Her işte var bir hayır işte, Allah bizi kötü insanlardan korusun inşallah. Seni erken kurtarmış, şükret.Merhaba sevgili arkadaşlarım buraya mutlu olarak bır konu açacagım aklıma dahi gelmezdi. Amacım ise; benim gibbi sorun görüp nişanlısından ayrılanlara bir nebze örnek olsun diye. ben anneme bağırarak ettiği için bana hakaret edip her sinirinde al yuzugubu dediği için ayrıldım .. Bne ayrıldığımda nasıl agladım halbuki bana yapmadığı kalmamştı. takip edip durdum kaç kez buraya onun için konu açtım durdum. Çok şükür geçti lakin baktım hala seviyorum bunu sosyal medyadan sahte bir hesap actım gayet guzel kız resimli falan neden actın derseniz size ne ne yaparsa yapsın derseniz o sevgiyle gözümle buyuttugum adamın nasıl oldugunu görmeliydim hemen mesaj attı bana tel numarası verirmisin. birbirimizn ihtiyaçlarını karşılayalım karşılığını alırsın ev araba hepsi var yaşatırım her hafta seni, canlı takılırız dıye bende mesaj attım sevgilim var diye sıkıntı olmz demiş hemen peki dedim senin sevgilin olursa nolcak dedim "yerin başka olur görüşürüz " dedi yani ben buradan anladım ki benimle iken de bunları yapıyrdu. boşa sevgili olup nişanlanıp güvnmişim bunu yapan her zaman yapacaktı o da yetmedi aynı anda evli olan en yakın akrabası da mesaj attı tanışalım diye hem de hiç beklemedıgım bır abi idi. Şok ben.. üstelik attığım profıl gayet normaldı ne acıktı n de kışkırtıcı yani kızlar şimdi Rabbime cokk cokk şükür ediyrum ve bugunden sonra asla bakmyrum artık hiç kuvvet baktıramaz aklımdaki son damla da btti.. sakın olmuyrsa zorlamayın neyin hayır oldugunu bilemezsiniz..
Inanmıyorum tatlım Allah'ın sevgili kuluymusun bi fakir falan sevindirZaten senin gibi birini haketmedigini defalarca söylemiştim, Rabbim seni hakeden en iyilerini çıkarsın karşına, bunu hakettiğini sende biliyorsun bebegim
Her işte var bir hayır işte, Allah bizi kötü insanlardan korusun inşallah. Seni erken kurtarmış, şükret.
Alakasiz olacak ama ben kullanmış olduğun fotoğrafa takıldım internet fotoğrafı mi yoksa sıradan biri mi bu fotonun sahibi
Oh çok sevindim buna :)internet canım asla kişi kullanmak olmaz kul hakkı gunah bu netten kullandım ama gercekcı olmasına dıkkat ettim diyeyim oynadım biraz. yoksa bende ona dıkkat ettım
Kesinlikle öyle. 7 sinde neyse 70 inde odur. Daha evlenmeden bunları yapan evlenince neler neler yapardı Allah korumuş seni. Iyi yapmışın şimdi unutman ve kafandan güzel günleri atıp soru işaretlerini atman daha kolay olacak. Geçip giden zamanına üzülme artık kurtulan Yıllarına sevin. Cok sevindim senin adınacanımsın güzel arkadasım anlatamadım ki kendime öyle yüreğimde büyütmüşüm ki ama bugun o sözlerini duyunca dedim ki evlenınce benım rızkımı da kızlarla yiyecekti ki buna alışan devamlı yapardı zaten
Oh çok sevindim buna :)
Konuya yorum yapabilirim artık
bu durumu örnek olması adına burada paylasman çok iyi olmuş
bir şeyi olmayınca zorlamamk lazım bazen
benim de buna benzer tecrubem olmustu mutluluklar :)
Kesinlikle öyle. 7 sinde neyse 70 inde odur. Daha evlenmeden bunları yapan evlenince neler neler yapardı Allah korumuş seni. Iyi yapmışın şimdi unutman ve kafandan güzel günleri atıp soru işaretlerini atman daha kolay olacak. Geçip giden zamanına üzülme artık kurtulan Yıllarına sevin. Cok sevindim senin adına
Cok sevindim senin adına canım kurtulmussun allah herkesi korusun böyle tiplerden..
Estagfirullah meleğim sen mutlu ol yetercanımsın her yerden tekrar baktım engelledim mi diye çünkü artık ilgilenmıyrum onunla musmutlu ol canım Allahım razı olsun senden yardımını unutmam
Estagfirullah meleğim sen mutlu ol yeter