• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün geçmiyor ki bir sıkıntı çıkmasın..

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Kızlar bugün sevgilimin evine gittim dershaneden sonra.. Mutfakta yemek hazırlarken biraz sırnaştı ama hiç ileriye gitmedik şimdiye kadar..
Sonra ben ekmeklikten 1 galeta çıkardım onu yiyordum bi yandan da bir şey anlatıyorum, sevgilim onu öyle yeme deyip haince sırıttı.. Rengim attı, çok moralim bozuldu.. Sözlüyüz falan da canım sıkıldı biraz, daha düğünümüze 1 sene var ve ben evlenmeden önce bu tarz muhabbetlerimiz olsun istemem..
Böyle imaları hoşuma gitmiyor, bi de bugün hep bakışlarını yakaladım, sinirlendim.. Bunlar normal mi?

Bi de bugün sevgilime neden bu kadar acele ettiğini sordum evlilik için, başta bozuldu, gerçekten istemiyorsan bir şey demicem Duygu.. Baska kızlar böyle dönemlerde yüzüklerine bakıp, düğününü hayal eder.. Kafa karışıklıkların yüzünden mutluluğumuza gölge düşerse inan 10 yıl beraber olsak da evlenmem seninle deyip gözümü korkuttu.. Bu çok kafama takıldı..
Ablasıyla arasında çok yaş farkı var ve de annesiyle babası çok kavga edermiş sevgilim küçükken.. Ablası evlerinin en gürültülü ve sorunlu döneminde evlenip gidince sevgilim kendini çok kötü hissetmiş, ve de ablasına çok bağlı bir insan.. Bu yüzden evlilik hayali kurmuş hep, evlenmek istiyormuş yaşı çok ilerlemeden.. Duygusal bir insan ve huzurlu bir evlilik hayatına özlem duyuyormuş. Babasyla da yaş farkı var bu yüzden çocuklarıyla arasında çok yaş farkı olsun istemiyor. Acaba benimle olmasaydı yine bu dönemde başkasıyla nişanlı olur muydu çok merak ediyorum.. Şimdiye kadar hiç aşık olmadığına yemin ediyor ama daha önce 1 yıllık bir ilişkisi olmuş, ayrıca kültürlü ve yakışıklı eminim bir sürü güzel kızla gezmiştir.. bazen gözlerine daldığımda, yüzünü incelediğimde çok kıskanıyorum.. İyice sahiplenmeye başladım onu.. :( 14 şubatta fotoğraflarımızı çoklu çerçeveye alıp hediye ettim ama odasına asmamış.. Dolabının içine koymuş.. Nedenini sorduğumda da yakın arkadaşları kalmaya geldiğinde fotoğraflarımı görmesinlermiş ama zaten hepsi tanıyor beni.. içimi rahatlatan şey, isimlerimizin yazılı olduğu tren formundaki süs eşyasını odasının en güzel köşesine koymuş olması.. Ve her zaman da beraber gezeriz, herkese tanıtır beni.. Sizce boşuna mı takıyorum?

Sonra arkadaşıyla, arkadaşının yakın kız arkadaşı geldiler.. Birbirmize laf atıyoruz, (arkadaşına x diyelim, kıza da y) x benim boyuma söylüyor, ben onun tipine.. Sonra y celallendi birden, yok ona öyle diyenin saçını başını yolarım, tipine kurban ederim herkesi falan dedi aptalca bi üslupla, konusması falan bir tuhaf nerede yetştiyse artık.... Ben de anlayamadım falan yaptım.. Bozulurum ben böyle şeylere deyince de iki dudağının arasında bişeyler geveledi.. Benim de gözlerim doldu, çünkü x bana takılır ben de ona.. y'yi ilgilendirmezdi.
Sevgilim de dedi ki, Duygu'ya senin kadırgalı aysel hallerin sökmez, ne zamandan beri muhasebeciler avukatlık yapıyor deyip güldü..
Sonra da arkadaşına dönüp, bak ben huysuz ve tatlı kadınımı buldum sen de bitane bul, başında bu kadırgalı kvlik yaparken zor tabi dedi. Yine de benim içim rahatlamadı salak gibi sustuğum için.. Sevgilim odada bana çok kızdı ama kimseyle laf yarışına girme falan diye.. Üzüldüm..

