idrar testi için çok erken canım..adet günün geçince yap testi..ilk aylar çok sabırsız oluyo insan..bel ve kasık ağrısı belirtidir umarın bebişin tutunuyodur.. sana tavsiyem fazla kafana takmamaya çalış düşündükçede olmuyo.. bide doğum kontrol hapı kullandıysan bikaç ay olmazsa üzülme anca düzeliyomuş..ben ne zaman tamam olmayacak dedim kafamdan attım hatta işe başladım.. o ay hamile kaldım..
merhaba canım :) çok teşekkür ederim ilgin için.ben hiç d.kontrol hapı kullanmadım.Rabbim hayırlısını versin fakat anlayamadığım şey belim ve kasıklarımdaki ağrıydı.şimdi biraz daha iyiyim bacaklarıma da vuruyor ağrısı...üşüttüm diyeceğim ama grip veya nezle gibi bişey yok akşamları ateşim yükseliyor sanki içim yanıyor gibi oluyor.ama gündüzleri böyle bişey yok tabi,göğüslerimde de herhangi bi ağrı yok mide bulantım da yok.hayırlısı diyorum canım ya ben çalışmıyorum ki evdeyim genellikle. kaç gündür aklımdan atamadım acaba hamile miyim diye ama artık düşünmüyorum hayırlısı ise buyursun gelsin bebişim :) ben her zaman beklerim onu..artık sıkmayacağım kendimi.nette hamilelik belirtileri aramaktan günlerdir çok yorgun düştüm