• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün geçtikçe soğuyorum

Eşim, sevgilim hatta dostum dediğim kişi bana başkası için rahatsız oluyormuş senden bakma dese ohooo olaylar olaylar olaylar

Okurken bile cinnet geçirdim.
Adam olsa sen niye rahatsız oluyorsun der ona karşı tarafa laf eder onu silerdi, olmadığı için size söylemiş.
Sizle mi evlenecek onunla mi.
Demediniz mi sana mı kaldı avukatlığı hayirdr istedgme bakarım demek sen bana karşı onu mu savunuyorsun hadi yallah demek.onu rezil etmediniz engelledim tamam diye niye geri cekildiniz ki.
Atın gitsin adam değil. Başka kadına karşı şimdiden size.bunu yapan evlenince.neler neler.yapar.

Eşim, sevgilim hatta dostum dediğim kişi bana başkası için rahatsız oluyormuş senden bakma dese ohooo olaylar olaylar olaylar

Okurken bile cinnet geçirdim.
Adam olsa sen niye rahatsız oluyorsun der ona karşı tarafa laf eder onu silerdi, olmadığı için size söylemiş.
Sizle mi evlenecek onunla mi.
Demediniz mi sana mı kaldı avukatlığı hayirdr istedgme bakarım demek sen bana karşı onu mu savunuyorsun hadi yallah demek.onu rezil etmediniz engelledim tamam diye niye geri cekildiniz ki.
Atın gitsin adam değil. Başka kadına karşı şimdiden size.bunu yapan evlenince.neler neler.yapar.
Çok haklısınız
Kavga etmeyeceğim çünkü kıskanılmak hoşuna gidiyor
Hiçbir şey yazmayacağım yazınca da cevap vermeyeceğim

Çok haklısınız
Kavga etmeyeceğim çünkü kıskanılmak hoşuna gidiyor
Hiçbir şey yazmayacağım yazınca da cevap vermeyeceğim
Harikasın.
Daha evli değilsin şuan kurallarını belirleyip ona göre yola cikmalisin. Evlilik zaten zor ilk 2-3 yıl zor geçiyor şimdiden bu şekilde sizi ikinci plana atıyorsa evlilik sonrası daha kötü olur.
Yolun çok başı en önemli şeyin kendin olduğunu unutma asla da ezdirme kendini.

Sen ve arkadaşların benden rahatsız oluyorsa istersen instagramdan çıkar beni canım sen de rahat edersin
Tripsu olmussunuz biraz. Ben bu gibi durumlarda dalga gecmeyi cok severim. Seni gerecegine karsi taraf sinirlensin. Naptik sanki sapiklik mi yaptik storyye bakmak suc mu bakalim diye acmadin mi bundan dolayi neden rahatsiz olcaksin ki tiye alsaydin daha iyiydi

Back
X