Şu sıralar bdv'yi çok mesgul ettim kızlar, kusura bakmayın.. :(

Son düzenleme:
Duygucuğum sevgilinin imaları hoş olmamış. Zaten henüz çok yenisiniz. Bu konularda imalarda bulunmaya devam ederse hoşlanmadığını belirt derim ben. Nişanınız için ben hala acele ettiğinizi düşünüyorum çok çok iyi tanı her yönüyle tart sevgilini. O sana laf söyleyen kızda kıskanmış olabilir diye düşündüm aranızdaki şakalaşmayı :31:

Duygucuğum sevgilinin imaları hoş olmamış. Zaten henüz çok yenisiniz. Bu konularda imalarda bulunmaya devam ederse hoşlanmadığını belirt derim ben. Nişanınız için ben hala acele ettiğinizi düşünüyorum çok çok iyi tanı her yönüyle tart sevgilini. O sana laf söyleyen kızda kıskanmış olabilir diye düşündüm aranızdaki şakalaşmayı :31:

İkimiz de libidosu yüksek insanlarız, burcumuz da akrep ama ben de hoş görmüyorum..
Belki başka bir ilişkim olsa daha çok yakınlaşırım ama ona çok değer veriyorum ve her şey yerinde, zamanında olsun istiyorum..
Böyle hareketleri var ama şükür ben yaklaşmadan yaklaşmaz ve lise öğrencilerinin cinsel hayatından daha durgun bir cinsel hayatımız var.. hatta yok gibi..
Bi de daha önce bir konu konusmustuk, işte erkekler için ihtiyac dedim cinsellik için, o da asla öyle bişe yok, kadın için neyse erkek için de o.. İrade meselesi falan demişti, o anlamda temiz ve iradeli.. Ama kızdım da.
O kıza zaten deli oluyorum, ben bilirim, kimse bana laf edemez tavırlarında bi insan.. Zaten yaşı da 28.. Niye bizimle takılıyor onu da anlamıyorum..

Böyle ufak tefek imaları her erkek yapar diye düşünüyorum.
Senin de ben olmasam başkasıyla olur muydu gibi düşüncelerin de fazlasıyla takıntılı geldi. Ne olmasını beklerdin ki? Sen olmasan adam tabi ki başkalarıyla olabilirdi. Bundan daha doğal ne olabilir ? Sen de ondan başkalarıyla olabilirdin.
Resminizi asmamış olmasını da anlayabilirim, çünkü benim de eşim öyledir. Bütün arkadaşlarını tanırım, hatta hep beraber buluşuruz, neredeyse eşim hiç yalnız başına buluşmaz hiçbir arkadaşıyla ama ikimizin resmini telefonuna ekran resmi yapmaz mesela, görünmesini istemez çok. Çünkü erkeklerin mantığı bizimkilerden biraz farklı çalışıyor.
Hassas dönemlerinde falan mısın? Kafana takmamalısın böyle ufak tefek şeyleri. Millet sevgililerini nikah masasına oturtmak için taktikler ararken, sen ilişkine sahip çıkıp huzur içinde yaşamalısın derim.

Son düzenleme:
Bence bozulacak bir durum yok bunlarda. Kaç yaşlarındasınız ki şaka yapmış deyip geçerdim ben olsam , adam böyle şakaları sevgilisine de yapmayacaksa kime yapsın :1: Diğer kız konusunda da sizi savunmuş ne güzel. Bence erken evlilik sizin de içinize sinmiyor ve her şeye sorun gözüyle bakmaya başladınız. Ama ben evlenmek istemezsem 10 sene evlenmem lafına bozulmak da haklısınız tehdit gibi olmuş

canım üzülme,bozulma ne varr :ssz::ssz:

Kafama takıldı her şey. Sanırım çok üzerine düşüyorum onun.

