- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.900
- 73
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Hatta fake takipci satin alan biri dua etsin de gercek bir insan bakmis storysine diye ta..dalga gec ajsjs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısınızEşim, sevgilim hatta dostum dediğim kişi bana başkası için rahatsız oluyormuş senden bakma dese ohooo olaylar olaylar olaylar
Okurken bile cinnet geçirdim.
Adam olsa sen niye rahatsız oluyorsun der ona karşı tarafa laf eder onu silerdi, olmadığı için size söylemiş.
Sizle mi evlenecek onunla mi.
Demediniz mi sana mı kaldı avukatlığı hayirdr istedgme bakarım demek sen bana karşı onu mu savunuyorsun hadi yallah demek.onu rezil etmediniz engelledim tamam diye niye geri cekildiniz ki.
Atın gitsin adam değil. Başka kadına karşı şimdiden size.bunu yapan evlenince.neler neler.yapar.
Anlamadım ki yemin ederim neredeyse 34 bine yakın takipçisi var kızınHatta fake takipci satin alan biri dua etsin de gercek bir insan bakmis storysine diye ta..dalga gec ajsjs
Evet rahatsız oluyormuşKız niye rahatsız olmuş anlamadım. Saçmalık. Hesabın herkese açıksa herkesin bakmaya hakkı vardır. Bir de bunu erkek arkadaşına mı demiş? Ay ne alaka?
Harikasın.Çok haklısınız
Kavga etmeyeceğim çünkü kıskanılmak hoşuna gidiyor
Hiçbir şey yazmayacağım yazınca da cevap vermeyeceğim
Çok saçma değil mi
Sormadiniz mi ya sen nerden haberdarsin sana mi soyledi diyeAnlamadım ki yemin ederim neredeyse 34 bine yakın takipçisi var kızın
evet o söylemişSormadiniz mi ya sen nerden haberdarsin sana mi soyledi diye
Tripsu olmussunuz biraz. Ben bu gibi durumlarda dalga gecmeyi cok severim. Seni gerecegine karsi taraf sinirlensin. Naptik sanki sapiklik mi yaptik storyye bakmak suc mu bakalim diye acmadin mi bundan dolayi neden rahatsiz olcaksin ki tiye alsaydin daha iyiydiSen ve arkadaşların benden rahatsız oluyorsa istersen instagramdan çıkar beni canım sen de rahat edersin
Öyle düşününce fenomen gibi görüp bakmanız normal aslında ama kadının da 34.000 takipçinin içinden sizi bulması da tuhaf
Kız nişanlı ama anlamadımHerkese açık profil kullanıp, hikayesine bakılmasından hiçkimsenin rahatsız olacağını sanmıyorum.
Bence aralarında bir şey var. Sevgilinize mi kaldı avukatlığını yapmak?
Fake hesapmış takipçilerinin çoğu biri deyince şimdi baktım ben de
Valla bacımsu biz ne hikayeler okuduk burada. Artık erkek soyundan midem bulandı.Kız nişanlı ama anlamadım