- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Binlerce takipçinin arasında sizi bulduysa kusura bakmayın vardır bişeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar doğru söylediniz kiKadının sizi şikayet ettiğine inanmadım, ama " seninki hikâyelerime bakıyor " tarzı söylemiş olabilir. Bundan rahatsız olan asıl kişi sevgiliniz bence, sebebi de hiç hoşunuza giden birşey değildir muhtemel.
Ben olsam öncelikle benle böyle konuşmasına izin vermem, üstünüzde hüküm kurmuş resmen emir eri gibi konuşuyor sizle. Ben böyle birini hayatımda istemem, siz isterseniz devam edin ama ilk yapacağım şey kadının hesabını takip etmek ve her hikâyesine bakmak olurdu. Niye, neden yaptın vs gibi tepki gelirse sevgilinizden, bir zahmet ağzının payını da verin.
Ama son cümle de önemli yaOha bu üslupla konuşuyorsa, küfür etsen hakkındır. Ben de ciddi ciddi alttan alıyor sandım. Bugün erkek soyundan etimle kemiğimle tiksindim ya.
Sende tartışma adabı yok, benim de seninle kaybedecek vaktim yok. Şu durumu bana yansıtmış olman bile çok basitleştirdi seni. Sanırım ben seni gözümde fazla büyütmüşüm. Enerjimi de, kalan hayatımı da alıp yoluma gidiyorum. Sen de o afganları artık sınırdan geçirme yaz.
Son cümleyi yazmasan da olur.
Konuşup barışıyorlardırOkyanus prensesi burdaysan guncelle bizi neler oldu
Prenses pek barisacak gibi degildi ya eeehhh yether noktasindaydiKonuşup barışıyorlardır
Bence barışırlarPrenses pek barisacak gibi degildi ya eeehhh yether noktasindaydi
takipçileri ücretlidir az kişi grip bakıyordur gerçek heaplar fake hesaplar grip bakmaz ordan bulmuştur kızın yemeyip içmeyip sevgiline yetiştirmesi peki ?Merhaba kızlar sevgilimin Instagram hesabında çok kız yoktur.Birkaç tane vardır onları da bilirim arkadaşları.Yeni bir kız takip etmeye başladığında şaşırdım.Kızın 34 bine yakın takipçisi var.Nişanlı veya sözlü fotoğraflarından anladığım kadarıyla.Ve yaşı da bizden büyük duruyordu.Zayıflama ürünleri sattığında galiba 1-2 ortak arkadaşımız daha onu takip ediyordu.Ben de acaba kim bu tanıyorum da ben mi hatırlamıyorum diye hikayesine bakmıştım dün.Bu sabaha gelelim.Sevgilime günaydın yazdım.
Cevap olarak:Günaydın
Arkadaşlarımı takip etmezsen sevinirim Nur
Ben de şaşırdım ben hiçbir arkadaşına istek atmadın ki dedim
O kızın durumlarına bakıyormuşsun,dedi
Ben de durumu anlattım sadece bir kere baktım dedim
Bakma rahatsız oluyormuş,dedi
Sıkıntı değil engelledim dedim ben de
O da tamam güzel yazdı.
Hiçbir şey yazmadım
Artık konuşmak istemiyorum bu çocuk böyle değildi
İlişkinin başında 40 takla atan adam evlilik yoluna girdiğimizde böyle oldu
Ne düşüneyim ne yapayım bilmiyorum
Arkadaşı mıymış? Ne ara öğrenmiş senin onun storylerine baktığını. Tuhaf geldi bana. Biraz kendinizi geri çekin bir bakın derim. Normal gelmedi pek bana.Merhaba kızlar sevgilimin Instagram hesabında çok kız yoktur.Birkaç tane vardır onları da bilirim arkadaşları.Yeni bir kız takip etmeye başladığında şaşırdım.Kızın 34 bine yakın takipçisi var.Nişanlı veya sözlü fotoğraflarından anladığım kadarıyla.Ve yaşı da bizden büyük duruyordu.Zayıflama ürünleri sattığında galiba 1-2 ortak arkadaşımız daha onu takip ediyordu.Ben de acaba kim bu tanıyorum da ben mi hatırlamıyorum diye hikayesine bakmıştım dün.Bu sabaha gelelim.Sevgilime günaydın yazdım.
Cevap olarak:Günaydın
Arkadaşlarımı takip etmezsen sevinirim Nur
Ben de şaşırdım ben hiçbir arkadaşına istek atmadın ki dedim
O kızın durumlarına bakıyormuşsun,dedi
Ben de durumu anlattım sadece bir kere baktım dedim
Bakma rahatsız oluyormuş,dedi
Sıkıntı değil engelledim dedim ben de
O da tamam güzel yazdı.
Hiçbir şey yazmadım
Artık konuşmak istemiyorum bu çocuk böyle değildi
İlişkinin başında 40 takla atan adam evlilik yoluna girdiğimizde böyle oldu
Ne düşüneyim ne yapayım bilmiyorum