Böyle ufak tefek imaları her erkek yapar diye düşünüyorum.
Senin de ben olmasam başkasıyla olur muydu gibi düşüncelerin de fazlasıyla takıntılı geldi. Ne olmasını beklerdin ki? Sen olmasan adam tabi ki başkalarıyla olabilirdi. Bundan daha doğal ne olabilir ? Sen de ondan başkalarıyla olabilirdin.
Resminizi asmamış olmasını da anlayabilirim, çünkü benim de eşim öyledir. Bütün arkadaşlarını tanırım, hatta hep beraber buluşuruz, neredeyse eşim hiç yalnız başına buluşmaz hiçbir arkadaşıyla ama ikimizin resmini telefonuna ekran resmi yapmaz mesela, görünmesini istemez çok. Çünkü erkeklerin mantığı bizimkilerden biraz farklı çalışıyor.
Hassas dönemlerinde falan mısın? Kafana takmamalısın böyle ufak tefek şeyleri. Millet sevgililerini nikah masasına oturtmak için taktikler ararken, sen ilişkine sahip çıkıp huzur içinde yaşamalısın derim.

Çok içimi rahatlattın canım, çok sağ ol.. Ben böyle şeyleri kendim yaptığımda sorun yok ama o yapınca çok sinirleniyorum nedense.. :S
Yeni evlenme teklifi aldım ve evet çok hassaslaştım şu dönemde.. Kafamda milyon tane düşünce var. Haklısın canım.. Çok teşekkür ederim..

Bence bozulacak bir durum yok bunlarda. Kaç yaşlarındasınız ki şaka yapmış deyip geçerdim ben olsam , adam böyle şakaları sevgilisine de yapmayacaksa kime yapsın :1: Diğer kız konusunda da sizi savunmuş ne güzel. Bence erken evlilik sizin de içinize sinmiyor ve her şeye sorun gözüyle bakmaya başladınız. Ama ben evlenmek istemezsem 10 sene evlenmem lafına bozulmak da haklısınız tehdit gibi olmuş

Her şey kusursuz olsun istiyorum nedense.. Çok değer verdiğini görmek istiyorum.
Korkularım var o yüzden abartıyorum sanırım. :S

Çok içimi rahatlattın canım, çok sağ ol.. Ben böyle şeyleri kendim yaptığımda sorun yok ama o yapınca çok sinirleniyorum nedense.. :S
Yeni evlenme teklifi aldım ve evet çok hassaslaştım şu dönemde.. Kafamda milyon tane düşünce var. Haklısın canım.. Çok teşekkür ederim..

takılma canım,zamanın tadını cıkarrr :21::21::21:

Rica ederim :))

takılma canım,zamanın tadını cıkarrr :21::21::21:

Belki de çok üstüne düştüğüm için her hareketi bana batıyor, soğukmuş gibi geliyor.. :/ Soğukluktan kastım evlilik olayı için yaptğı konuşma.. Onun dışında her konuda çok uyumlu ve iyiyiz.. Etraftan çok korkuttular beni, aklımda hep kötü ihtimaller.. O yüzden önyargılı olmaya başladım her şeye.

Belki de çok üstüne düştüğüm için her hareketi bana batıyor, soğukmuş gibi geliyor.. :/ Soğukluktan kastım evlilik olayı için yaptğı konuşma.. Onun dışında her konuda çok uyumlu ve iyiyiz.. Etraftan çok korkuttular beni, aklımda hep kötü ihtimaller.. O yüzden önyargılı olmaya başladım her şeye.

