- 19 Mayıs 2020
- 46.544
- 208.506
- 548
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Bence sizinki bu kıza ara ara askıntı oluyor, takıntı yapmış, kız sizi görünce huzursuz olmuş o yüzden, sevgilini al başımdan demiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gayet sakin bir şekilde yazdım trio falan değil dalga geçmeye bile değmezTripsu olmussunuz biraz. Ben bu gibi durumlarda dalga gecmeyi cok severim. Seni gerecegine karsi taraf sinirlensin. Naptik sanki sapiklik mi yaptik storyye bakmak suc mu bakalim diye acmadin mi bundan dolayi neden rahatsiz olcaksin ki tiye alsaydin daha iyiydi
O zaman sevgilimi engellesin ilk istek atan da oyduBence sizinki bu kıza ara ara askıntı oluyor, takıntı yapmış, kız sizi görünce huzursuz olmuş o yüzden, sevgilini al başımdan demiştir.
Garip şeyler dönüyor.O zaman sevgilimi engellesin ilk istek atan da oydu
Doğru öyle bir şey varsa ben aradan zevkle çekilirimValla bacımsu biz ne hikayeler okuduk burada. Artık erkek soyundan midem bulandı.
Senin bu kızla bir geçmişin var mıEvet rahatsız oluyormuş
Rahatsız olmuş 34 bin takipçisi de takeymiş şimdi anladım ama kendisi de 1000’e yakın kişiyi takip ediyor hadi onlar da onu takip etse o kadar kişiden nasıl beni buldu rahatsız oldu anlamadımNe var baktıysan koşa koşa yetıstırmıs.
Demek o kız sevgılı olduğunuzu bılıyor.
34K takıpcısı varmıs ben olsam güler gecerım gıdıp arkadasoma yetıstırmem.
Gercı oda belkı geyıgıne senınkı bakmış falan dedıyse senin adam da cıddıye almıstır.
Ne olursa olsun baktıysan baktın yanı bu kadar tepkıye gerek yokmus.
Bak yaptığından gerçekten zevk duymak istiyorsan, o sevgili bozuntusu karşısında dik dur. Yok ben çekilirim, yok aranıza girmem, rahatsız oluyorsan beni Instagram'dan çıkar gibi şeyler söyleme. Bu seni ezik gösterir. Ezdirme kendini. Çünkü o haksız.Doğru öyle bir şey varsa ben aradan zevkle çekilirim
Kız nişanlı veya sözlü fotoğraflarını gördümAbi cok sacma 34k hesabim olcak buyusun diye takipci satin alcam ama arkadaslarimin sevgilileri giremez️️️
Aralarinda bi sey var bence. Hesap buyusun diye tanidiklarin tanidiklarina bile haber ucurmasi gereken kisi neden bu kadar titizlikle sizi istemesin ki.
Az takipçisi olan biri olsa ben de aynısını yapardım ama 34 bin takipçisi olan birine gerek duymadımBen merak ettiğim insanların storilerini insta story izle diye googlayip çıkan sitelerden izliyorum
Konuya gelince saçmalık. Kadının bunu farketmesi de, bunu ne munasebetse sevgiline haber vermesi de adamın senle böyle dan dun konuşması da
Yok kızı tanımam etmem o ilk sevgilime istek yolladı bizimle aynı şehirde de yaşamıyor ve nişanlıBurnuma iyi kokular gelmedi konu sahibi. Ya senin onla önceden bir husumetin olmuş ya da arkadaşların dediği gibi erkek arkadaşınla bir derdi var kızın.
Rahatsız mı oldu yoksa öylesine mı söyledi srnınkıne bilemem.Rahatsız olmuş 34 bin takipçisi de takeymiş şimdi anladım ama kendisi de 1000’e yakın kişiyi takip ediyor hadi onlar da onu takip etse o kadar kişiden nasıl beni buldu rahatsız oldu anlamadım
Eski sevgilisidir bu kadar basit. Nişanlı olmasına güvenme derim.Yok kızı tanımam etmem o ilk sevgilime istek yolladı bizimle aynı şehirde de yaşamıyor ve nişanlı
Anlayamadım ama
HayırSenin bu kızla bir geçmişin var mı