Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

merhaba canım :) çok teşekkür ederim ilgin için.ben hiç d.kontrol hapı kullanmadım.Rabbim hayırlısını versin fakat anlayamadığım şey belim ve kasıklarımdaki ağrıydı.şimdi biraz daha iyiyim bacaklarıma da vuruyor ağrısı...üşüttüm diyeceğim ama grip veya nezle gibi bişey yok akşamları ateşim yükseliyor sanki içim yanıyor gibi oluyor.ama gündüzleri böyle bişey yok tabi,göğüslerimde de herhangi bi ağrı yok mide bulantım da yok.hayırlısı diyorum canım ya ben çalışmıyorum ki evdeyim genellikle. kaç gündür aklımdan atamadım acaba hamile miyim diye ama artık düşünmüyorum hayırlısı ise buyursun gelsin bebişim :) ben her zaman beklerim onu..artık sıkmayacağım kendimi.nette hamilelik belirtileri aramaktan günlerdir çok yorgun düştüm

bu dediklerinin aynısını yaşadım sizilce de çıktı uüzümde ve hamileymişm.ama sonra düşük yaptm tabi

merhaba kızlar geçen ay çok düzenli bir şekilde eşimle ilişkiye giremedik ama acaba hamilemiyim ? Ayın 3ünü 4üne bağlayan gece en son adet oldum. Bugün ayın 6sı ve halen adet olmadım. Kalçalarımda bir ağrı başladı günlerdir. Belimde de bir ağrı var. adet olmama yakın hep göğüslerimde bir ağrı olurdu. Şimdide var. Sizce hamilemiyim ? çok istiyorum bir bebeğimiz olsun. kafama da takmamaya çalışıyorum. çünkü kafama takınca hiç olmuyor. allahım lütfen

selam ..hafif sancı .oturdugumda ıllakı sırtıma yastık koyacam göbekten oturamıorum he bide gaz oluşuor ya utanc verıcı off o neden acaba .kalpta arada sıkışma göbek üstünde hafiften batma arada karnımda oynaşmalar idrara gunde 4 defa cıkıorum arada baş ağrısı gece nefes darlıgı kasıkta arada batma agız kurulugu ıstah artması uyku aşıgı oldum gunde 2 3defa uyuyorum..aama bugn ıdrar testı bni hayal kırıklıgına ugrattı …bu kadar degısıkenlık hıc adet gunumde görmedim..buarada regl tarıhım 04.01.2013de..bu değişiklikleri buay yasıorum ?sizce hamilelik belırtısı olabılırmı..hersey yarın bellı olacak bakalım hayrlısı

Canim sonucun ne oldu hamilemisin ? benim adetime daha 6gun var ama hamilemiyi. acaba demeden alikoyamiyorum kendimi ;(

yıllardır hamıle kalmayı ıstedım ve her ay bu anlattıgınız belırtılere benzer belırtıler yasadım.ama hep husranla bıttı.suanda 5 aylık hamıleyım ve ben hamıle oldugumu ıkı aylık olunca ogrendım.:))))ben pkoluydum ıgne ılac her turlu tedavıyı gordum ama yumurtalarım bır turlu gelısmedı.artık bırakmıstım.dusunmuyordum bıle hamılelıgı bebegı.Allah hıc beklemedıgım anda benı yavruma kavusutrdu.ısteyen herkese versın Allah.ustune ugramadım hamıle degılımdır dıye ama bendekı belırtılerı yazayım.sabahtan aksam yatana kadar mıde bulantısı.asırı uyku halı.sureklı lekelenme seklınde kahverengı akıntım oluyordu.hatta sacma sapan seyler den tıksınmıstım.yıyecek degılde ben genellıkle arabalardan.araba lafını duyunca asırı mıdem bulanıyordu.hatta uzunca bır sure pcye bakamaz oldum.pc deyıncede mıdem bulanıyordu.benımkısı bıraz farklıyıdı:))))))))

C
anim rabbim hayirlisiyla kucagina almqyi nasip etsin.. bende aylardir istiyorm her ay yil gibi geliyor artik bendede bicok belirti var ama kendimi kaptirmak istemiyorum. son 4 gun bekliyorum bakalim... rabbim bizi anne olmaktan mahrum etmesin insallah..

