• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün geçtikçe soğuyorum

Kadının sizi şikayet ettiğine inanmadım, ama " seninki hikâyelerime bakıyor " tarzı söylemiş olabilir. Bundan rahatsız olan asıl kişi sevgiliniz bence, sebebi de hiç hoşunuza giden birşey değildir muhtemel.

Ben olsam öncelikle benle böyle konuşmasına izin vermem, üstünüzde hüküm kurmuş resmen emir eri gibi konuşuyor sizle. Ben böyle birini hayatımda istemem, siz isterseniz devam edin ama ilk yapacağım şey kadının hesabını takip etmek ve her hikâyesine bakmak olurdu. Niye, neden yaptın vs gibi tepki gelirse sevgilinizden, bir zahmet ağzının payını da verin.
O kadar doğru söylediniz ki
Hele ki son paragrafınız resmen bizi anlattı
Bu benim ona ilk bağırmam ondan bu kadar şaşırdı

Oha bu üslupla konuşuyorsa, küfür etsen hakkındır. Ben de ciddi ciddi alttan alıyor sandım. Bugün erkek soyundan etimle kemiğimle tiksindim ya.
Sende tartışma adabı yok, benim de seninle kaybedecek vaktim yok. Şu durumu bana yansıtmış olman bile çok basitleştirdi seni. Sanırım ben seni gözümde fazla büyütmüşüm. Enerjimi de, kalan hayatımı da alıp yoluma gidiyorum. Sen de o afganları artık sınırdan geçirme yaz.
Son cümleyi yazmasan da olur.
Ama son cümle de önemli ya 😏

Benim blogumu 26 k kişi takip ediyor hikayede kimin baktığını bulmak baya zor bi iş takipçi satın aldıysa hikayesine çok kişi bakmıyordur sizi o şekilde görmüştür.

Ama sevgilinizin böyle tavır alması çok saçma o kızın da rahatsız olması ayrı saçma blog hesabıysa zaten herkes bakar geçer

Kızlar sabahtan beri mesaj atıyor arıyor açmıyorum cevap vermiyorum
En yakın arkadaşımı aramış niye böyle yapıyor trip atıyor ben burada görevdeyim bana bir şey olsa üzülmeyecek mi diye duygu sömürüsü yapmış
Arkadaşıma dedim ki ona söyle bugün konuşmayacağım çok sinirliyim çok kırgınım
Hala mesaj atıyor ama cevap vermiyorum

Siz alttan alıyor demişsiniz ama gönderdiğiniz ektan görüntüsündeki konuşma tarzı korkunç. İnşallah alttan alan hali bu değildir. Baya bi b.lar yemiş önce üste çıkmaya çalışmış şimdi de manipüle etmeye çalışan biri var karşısınızda gibi. Duygu sömürüsü yapacaksa görevdeyken elalemin kızının görüntülemesiyle uğraşmasın sizin arkanızda dursun madem. Yani kusura bakmasın da doğrudüzgün birisi olsa siz şu çipçiğ muhabbetten haberdar dahi olmazsınız. Bi de gelip söylemiş

