gün gelir olmadı diye sızlanır yine gün gelir iyi ki olmamış deriz...

Allah kurtarmış geçmiş olsun. Bende her şerde bir hayır var diye düşünürüm hep.

Yalnız şimdi böyle düşünüyorsunuz, bir kaç zaman sonra yine bakmaya başlayacaksınız korkarım..İçimden öyle geliyor çünkü, olmazsa yanılmışımdır tabi :)

HİÇ gerek yok kı canım hıc yok neye bakıcam daha ne gormem lazım

Evet canimm cok seviyorun hint filmlerini :)) meryemd alıntı yapaamadm bi turlu etiket yapayim dedimmm.. bu arada Günaydın :))

Sevindim adina ama malesef cogu erkek boyle bi isik gorsun hemen gercek yuzunu belli ediyor

Ben de yeni nişan attım bana saygısı kalmamıştı küfretti ben de bitirdim artık yeni olduğu için başka yanlışı da olmadığı için hala sevgi var içimde ama üzülmüyorum bana küfreden hayvan diyen bir insan için üzülmeyeceğim.

Senin ser sandigin senin icin hayir oluyor degil mi

Ilk defa asik olmustum yillar once. Sonra onun beni aldatma potansiyelini gordum ve ayrildim. Onu gorunce askindan elim ayagim titrerken birakmistim ve cooook uzuldm.\ sonra ikimiz de baska kisiler ile evlendik. Ben cok mutluyum. Onun esi ise sinir hastasi oldu. Eger onunla ben evlenseydim benim sonum da sinir hastasi olmak olurdu.

Nisan atanlar ayrilanlar hiiiiiic uzulmemeli aslinda ama o an olmuyor biliyorum.

hem verilmiş emeklere üzüldüm hem senin adına çok çok sevindim. hakkında hayırlısı. umarım kıymetini bilen biri ile tanışırsın.

bana kızma seni hep takip ediyorum çünkü aynı ben gibisin gecen gün aklımdan geçtin görünmüyor artık diye. devamlı sessiz okuyucularındanım bu sayfanın.bende nişan atalı 1 sene oldu. sende ben gibi takıntılısın belki çok sevdiğin ve değer verdiğinden ötürü bilemem ama çok gecmez yakın zamanda takip etmeye başlarsın inşallah etmezsin ama dediğim gibi biz aynı kafadayız :) rabbım hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza.

Ben olsam o abinin karisina bu belgeleri verirdim fake hesaptan karisinin facesine ulasirdim. ben aldatilsam bilmek isterdim. Adamin da ne mal oldugu belli karisina yazik yaa

Allahın sevdiği kuluymuşsun kurtulmuşsun. inşallah yaşadıklarımızda ki hayırı da şerride anlayıp üzülmeyiz boşuboşuna

çok iyi yapmışşın canım böyle şeylere iyi denmez ama basta ya daha basta böyle yapmaları korkutucu benim ki de gerizekalı salak lan af edersin ş..siz falan demişti cok şyş yapmışşın canım musmutlu ol..

senin adına sevindim canım inan bende onla evlensedim sinir hasatsı olurdum ki nişanlı iken acayip sinirli yüzü gülmez hale büründüm canıma okuyordu şimdi kimin canına okursa okusun. mutluluklar canım..

hem verilmiş emeklere üzüldüm hem senin adına çok çok sevindim. hakkında hayırlısı. umarım kıymetini bilen biri ile tanışırsın.

canım nelere emek verip yitirmiyoruz ki ha tabi ben çok güveniyordum tatile gitmişti biz sevgiliyken nişana yakın cırcır oldum yatıurm demişti hep ne safmışım ama o zamanların verdiği aşk işte :)))))))))))))))))

oyy canım neden kızayım fikir beyan ediyorsun sonuçata. canım bunu görmeseydim yani bu kadarını inan takip ederdim içim soğudu bakmak gelmiyor ki ya adam yakında sevgili yapar heryerde ilan eder gerçek aşkmış gibi gerek yk ama artık onu görsem de üzülmem de:))) sevmiştim hem de çokkk kendime gelememştim eve hapis olmuştum su gibi gözyaşı akmıstı ama değmez mişş işte o zamanlar bilemiyorsun ki:)

Allah hayırlısını versin sana çok büyük şey atlatmışsın canım

cümlemize canım ailecek normal karşılayyanlara ne ypsaydım boştu.

Ben olsam o abinin karisina bu belgeleri verirdim fake hesaptan karisinin facesine ulasirdim. ben aldatilsam bilmek isterdim. Adamin da ne mal oldugu belli karisina yazik yaa

yapacaktım inan ki eşiyle de sohbetim var dünya tatlısı kocam diye ölüyor ama yapadım küçük oğulları var yuvaları yıkılır falan Allah gizli bırakmaz bişeyi elbet görür o da ama bugün ama yarın..

Feyk hesap açıp işletmeler falan bunlar küçük hesaplar,ama dediginiz gibi olmuyorsa zorlamayacaksin.

Feyk hesap açıp işletmeler falan bunlar küçük hesaplar,ama dediginiz gibi olmuyorsa zorlamayacaksin.

öyle de canım bazen gerçekleri görmek adına buyuk oluyor hiç feyk gibi de değildi zaten :)))))))) yapmalıydım canım son kalan damlasını da atmak için saçlarıma beyaz düştüğünü şeker hastalığına yakalandığımı bilirim bu süreçte bayağı ağır atlattım ben canım çok şükür bin şükür çok daha mutluyum

Bi de soyle dusun bugun mesajla yapan yarin canlisini yapar. Oldu da bi hastalik kapti. Karisina yazik olacak. Bence yarin ogrenmesindense bugun ogrennesi daha iyi cunku acisini bugun yasasin yarin dinsin

ha bir de asla ben durustüm diye söyleyen adama inanmayın asla..
Bir insanın dilinde en çok ne varsa kendisinde en eksik olan da odur. Bunu asla unutma canım benim.. Neyse ki gerçek yüzünü görmüşsün, artık o şahıstan vazgeçmene çok sevindim. Bende çok trajik ilişkiler, kötü sonlar yaşadım. Ama geriye dönüp baktığımda acısıyla tatlısıyla biten her ilişkimin bitmesi gerektiğini, evlenseydim hayatımın mahfolacağını görüp şükrediyorum. İşin güzel yanı ise 3 sene önce hayatıma giren ruh eşimle musmutlu bir ilişkim oldu. Kasımda düğünüm var. O gün onlarla ilişkim bitmeseydi, yaşanan kötü şeyler yaşanmasaydı ben bugün huzurumu, mutluluğumu, biricik sevdiğimi asla tanımayacaktım. Sırf bunun için bile şükretmeye değer, yaşanan her acı olaya değer.. O yüzden her şerde bir hayır vardır demeyi asla unutma. Güzel günlerin geleceğine inan. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…