Canim sonucun ne oldu hamilemisin ? benim adetime daha 6gun var ama hamilemiyi. acaba demeden alikoyamiyorum kendimi ;(

değilmişim canım ama kontrol ettrdm kendımı hiç bi sıkıntımız yokmuş şükür...:) bişi soracaktım gögüs ucunda soyulma yasıyorum neden acaba

değilmişim canım ama kontrol ettrdm kendımı hiç bi sıkıntımız yokmuş şükür...:) bişi soracaktım gögüs ucunda soyulma yasıyorum neden acaba

Canim hicbi fikrim yok maalesef.. bende bi umut bekliyorum pek bi belirti yok ama Allah tan umit kesilmez bende gidicem bu ay bakalim artik bi problem var mi her ay husran her ay hayal kirikligi yipraniyor insan...

tebrik ederim tez zamanda ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah yavrunu. senin gebelik belirtilerin oldukça farklı ve çağa uygun emin ol benim de olsa aynı olurdu.

merhaba, sizin akşam ateşiniz oluyormuş benim gündüz. işyerimde odama gelen herkes hastamısın diye soruyor.üstelik o kadar ateş basıyor ki, yanaklarım kıpkırmızı ve ellerimden sanki alev fırlayacakmış gibime geliyor. akşamları ise karnımda gaz oluyor. böyle bir gebelik belirtisi yaşayan oldumu acaba? çok ümitlenmek istemiyorum çünkü bu belirtiler kan ilacı kullandığım için onun yan etkisi de olabilir. hayırlısı artık. bat 24 şubat. bizde bebeğimizin olmasını yaklaşık 1 yıldır istiyoruz . eşimin sperm hızı düşük çıkmıştı. 3 aydır proxeed diye bir ilaç kullanıyor. rabbim inşallah bu sefer bize de tattırır bu duyguyu.

Kızlar 2 gün önce sabah 7 de müthiş bi mide bulantısıyla uyandım. O kadar şiddetliydi kii yediğim bişeyin tarihi filan geçmişti de zehirlendim mi diye bile düşündüm. Baş dönmelerim filan oluyor önemsemedim açıkçası. Adetim yakın ondan oluyor dedim kendi kendime. Dün tarihe bi baktım 26 şubat olmuş. Adetimi hesapladım 5 gün geçiyor. Bugün de olmazsam eğer 6 gün geçmiş olacak. Ve ben şimdiye kadar sadece bir defa antibiyotik kullandıgım için sadece 1 gün gecikmeli adet gördüm. Hesapladığım günde olurdu hep. Bu ay olmadı. Geçen ayda çok belli belirsiz gördüm. Leke gibi oldu önce, sonra olmadı. Çok değişikti, aklımda olmamasına rağmen test yaptım geçen ay negatif çıktı. Bu ay adetimin epey bi gecikmesi ve geçen ay adetimdeki değişiklikler beni şüphelendirdi açıkçası. Normalde adetimden bir hafta önce iştahım çok açık olur benim. Geçen hafta da iştahım fena değildi, belimde müthiş bi ağrı vardı. Önce sol tarafında sonra sağ tarafında ağrı oldu. Sonra dün gece kalp sıkışması gibi bişey yaşadım. Durup durup ateş basıyor ki normalde çok üşürüm ben. Çoraplarımı bile çıkarır oldum. Sabah olsa da bi test yapsam rahatlayacağım, bundan sonra ki aylar içinde mutlaka yedek test bulunduracağım evde 6 gün geçmesi normal mi ki yaa? :44:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ben 8aylık evliyim hiç korunmadım ama hamilede kalmadm adet düzensizligi çekiyodum doktora gtt ve 21gün süren yarısı kahve rengi yarısı beyaz bi hormon ilacı kullandım 10martta regl oldum şimdi karnımın sol kısmında çok agrım var bu ayda bebek için çok denedk agrılarıma dayanamdm hastaneye gttm kan testi verdm bebek yok ama regl olmm için 15gün var degşrmi herşeye aglar sinirlenir oldumm psikolim bözuldu galiba cevaplarınızı bekliyorum

