canim bunlari yapmasan bile bu adamin ailene yaptigi hakaret, sana yaptiklaei her seyi ortaya koyuyordu.. illa bu kadar acik seyler olmasina gerek yoktu.. yine de iyice gormussun, aklinda tereddut kalmaz artik.. hakkinda hayirlisi..Merhaba sevgili arkadaşlarım buraya mutlu olarak bır konu açacagım aklıma dahi gelmezdi. Amacım ise; benim gibbi sorun görüp nişanlısından ayrılanlara bir nebze örnek olsun diye. ben anneme bağırarak ettiği için bana hakaret edip her sinirinde al yuzugunu dediği için ayrıldım .. Belki de tek bir kişiye bağlı olmayı kaldıramadı hıncını çıkardı benden. Ben ayrıldığımda nasıl agladım halbuki bana yapmadığı kalmamştı. takip edip durdum kaç kez buraya onun için konu açtım durdum. Çok şükür geçti lakin baktım hala seviyorum bunu sosyal medyadan sahte bir hesap actım gayet guzel kız resimli falan neden actın dersen o sevgiyle gözümle buyuttugum adamın nasıl oldugunu görmeliydim .neyse hemen mesaj attı bana tel numarası verirmisin. birbirimizn ihtiyaçlarını karşılayalım karşılığını alırsın ev araba hepsi var yaşatırım her hafta seni, canlı takılırız, pişman olmazsın memnun kalırsın hatta bu akşam gör nasılmışım dedi. dıye bende mesaj attım sevgilim var diye "sıkıntı olmz" demiş hemen. peki dedim senin sevgilin olursa nolcak dedim "yerin başka olur görüşürüz " dedi .yani ben buradan anladım ki benimle iken de bunları yapıyrdu. ileride evlendiğimde de bir yapmazsa ikinciye mutlaka başkalarına gidecekti ve ruhum duymayacaktı belki de. rızkımızı kızlara yedirecekti belli ki. ha bir de asla ben durustüm diye söyleyen adama inanmayın asla.. boşa sevgili olup nişanlanıp güvnmişim bunu yapan her zaman yapacaktı o da yetmedi aynı anda evli olan en yakın akrabası da mesaj attı tanışalım diye hem de hiç beklemedıgım bır abi idi. Şok ben.. üstelik attığım profıl gayet normaldı ne acıktı n de kışkırtıcı yani kızlar şimdi Rabbime cokk cokk şükür ediyrum ve bugunden sonra asla bakmyrum artık hiç kuvvet baktıramaz aklımdaki son damla da btti.. sakın olmuyrsa zorlamayın neyin hayır olduğunu bilemezsiniz..
Hep soylerim: Olmuyorsa zorlamayacaksiniz. Olmamasinin altinda kotu bir neden oluyor muhakkak. Sevgili konu sahibi, o durustluk palavralarina ben de bir zamanlar kanmistim maalesef ama sukur ki pisligini erkenden fark edebildim. Sukurler olsun ki defolup gitti.
Su an oyle huzurluyum ki... Allah hayirli insanlarla karsilastirsin.
canim bunlari yapmasan bile bu adamin ailene yaptigi hakaret, sana yaptiklaei her seyi ortaya koyuyordu.. illa bu kadar acik seyler olmasina gerek yoktu.. yine de iyice gormussun, aklinda tereddut kalmaz artik.. hakkinda hayirlisi..
Oooooh, yol vermişsin şerefsize
Bi de soyle dusun bugun mesajla yapan yarin canlisini yapar. Oldu da bi hastalik kapti. Karisina yazik olacak. Bence yarin ogrenmesindense bugun ogrennesi daha iyi cunku acisini bugun yasasin yarin dinsin
Bir insanın dilinde en çok ne varsa kendisinde en eksik olan da odur. Bunu asla unutma canım benim.. Neyse ki gerçek yüzünü görmüşsün, artık o şahıstan vazgeçmene çok sevindim. Bende çok trajik ilişkiler, kötü sonlar yaşadım. Ama geriye dönüp baktığımda acısıyla tatlısıyla biten her ilişkimin bitmesi gerektiğini, evlenseydim hayatımın mahfolacağını görüp şükrediyorum. İşin güzel yanı ise 3 sene önce hayatıma giren ruh eşimle musmutlu bir ilişkim oldu. Kasımda düğünüm var.O gün onlarla ilişkim bitmeseydi, yaşanan kötü şeyler yaşanmasaydı ben bugün huzurumu, mutluluğumu, biricik sevdiğimi asla tanımayacaktım. Sırf bunun için bile şükretmeye değer, yaşanan her acı olaya değer.. O yüzden her şerde bir hayır vardır demeyi asla unutma. Güzel günlerin geleceğine inan. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım benim..
Amin tatlım, darısı başına dediğin gibi.. Ama emin ol karşına "çok şükür" diyeceğin biri çıkacak. Ve sen onunla birlikte tüm geçmişine sünger çekeceksin. Yaşadığım her üzüntüye değdi diyeceksin. Yeter ki sabret :) Zaten kimsenin yanına da kalmaz yaptıkları, hepsi yazılıyor deftere karşılıksız kalmıyor hiçbirşey.. O yüzden için rahat olsun. Herşey gönlünce olsun..darısı bana canım ya :) cok cokkkk sevindim senin adına canım ya musmutlu ol canım ya :) <3
Kusura bakmayın ama burda önemli olan rızık mı?canımsın güzel arkadasım anlatamadım ki kendime öyle yüreğimde büyütmüşüm ki ama bugun o sözlerini duyunca dedim ki evlenınce benım rızkımı da kızlarla yiyecekti ki buna alışan devamlı yapardı zaten
ne kadar karaktersiz insanlar var ya. pislik.
senin adına çok sevindim allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşaallah bundan sonra
Kusura bakmayın ama burda önemli olan rızık mı?
Sulalesi sapikmisgecmis olsun verilmis sadakan varmis
Kurtulmussun cok sukur ne adamlar var yacanım ya ben de hiç beklemediğim asla yapmaz dediğim bir abi idi ama şok oldum eşi adına üzüldüm
Kurtulmussun cok sukur ne adamlar var ya
Amin tatlım, darısı başına dediğin gibi.. Ama emin ol karşına "çok şükür" diyeceğin biri çıkacak. Ve sen onunla birlikte tüm geçmişine sünger çekeceksin. Yaşadığım her üzüntüye değdi diyeceksin. Yeter ki sabret :) Zaten kimsenin yanına da kalmaz yaptıkları, hepsi yazılıyor deftere karşılıksız kalmıyor hiçbirşey.. O yüzden için rahat olsun. Herşey gönlünce olsun..
Allah kurtarmış adına sevindim..