gün gelir olmadı diye sızlanır yine gün gelir iyi ki olmamış deriz...

Hep soylerim: Olmuyorsa zorlamayacaksiniz. Olmamasinin altinda kotu bir neden oluyor muhakkak.

Sevgili konu sahibi, o durustluk palavralarina ben de bir zamanlar kanmistim maalesef ama sukur ki pisligini erkenden fark edebildim. Sukurler olsun ki defolup gitti.

Su an oyle huzurluyum ki... Allah hayirli insanlarla karsilastirsin.

canim bunlari yapmasan bile bu adamin ailene yaptigi hakaret, sana yaptiklaei her seyi ortaya koyuyordu.. illa bu kadar acik seyler olmasina gerek yoktu.. yine de iyice gormussun, aklinda tereddut kalmaz artik.. hakkinda hayirlisi..

ya canım benim eskiside hep derdi ölsem de yalan söylemem tarzında gezerdi dün bunu gördüm ya derin bir oh cektım canım. hepimizin hakkında hayırlısı artık.

canim bunlari yapmasan bile bu adamin ailene yaptigi hakaret, sana yaptiklaei her seyi ortaya koyuyordu.. illa bu kadar acik seyler olmasina gerek yoktu.. yine de iyice gormussun, aklinda tereddut kalmaz artik.. hakkinda hayirlisi..

sen az mı kahrımı cektin canım ya haklısın cok haklısın ama bir tereddüt bile kalmasın istedim o yüzden ama Allah razı olsun senden.

Bi de soyle dusun bugun mesajla yapan yarin canlisini yapar. Oldu da bi hastalik kapti. Karisina yazik olacak. Bence yarin ogrenmesindense bugun ogrennesi daha iyi cunku acisini bugun yasasin yarin dinsin

ya canım haklısında ben de düşündüm de ortada çocuk var bayan eşini çokk seviyor adam zaten ya yalan der yada bir kılıf bulur canım. biliyrum cok iyi

darısı bana canım ya :) cok cokkkk sevindim senin adına canım ya musmutlu ol canım ya :) <3

darısı bana canım ya :) cok cokkkk sevindim senin adına canım ya musmutlu ol canım ya :) <3
Amin tatlım, darısı başına dediğin gibi.. Ama emin ol karşına "çok şükür" diyeceğin biri çıkacak. Ve sen onunla birlikte tüm geçmişine sünger çekeceksin. Yaşadığım her üzüntüye değdi diyeceksin. Yeter ki sabret :) Zaten kimsenin yanına da kalmaz yaptıkları, hepsi yazılıyor deftere karşılıksız kalmıyor hiçbirşey.. O yüzden için rahat olsun. Herşey gönlünce olsun..

ne kadar karaktersiz insanlar var ya. pislik.
senin adına çok sevindim allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşaallah bundan sonra

Kusura bakmayın ama burda önemli olan rızık mı?

ne kadar karaktersiz insanlar var ya. pislik.
senin adına çok sevindim allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşaallah bundan sonra

canım ya amin amin şaşırmadım lakin bu kadar da beklemedim.

Kusura bakmayın ama burda önemli olan rızık mı?

hayır tabiki ne huzur kalırdı ne de sevgi ne de düzgün evlilik en hafifi o kalırdı sanırım.

Seninde kuzum benım :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…