• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün geçtikçe soğuyorum

Ne yazayım kızlar
Oha bu üslupla konuşuyorsa, küfür etsen hakkındır. Ben de ciddi ciddi alttan alıyor sandım. Bugün erkek soyundan etimle kemiğimle tiksindim ya.
Sende tartışma adabı yok, benim de seninle kaybedecek vaktim yok. Şu durumu bana yansıtmış olman bile çok basitleştirdi seni. Sanırım ben seni gözümde fazla büyütmüşüm. Enerjimi de, kalan hayatımı da alıp yoluma gidiyorum. Sen de o afganları artık sınırdan geçirme yaz.
Son cümleyi yazmasan da olur.

Oha bu üslupla konuşuyorsa, küfür etsen hakkındır. Ben de ciddi ciddi alttan alıyor sandım. Bugün erkek soyundan etimle kemiğimle tiksindim ya.
Sende tartışma adabı yok, benim de seninle kaybedecek vaktim yok. Şu durumu bana yansıtmış olman bile çok basitleştirdi seni. Sanırım ben seni gözümde fazla büyütmüşüm. Enerjimi de, kalan hayatımı da alıp yoluma gidiyorum. Sen de o afganları artık sınırdan geçirme yaz.
Ya şu halimle güldürdünüz beni Allah razı olsun 😂

Son cümleyi yazsın, karı kızla uğraşacağına işini yapsın tikt*k çekmeyi de bıraksınlar ya artık.

Ya şu halimle güldürdünüz beni Allah razı olsun 😂
Sen hep gül bacım, biz birer birer yok edeceğiz bu erkek egosunu. Ama bunları gerçekten yaz ve yoluna bak. Sen ışıl ışıl bir kadınsın ve muhteşem bir hayatı hak ediyorsun. Kendine saygısızlık etme e mi?
Seni sevdim ben.

Öyle düşününce fenomen gibi görüp bakmanız normal aslında ama kadının da 34.000 takipçinin içinden sizi bulması da tuhaf
Hikayelerine kim baktigini gorup, sayip kadar izleniyorsa l, Demekki o 34 bin takipcinin çoğu şişirme 😁
Ondan da sacma olan, herkese acik bir hesap, neden sizin izlemenizden rahatsiz olup, bunu sizin elemana bunu söylemiş?

Çünkü beyefendinin kıskanılmak çok hoşuna gidiyor kavgayı uzatır da uzatır
Hiçbir şey yazmayacağım hiç
Eminmisin kiskanilmak istedigine. Yasinin buyuk oldugunu surekli vurgulamissin ama erkekler icin cok onemli bir olay degil bu haberin olsun. Sen yinede dikkat et. Senin stalklaman onemli degil hepimiz yapiuoruz bunu. Sorun o kadar takipcinin arasinda senin storye baktigini nasil farkediyorda hemen yetistiriyor. Velevki soyledi sevgilin benim storyme bakmis dedi kadin niye rahatsiz oluyorki. Bende bir defa arkadasin esinin storysene bakmistim o farketmis mesela bana istek atti.takiplestik. benim bakma amacim mimar kendisi ayni zamanda is sayfasi olarakta kullaniyor mutfaklari hosuma gidiyo diye baktim. Somrada konusu dahi acilmadi. Yani benim asil rahatsiz oldugum kiz niye diyor bakmasin

Eminmisin kiskanilmak istedigine. Yasinin buyuk oldugunu surekli vurgulamissin ama erkekler icin cok onemli bir olay degil bu haberin olsun. Sen yinede dikkat et. Senin stalklaman onemli degil hepimiz yapiuoruz bunu. Sorun o kadar takipcinin arasinda senin storye baktigini nasil farkediyorda hemen yetistiriyor. Velevki soyledi sevgilin benim storyme bakmis dedi kadin niye rahatsiz oluyorki. Bende bir defa arkadasin esinin storysene bakmistim o farketmis mesela bana istek atti.takiplestik. benim bakma amacim mimar kendisi ayni zamanda is sayfasi olarakta kullaniyor mutfaklari hosuma gidiyo diye baktim. Somrada konusu dahi acilmadi. Yani benim asil rahatsiz oldugum kiz niye diyor bakmasin
Bilmiyorum ki erkek arkadaşımın kendisi derdi beni hiç kıskanmıyor musun kıskansana beni biraz diye

34 bin takipçili biri neden rahatsız olsun sizin bakmalarinizdan?
Sevgilinizle normal bir arkadaş olsa böyle bakıyor diye sormaz bence.
Ne yapıyor, paylaşımlarına bakanları tek reklam kontrol edip, kim olduğunu mu tespit ediyor?
Daha önce de aranızda bu tarz meseleler olmuş sizi hafife oluyor sevgiliniz belli ki.

