Duygucuğum sevgilinin imaları hoş olmamış. Zaten henüz çok yenisiniz. Bu konularda imalarda bulunmaya devam ederse hoşlanmadığını belirt derim ben. Nişanınız için ben hala acele ettiğinizi düşünüyorum çok çok iyi tanı her yönüyle tart sevgilini. O sana laf söyleyen kızda kıskanmış olabilir diye düşündüm aranızdaki şakalaşmayı
canım üzülme,bozulma ne varr
Böyle ufak tefek imaları her erkek yapar diye düşünüyorum.
Senin de ben olmasam başkasıyla olur muydu gibi düşüncelerin de fazlasıyla takıntılı geldi. Ne olmasını beklerdin ki? Sen olmasan adam tabi ki başkalarıyla olabilirdi. Bundan daha doğal ne olabilir ? Sen de ondan başkalarıyla olabilirdin.
Resminizi asmamış olmasını da anlayabilirim, çünkü benim de eşim öyledir. Bütün arkadaşlarını tanırım, hatta hep beraber buluşuruz, neredeyse eşim hiç yalnız başına buluşmaz hiçbir arkadaşıyla ama ikimizin resmini telefonuna ekran resmi yapmaz mesela, görünmesini istemez çok. Çünkü erkeklerin mantığı bizimkilerden biraz farklı çalışıyor.
Hassas dönemlerinde falan mısın? Kafana takmamalısın böyle ufak tefek şeyleri. Millet sevgililerini nikah masasına oturtmak için taktikler ararken, sen ilişkine sahip çıkıp huzur içinde yaşamalısın derim.
Bence bozulacak bir durum yok bunlarda. Kaç yaşlarındasınız ki şaka yapmış deyip geçerdim ben olsam , adam böyle şakaları sevgilisine de yapmayacaksa kime yapsınDiğer kız konusunda da sizi savunmuş ne güzel. Bence erken evlilik sizin de içinize sinmiyor ve her şeye sorun gözüyle bakmaya başladınız. Ama ben evlenmek istemezsem 10 sene evlenmem lafına bozulmak da haklısınız tehdit gibi olmuş
Kafama takıldı her şey. Sanırım çok üzerine düşüyorum onun.
Çok içimi rahatlattın canım, çok sağ ol.. Ben böyle şeyleri kendim yaptığımda sorun yok ama o yapınca çok sinirleniyorum nedense.. :S
Yeni evlenme teklifi aldım ve evet çok hassaslaştım şu dönemde.. Kafamda milyon tane düşünce var. Haklısın canım.. Çok teşekkür ederim..
Kafama takıldı her şey. Sanırım çok üzerine düşüyorum onun.
Çok içimi rahatlattın canım, çok sağ ol.. Ben böyle şeyleri kendim yaptığımda sorun yok ama o yapınca çok sinirleniyorum nedense.. :S
Yeni evlenme teklifi aldım ve evet çok hassaslaştım şu dönemde.. Kafamda milyon tane düşünce var. Haklısın canım.. Çok teşekkür ederim..
takılma canım,zamanın tadını cıkarrr
Belki de çok üstüne düştüğüm için her hareketi bana batıyor, soğukmuş gibi geliyor.. :/ Soğukluktan kastım evlilik olayı için yaptğı konuşma.. Onun dışında her konuda çok uyumlu ve iyiyiz.. Etraftan çok korkuttular beni, aklımda hep kötü ihtimaller.. O yüzden önyargılı olmaya başladım her şeye.
Etrafa kalsa ohooo herkes sapık,terörist ..
bosver cnm mutluysan, unut gitsin ...
Çok mutluyum onunla şükürler olsun.. Yani kafama takmiyim o zaman.. :) Çok sağ ol canııımm..
Canım kusura bakma ama senin açtığın konulardan ben erkek arkadaşının sadece evliliğe odaklandığını hissediyorum seninle veya değil. Çünkü evlilik konusunda bu kadar çekimser davrandığını bile bile seni bu şekilde tehdit etmesi hiç hoş değil. Geçen evlilik teklifi konunuda biliyorum evet mükemmel bir teklif ben de olsam ben de hayır demezdim ama evlilik için neden bu ısrar ben anlamadım o yüzden konularından bir sıkıntı olduğunu hissediyorum lütfen beni yanlış anlama.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Rica ederim mutluluklar
yaşınız 20 gibi geldi bana muhabbetinizdenevcilik gibi sanki sözlülüğünüz kaldıki hala öğrenciymişin
duygucum merhabaadaha önceki konularında da konuşmuştuk da ordan hatırlıyorum seni
öncelikle sevgilinin yaptıgı ima bana çok garip gelmedi. erkekler arada yoklarlar böyle o kadar kafana takma, bu sefer her yaklaşmasının altında bişey ararsın bu da aranızda daha büyük sorunlara yol açabiliraşırı yakınlaşırsa usulunce uzaklaştırırsın kendinden, bu tarz sözlü imaları olursa da anlamadım hayatım ne dedin dersin, zamanla o da anlar ne tarz muhabbetşerden hoşlandıgını sonuçta sözlü de olsanız siz henuz birbirinizi tanıma aşamasındasınız
ben olmasaydım hayatında başkası olur muydu düşüncesi de dikkatli olman gereken bir konu, ziraa bunun sonu seni hastalıklı düşüncelere itebilirşimdi şöyle düşün, sevgilin hayatına girmemiş olsaydı, er yada geç bir başkası girecekti değil mi ee onun da hayatında pekala başkası olabilirdi, bu seni sevmedigi yada deger vermedigi anlamına gelmez ki. psikopat derecesinde sana takıntılı olup senin peşinden ayrılmasa daha mı iyi olurdu öyle düşün geçmişini de kurcalama sen daha önce bir nişan attın, o süreklşi bnunu kurcalasa yada aklından geçirse ve ona göre sana mesafeli davransa hiç hoşuna gitmez değil mi, sen de onun geçmişini düşünme ve kurcalama aklına bile getirme hatta, adı üstünde geçmiş, sen yokmuşsun o zman, seni ilgilendirmez yani sen bundan sonraki hayatına huzuruna mutluluguna bak. adamın seni sevdiginden şüphen yok değil mi, ee tamam bitti o zaman. sana ne senden önce kime aşık olmuş, kimle ne yaşamış artık sen varsın
bide biz erkekleri çok küçümsüyoruz evlilik konusunda da aslında onların hayallerş varve alışkın olmadıgımızdan onlar hayallerinden bahsedince fazla mı meraklı acaba diyoruz altında bişey arıyoruz halbuki adam evlenmeyi istiyor ne varki bunda herşeyin altında işeyler arama da tadını çıkar biraz, umuyorum ki herşey çok güzel olur ikiniz içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?