Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alakasiz olacak ama ben kullanmış olduğun fotoğrafa takıldım internet fotoğrafı mi yoksa sıradan biri mi bu fotonun sahibi
Allahın sevgili kuluymuşsun. Umarım bundan sonrasında karşına gerçekten düzgün ve seni mutlu edecek biri çıkar.
Taare zameen par filminden canım. Hint filmi.
kesinlikle olumsuz görünen çok şey yasadım ve sonucu hep hayır cıktı (çok şükür ) ve sonunda hep şükrettim
allah korumuş sizide hakkınızda hayrlısı olsun bundan sonra
Zaten "yok artık bu kadarını da yapmaz" dediklerimiz tam olarak o kadarını yapıyorcümlemiz için cnım inşallah bunu görmeye ihtiyacım vardı o yuzden yaptım ki zaten benden ayrılır ayrılmaz hemen sevgili bulmuştu biliyordum da bu kafadr bilemedim..
canım onu sormuyr hanı kız resmi koydum dedim ya kişi mi yoksa nette gezen foto anlamında mı sordu :))
Zaten "yok artık bu kadarını da yapmaz" dediklerimiz tam olarak o kadarını yapıyor
En güzeli canım, zorlamamak lazım.aynen canım aman Rabbim kurban olurum ki ona yardım etmiş bana ben bilmeden hep hayırlısı diye dua ediyrum artık.. teşkkür ederim güzel fikrin için :)
Hiii ben o kızı görmedim canimm pardon : )
Çok Tehlikelisiniz :)
Sizin meslek neydi sorması ayıp
akademisyen adayı :))))))))))))))))))
Teşekkür ederim canım ben onu sormadım ama yine de çok çok sağolTaare zameen par filminden canım. Hint filmi.
Tmm akademisyen hanım mimar msınız elektrik elektronik mühendisimisiniz onu soruyorum :)
çok şükür :)evet canım kesinlikle oyle ya :))))))))))))))))))) cok şükür diyorum Rabbime şimdi zrre gözümde yok