- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Evet kızcağızmış ben ise şeytanım galibaKızcağız mıymış?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kızcağızmış ben ise şeytanım galibaKızcağız mıymış?
Okuma kız.Kıskanmamı bekliyordu çünkü sever öyle şeyleri
Kıskanmadım resti çektim şimdi mıymıy bir şeyler anlatıyor sinirden okuduğumu anlayamıyorum
Evet masum kızcağız ühühüühhKizcagizzzzzzz
34 bine yakın takipçisi olan açık hesaplı biri, sadece sizden rahatsız oluyorsa kesin sizi aldatıyor demektir. O hesap siz, biz bakalım diye açık değil mi zaten. Ne saçma kızın şikayet etmesi. Ortada asla normal olmayan bir durum var.Merhaba kızlar sevgilimin Instagram hesabında çok kız yoktur.Birkaç tane vardır onları da bilirim arkadaşları.Yeni bir kız takip etmeye başladığında şaşırdım.Kızın 34 bine yakın takipçisi var.Nişanlı veya sözlü fotoğraflarından anladığım kadarıyla.Ve yaşı da bizden büyük duruyordu.Zayıflama ürünleri sattığında galiba 1-2 ortak arkadaşımız daha onu takip ediyordu.Ben de acaba kim bu tanıyorum da ben mi hatırlamıyorum diye hikayesine bakmıştım dün.Bu sabaha gelelim.Sevgilime günaydın yazdım.
Cevap olarak:Günaydın
Arkadaşlarımı takip etmezsen sevinirim Nur
Ben de şaşırdım ben hiçbir arkadaşına istek atmadın ki dedim
O kızın durumlarına bakıyormuşsun,dedi
Ben de durumu anlattım sadece bir kere baktım dedim
Bakma rahatsız oluyormuş,dedi
Sıkıntı değil engelledim dedim ben de
O da tamam güzel yazdı.
Hiçbir şey yazmadım
Artık konuşmak istemiyorum bu çocuk böyle değildi
İlişkinin başında 40 takla atan adam evlilik yoluna girdiğimizde böyle oldu
Ne düşüneyim ne yapayım bilmiyorum
Şu an sınırda görevde şu zamana kadar hep alttan aldım huysuzluklarını ama bu sonOkuma kız.
Müsait değilim şu an, sonra okurum. Gerek görürsem ararım seni de ona.
Cehenneme kadar yolu var.
Tamam, bu adamla uğraşmayı bırakın direkt gidip kıza sorun, öyle bir şey yoktur belki sırf kıskanın diye de uydurmuş olabilir, esaslı bi rezillik çıksın ki böyle numaralarla zavallı egosunu tatmin edemesin bi daha.Evet kızcağızmış ben ise şeytanım galiba
Telefonumu interneti mi kapatayım ne yapayımSus bence arasin acma yazsin gorme yok ol birden
O daha sınır görmemiş hey gidim.Şu an sınırda görevde şu zamana kadar hep alttan aldım huysuzluklarını ama bu son
Gormezden gel yani kapatma canimTelefonumu interneti mi kapatayım ne yapayım
Yok kızla muhatap olmak istemiyorumTamam, bu adamla uğraşmayı bırakın direkt gidip kıza sorun, öyle bir şey yoktur belki sırf kıskanın diye de uydurmuş olabilir, esaslı bi rezillik çıksın ki böyle numaralarla zavallı egosunu tatmin edemesin bi daha.
Dediğine göre kızın ağzının payını vermiş bana laf etmesi sinirlendirmiş onuO daha sınır görmemiş hey gidim.
Bak çok heyecan yaptım ve tavrını takdir ediyorum.
Sana yemin ederim, ilişkilerde konu ne olursa olsun elin kızından yana olunmaz, sevgilinden yana olunur. Kalkıp o kızın karşısında seni küçük düşüremez.
Kızmışsa bile sana derdini söyler ama ona seni savunur yani savunması gerekir.
Bu durum kankalık için de geçerlidir:)
Geri adım atarsan, hayata inancımı kaybederim bak zaten bir süredir ağır depresyon halindeyim
Dik duruslarin hastasiyiz djdjO daha sınır görmemiş hey gidim.
Bak çok heyecan yaptım ve tavrını takdir ediyorum.
Sana yemin ederim, ilişkilerde konu ne olursa olsun elin kızından yana olunmaz, sevgilinden yana olunur. Kalkıp o kızın karşısında seni küçük düşüremez.
Kızmışsa bile sana derdini söyler ama ona seni savunur yani savunması gerekir.
Bu durum kankalık için de geçerlidir:)
Geri adım atarsan, hayata inancımı kaybederim bak zaten bir süredir ağır depresyon halindeyim
Yalan söylüyor.Dediğine göre kızın ağzının payını vermiş bana laf etmesi sinirlendirmiş onu
Ya onu da diyemiyor ki fenomen de bedelli çıktı, takipçileri parayla almışDik duruslarin hastasiyiz djdj
Elin kizina diyememis sen hayirdir zaten fenomensin bakarsa baksin diye hirbo
Ne demis kiza? Kizcagiz diye bahsettigi birine pay may vermez bu erkek cinsi. Gelmis sana kukremis iste. Ben hoslanmadim bu konudan ya enn basinda baya bi irdelemeliydiniz sonradan aslinda soyle yaptim boyle dedim numaralari tirtDediğine göre kızın ağzının payını vermiş bana laf etmesi sinirlendirmiş onu
Uslubu cok kotu sevgilinizin. Halka mal olmus biri senden neden rahatsiz olmus, gelip sikayet etmis bu kadar mi ezikk. Ne demeye getirmis stalk atmasin takip etsin mi diyo kiz acabaNe yazayım kızlar
Ne kadar güveniyorsunuz Sinan Eng*n'in lepiska saçlarına ya, belki öyle bi şey yok?Yok kızla muhatap olmak istemiyorum
1-2 kere hikayesine baktım diye rahatsız olmuş
Sevgilim de ne yaparsa yapsın şu an çok sinirliyim