ben korunmasız ilk ilişkiden 2 gün sonra ertesi gün hapı alıp almamak konusunda tereddüte düşmüştüm. o an anlamıştım. sezgisel bişey. ama ilaç aldığım için ihtimal vermedim. birden kalbim çarptı. çok sezgisel. adetim gecikmeden test yaptım silik çizgi çıktı. bir hafta sonra regl olucakmışım gibi hissettim ama olmadı, aniden regl belirtileri başladı ve 2 gün sonra bitti. ancak ondan sonra doktora gittim. doktor kese oluşmadığını, ilişki tarihinden itibaren 1 ay geçtiği için kese oluşması gerektiğini, dış gebelik belirtisi de olmadığını, büyük ihtimalle hamile olmadığımı veya bebeğin tutunamayacağını ve sistemin regliyle birlikte dışarı atacağını söyledi. o kadar emin konuştu ki bir daha test yapmadım. hayatıma devam ettim. 2 hafta sonra doktor her ihtimale karşı test yaptırmamı önerdi ve 6.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. nasıl anladın dedi, kalbim çarptı, içime doğdu dedim.

sonra bebeğimi kaybettim. şimdi yine hamile gibi hissediyorum. aslında eminim. ilişkiden 4-5 gün sonra çok yoğun kas ağrısı yaşadım. göğüslerimde dolgunluk hissi. kilo mu aldum dedim ama kas ağrısı hiç olmaz normalde. regl belirtileri başladı ve ortadan kayboldu 2 gün içinde. iştahım açıldı. sapıkça yemek istiyorum.sapıkça sigara istiyor canım. pazartesi yani ilişkiden 9 gün sonra hafif bir kanama yaşadım pembemsi. karnımda şişlik, gaz varmış gibi. kasıklarımda ani keskin batmalar... şu an itibariyle ilişkiden 13 gün geçti ve reglime de 5 gün var. regl olacakmışım gibi hissediyorum. keskin batmalar devam ediyor kasıklarda. test yaptım negatif çıkacağını bile bile:) daha erken biliyorum ama dayanamadım. nasıl bekliycem?

Son düzenleme:
kızlar benim 1 haftadır falan ayaklarım kesinlikle ısınmıyor. donuyor resmen. çorap üzerine battaniyeyle oturuyorum yok kesinlikle el ve ayaklarımı ısıtamıyorum. birde göğüslerdeki hassasiyet her iki göğüste olmak zorundamı..benim sadece sağ göğsüm çok acıyor 1 haftadır. belimden aşağısı bacaklarım romatizmalılar gibi ağrıyor. nedir bunlar ..idrarda gebelik baktım negatif

Kızlar merhaba hepinize. Benim adetin 12.günü akıntıyla karışık hafif pembe başlayan ve yine çok hafif kahverengi olarak 1 gün devam eden lekelenmem oldu. Ben bunu hayatımda ilk kez yaşadım, netten araştırdım hemen ve bu lekelenmenin yumurtlama kanaması olabileceğini ve bu günün değerlendirilmesi gerektiğini öğrendim. O geceyi değerlendirdik. Şimdi adetimin 20. günündeyim ve karnımın alt kısmında sürekli bir rahatsızlık ve arada bir batmalar var. Göğüslerim hafif ağrıyor ama uçları hassas yada ağrılı değil. kendimi yorgun hissediyorum. BAT ım 15 mayıs. Daha çok var. Birde gündüz sürekli uyumak istememe rağmen gece mümkün değil uyuyamıyorum. Bekleyip göreceğiz artık. Eğer hamileysem belirtilerimi paylaşmak istedim şimdiden, çünkü sonra unutuyor insan. Bu arada akıntımda falan artış yok. 10 gün sonra anlarız artık bunlar hamilelik belirtisimi :)

Canım bana hamileymişsin gibi geliyor ama hayırlısı, test sonucunu bizimle de paylaş olur mu canım, hayırlı haberler bekliyoruz :)

Bir de karnım davul gibi arkadaşlar, 4 aylık hamile gibi geziyorum ortalıkta :) Çok gazım var, gazım olmasa da karnım tam inmiyor gerçi, bir de şuan farkettim sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo bazen. Hadi hayırlısı hepimiz için canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…