34 bin takipçili biri neden rahatsız olsun sizin bakmalarinizdan?
Sevgilinizle normal bir arkadaş olsa böyle bakıyor diye sormaz bence.
Ne yapıyor, paylaşımlarına bakanları tek reklam kontrol edip, kim olduğunu mu tespit ediyor?
Daha önce de aranızda bu tarz meseleler olmuş sizi hafife oluyor sevgiliniz belli ki.
Daha önce birkaç kız arkadaşından rahatsız olup çıkartmıştım sadece

Merhaba kızlar sevgilimin Instagram hesabında çok kız yoktur.Birkaç tane vardır onları da bilirim arkadaşları.Yeni bir kız takip etmeye başladığında şaşırdım.Kızın 34 bine yakın takipçisi var.Nişanlı veya sözlü fotoğraflarından anladığım kadarıyla.Ve yaşı da bizden büyük duruyordu.Zayıflama ürünleri sattığında galiba 1-2 ortak arkadaşımız daha onu takip ediyordu.Ben de acaba kim bu tanıyorum da ben mi hatırlamıyorum diye hikayesine bakmıştım dün.Bu sabaha gelelim.Sevgilime günaydın yazdım.
Cevap olarak:Günaydın
Arkadaşlarımı takip etmezsen sevinirim Nur
Ben de şaşırdım ben hiçbir arkadaşına istek atmadın ki dedim
O kızın durumlarına bakıyormuşsun,dedi
Ben de durumu anlattım sadece bir kere baktım dedim
Bakma rahatsız oluyormuş,dedi
Sıkıntı değil engelledim dedim ben de
O da tamam güzel yazdı.
Hiçbir şey yazmadım
Artık konuşmak istemiyorum bu çocuk böyle değildi
İlişkinin başında 40 takla atan adam evlilik yoluna girdiğimizde böyle oldu
Ne düşüneyim ne yapayım bilmiyorum
Sosyal medya ya konan her resim foto artık halka arz oluyo bence bir de herkese açıksa. Tabi bakacaksın yaa sen bakmayacan da kim bakacak. Senin ne niyetle baktığını bilmeyen ve eleştiren adam kişisinden ne köy olur ne kasaba 😉 yol ver gitsin.

Afganlar: Biz ne alaka😁

Ona demelisin ki;
1-kız bundan neden rahatsız oldu,açık profil kimseden rahatsız olmam diyen profildir,bir ben neden battım?

2-bu durumu sana neden söyledi? Aranızdaki samimiyet bu derece ise bana ne gerek var? De bu soruların cevabı olmalı beyfendi

Merhaba kızlar sevgilimin Instagram hesabında çok kız yoktur.Birkaç tane vardır onları da bilirim arkadaşları.Yeni bir kız takip etmeye başladığında şaşırdım.Kızın 34 bine yakın takipçisi var.Nişanlı veya sözlü fotoğraflarından anladığım kadarıyla.Ve yaşı da bizden büyük duruyordu.Zayıflama ürünleri sattığında galiba 1-2 ortak arkadaşımız daha onu takip ediyordu.Ben de acaba kim bu tanıyorum da ben mi hatırlamıyorum diye hikayesine bakmıştım dün.Bu sabaha gelelim.Sevgilime günaydın yazdım.
Cevap olarak:Günaydın
Arkadaşlarımı takip etmezsen sevinirim Nur
Ben de şaşırdım ben hiçbir arkadaşına istek atmadın ki dedim
O kızın durumlarına bakıyormuşsun,dedi
Ben de durumu anlattım sadece bir kere baktım dedim
Bakma rahatsız oluyormuş,dedi
Sıkıntı değil engelledim dedim ben de
O da tamam güzel yazdı.
Hiçbir şey yazmadım
Artık konuşmak istemiyorum bu çocuk böyle değildi
İlişkinin başında 40 takla atan adam evlilik yoluna girdiğimizde böyle oldu
Ne düşüneyim ne yapayım bilmiyorum
Ciddi diyorum ayrilin

Kadının sizi şikayet ettiğine inanmadım, ama " seninki hikâyelerime bakıyor " tarzı söylemiş olabilir. Bundan rahatsız olan asıl kişi sevgiliniz bence, sebebi de hiç hoşunuza giden birşey değildir muhtemel.

Ben olsam öncelikle benle böyle konuşmasına izin vermem, üstünüzde hüküm kurmuş resmen emir eri gibi konuşuyor sizle. Ben böyle birini hayatımda istemem, siz isterseniz devam edin ama ilk yapacağım şey kadının hesabını takip etmek ve her hikâyesine bakmak olurdu. Niye, neden yaptın vs gibi tepki gelirse sevgilinizden, bir zahmet ağzının payını da verin.

Back
X