Merhaba kızlar sevgilimin Instagram hesabında çok kız yoktur.Birkaç tane vardır onları da bilirim arkadaşları.Yeni bir kız takip etmeye başladığında şaşırdım.Kızın 34 bine yakın takipçisi var.Nişanlı veya sözlü fotoğraflarından anladığım kadarıyla.Ve yaşı da bizden büyük duruyordu.Zayıflama ürünleri sattığında galiba 1-2 ortak arkadaşımız daha onu takip ediyordu.Ben de acaba kim bu tanıyorum da ben mi hatırlamıyorum diye hikayesine bakmıştım dün.Bu sabaha gelelim.Sevgilime günaydın yazdım.
Cevap olarak:Günaydın
Arkadaşlarımı takip etmezsen sevinirim Nur
Ben de şaşırdım ben hiçbir arkadaşına istek atmadın ki dedim
O kızın durumlarına bakıyormuşsun,dedi
Ben de durumu anlattım sadece bir kere baktım dedim
Bakma rahatsız oluyormuş,dedi
Sıkıntı değil engelledim dedim ben de
O da tamam güzel yazdı.
Hiçbir şey yazmadım
Artık konuşmak istemiyorum bu çocuk böyle değildi
İlişkinin başında 40 takla atan adam evlilik yoluna girdiğimizde böyle oldu
Ne düşüneyim ne yapayım bilmiyorum
takipçileri ücretlidir az kişi grip bakıyordur gerçek heaplar fake hesaplar grip bakmaz ordan bulmuştur kızın yemeyip içmeyip sevgiline yetiştirmesi peki ?

Merhaba kızlar sevgilimin Instagram hesabında çok kız yoktur.Birkaç tane vardır onları da bilirim arkadaşları.Yeni bir kız takip etmeye başladığında şaşırdım.Kızın 34 bine yakın takipçisi var.Nişanlı veya sözlü fotoğraflarından anladığım kadarıyla.Ve yaşı da bizden büyük duruyordu.Zayıflama ürünleri sattığında galiba 1-2 ortak arkadaşımız daha onu takip ediyordu.Ben de acaba kim bu tanıyorum da ben mi hatırlamıyorum diye hikayesine bakmıştım dün.Bu sabaha gelelim.Sevgilime günaydın yazdım.
Cevap olarak:Günaydın
Arkadaşlarımı takip etmezsen sevinirim Nur
Ben de şaşırdım ben hiçbir arkadaşına istek atmadın ki dedim
O kızın durumlarına bakıyormuşsun,dedi
Ben de durumu anlattım sadece bir kere baktım dedim
Bakma rahatsız oluyormuş,dedi
Sıkıntı değil engelledim dedim ben de
O da tamam güzel yazdı.
Hiçbir şey yazmadım
Artık konuşmak istemiyorum bu çocuk böyle değildi
İlişkinin başında 40 takla atan adam evlilik yoluna girdiğimizde böyle oldu
Ne düşüneyim ne yapayım bilmiyorum
Arkadaşı mıymış? Ne ara öğrenmiş senin onun storylerine baktığını. Tuhaf geldi bana. Biraz kendinizi geri çekin bir bakın derim. Normal gelmedi pek bana.

ya baksan ne olur bakmasan ne olur
hem sevgiline neymiş
kime bakıp bakmadığına o mu karar verecek
keyfin istedi baktın
neden bu kadar rahatsız oldu,asıl konu bu
bilse bile baktığını ,normalde bunu konu yapmaması lazım
acaba sorun ne?
sevgilin o kızdan hoşlanıyor da senin bakmanı mı istemiyor?
kız nişanlı olsa ne olur,artık nişanlılık da para etmez oldu,kim kimi avlayabilirse düşürme peşinde
kusura bakma da sevgilin sinirimi zıplattı
sanane diyemedin mi sende ?
hayret bişi .
baktınsa baktın.
mevzuya bak
valla bana hesap sorana asıl ben hesap sorarım
özrü kabahatinden beter bi de hesap soruyor .

Benim de lisede salak sevgilim sıra arkadaşıma istek atmıştı. Çocuk geldi ne alaka istek atmış bana dedi. Tanışıklığınız yok bir şeyiniz yok pp de kabak gibi sevgilinizle fotonuz varken hikayelerini niye izlediniz ki? Kadın belki hakkında konuşulduğunu, konusunun geçtiğini falan sandı. Açık hesap bile olsa atılan hikayeler herkesin önüne düşmüyor. Yani hikayesine bakmak için bizzat profiline girip hikayeye tıklamanız lazım. Bunu ilginç bulmuş olabilir. Açıkçası ben de rahatsız olurdum

Back
X