaf sıvı çok gelmişti) Şuanda göğüs uçlarım acıyor ve kasıklarım ağrıyor, ama kasıklarım biraz gazım olduğu için ağrıyor olabilir.Bu arada 9 Kasım'da regl olmam lazım normalde.Şimdiden teşekkürler

selam kızlar benım yasadıklarımı yasayan hamıle arkadaslardan yardım ıstıyorum 2 aydır korunmuyoruz gecen ay bıse hıssetmıyordum ama bu ay yumurtlama zamanımızda we onun dısında bır kac kez daha bırlıkte olduk ılıskıden 1 hafta sonra karnımda asırı derecede gaz war we sıskınlık hıssedıyorum belım kırık gıbı agrıyor kasıklarım batıyo sankı üşütmüşüm gıbı bazen sol kasıgım bazen sag kasıgım batıyo sırt ustu yattıgım zaman karnım gerılıyor yan rahat yatıyorum we sabah uyandıgımda sankı gunlerdır uyumamısım gıbı yorgun hıssedıyorum we belım cok soguk oluyo ara ara sıcak basıyo ara ara usuyorum we ınanılmaz derecede bacaklarım agrıyo romatızma warmıs gıbı mıde bulantım olmuyo bas donmesı falanda olmuyor adetıme 3 gun war we yuzumu sıwılce bastı ama hasta olucakmısım gıbı hıssetmıyorum hamıle olupta yuzunu sıwılce basan oldumu daha dogrusu bendekı bu belırtılerı yasayan oldumu lutfen yardım!!! cocuk ısteyen butun arkadaslarıma allah nasıp etsın ınsallahh..

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım :) bende 1 yıllık evliyim ve ilk çalışmalarımız bu ay başladı en son 26 ağustosta adet oldum ve şimdiden gün sayıyorum,benim göğsümde herhangi bi ağrı yok fakat belim ve özellikle sol kasığımda çok ağrı var.normal de adet ağrısı hiç çekmemiş biri olarak sizce nedir bu?bir de idrar testi yapsam sonuç çıkar mı

selam kızlar benım yasadıklarımı yasayan hamıle arkadaslardan yardım ıstıyorum 2 aydır korunmuyoruz gecen ay bıse hıssetmıyordum ama bu ay yumurtlama zamanımızda we onun dısında bır kac kez daha bırlıkte olduk ılıskıden 1 hafta sonra karnımda asırı derecede gaz war we sıskınlık hıssedıyorum belım kırık gıbı agrıyor kasıklarım batıyo sankı üşütmüşüm gıbı bazen sol kasıgım bazen sag kasıgım batıyo sırt ustu yattıgım zaman karnım gerılıyor yan rahat yatıyorum we sabah uyandıgımda sankı gunlerdır uyumamısım gıbı yorgun hıssedıyorum we belım cok soguk oluyo ara ara sıcak basıyo ara ara usuyorum we ınanılmaz derecede bacaklarım agrıyo romatızma warmıs gıbı mıde bulantım olmuyo bas donmesı falanda olmuyor adetıme 3 gun war we yuzumu sıwılce bastı ama hasta olucakmısım gıbı hıssetmıyorum hamıle olupta yuzunu sıwılce basan oldumu daha dogrusu bendekı bu belırtılerı yasayan oldumu lutfen yardım!!! cocuk ısteyen butun arkadaslarıma allah nasıp etsın ınsallahh..

canım :( bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum tek farkımız benim adetime daha 1 hafta felan var :( dün gece bel ve bacak ağrısında uyuyamadım ama bu sabah hiç ağrım yok maşallah.test yaptın mı?

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım :) bende 1 yıllık evliyim ve ilk çalışmalarımız bu ay başladı en son 26 ağustosta adet oldum ve şimdiden gün sayıyorum,benim göğsümde herhangi bi ağrı yok fakat belim ve özellikle sol kasığımda çok ağrı var.normal de adet ağrısı hiç çekmemiş biri olarak sizce nedir bu?bir de idrar testi yapsam sonuç çıkar mı

idrar testi için çok erken canım..adet günün geçince yap testi..ilk aylar çok sabırsız oluyo insan..bel ve kasık ağrısı belirtidir umarın bebişin tutunuyodur.. sana tavsiyem fazla kafana takmamaya çalış düşündükçede olmuyo.. bide doğum kontrol hapı kullandıysan bikaç ay olmazsa üzülme anca düzeliyomuş..ben ne zaman tamam olmayacak dedim kafamdan attım hatta işe başladım.. o ay hamile kaldım..

Back