Etrafa kalsa ohooo herkes sapık,terörist ..
bosver cnm mutluysan, unut gitsin ... :34:

Canım kusura bakma ama senin açtığın konulardan ben erkek arkadaşının sadece evliliğe odaklandığını hissediyorum seninle veya değil. Çünkü evlilik konusunda bu kadar çekimser davrandığını bile bile seni bu şekilde tehdit etmesi hiç hoş değil. Geçen evlilik teklifi konunuda biliyorum evet mükemmel bir teklif ben de olsam ben de hayır demezdim ama evlilik için neden bu ısrar ben anlamadım o yüzden konularından bir sıkıntı olduğunu hissediyorum lütfen beni yanlış anlama.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canım kusura bakma ama senin açtığın konulardan ben erkek arkadaşının sadece evliliğe odaklandığını hissediyorum seninle veya değil. Çünkü evlilik konusunda bu kadar çekimser davrandığını bile bile seni bu şekilde tehdit etmesi hiç hoş değil. Geçen evlilik teklifi konunuda biliyorum evet mükemmel bir teklif ben de olsam ben de hayır demezdim ama evlilik için neden bu ısrar ben anlamadım o yüzden konularından bir sıkıntı olduğunu hissediyorum lütfen beni yanlış anlama.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Rica ederim, yanlıs anlamıyorum asla.. Teşekkürler yorumun için canımm..
Ama evlilik sadece kızların hayali değil dimi? genelde erkekler evlilikten kaçar ama benimki evlilik adamı, napalım..

Rica ederim mutluluklar :16::16::16:

<3

Son düzenleme:
yaşınız 20 gibi geldi bana muhabbetinizden :51: evcilik gibi sanki sözlülüğünüz kaldıki hala öğrenciymişin

duygucum merhabaa :3: daha önceki konularında da konuşmuştuk da ordan hatırlıyorum seni :34:

öncelikle sevgilinin yaptıgı ima bana çok garip gelmedi. erkekler arada yoklarlar böyle o kadar kafana takma, bu sefer her yaklaşmasının altında bişey ararsın bu da aranızda daha büyük sorunlara yol açabilir :34: aşırı yakınlaşırsa usulunce uzaklaştırırsın kendinden, bu tarz sözlü imaları olursa da anlamadım hayatım ne dedin dersin, zamanla o da anlar ne tarz muhabbetşerden hoşlandıgını :34: sonuçta sözlü de olsanız siz henuz birbirinizi tanıma aşamasındasınız :16:

ben olmasaydım hayatında başkası olur muydu düşüncesi de dikkatli olman gereken bir konu, ziraa bunun sonu seni hastalıklı düşüncelere itebilir :34: şimdi şöyle düşün, sevgilin hayatına girmemiş olsaydı, er yada geç bir başkası girecekti değil mi :34: ee onun da hayatında pekala başkası olabilirdi, bu seni sevmedigi yada deger vermedigi anlamına gelmez ki. psikopat derecesinde sana takıntılı olup senin peşinden ayrılmasa daha mı iyi olurdu öyle düşün :34: geçmişini de kurcalama :34: sen daha önce bir nişan attın, o süreklşi bnunu kurcalasa yada aklından geçirse ve ona göre sana mesafeli davransa hiç hoşuna gitmez değil mi, sen de onun geçmişini düşünme ve kurcalama :34: aklına bile getirme hatta, adı üstünde geçmiş, sen yokmuşsun o zman, seni ilgilendirmez yani :34: sen bundan sonraki hayatına huzuruna mutluluguna bak. adamın seni sevdiginden şüphen yok değil mi, ee tamam bitti o zaman. sana ne senden önce kime aşık olmuş, kimle ne yaşamış :34: artık sen varsın :69:

bide biz erkekleri çok küçümsüyoruz evlilik konusunda da aslında onların hayallerş var :34: ve alışkın olmadıgımızdan onlar hayallerinden bahsedince fazla mı meraklı acaba diyoruz altında bişey arıyoruz :1: halbuki adam evlenmeyi istiyor ne varki bunda :34: herşeyin altında işeyler arama da tadını çıkar biraz, umuyorum ki herşey çok güzel olur ikiniz içinde :16:

yaşınız 20 gibi geldi bana muhabbetinizden :51: evcilik gibi sanki sözlülüğünüz kaldıki hala öğrenciymişin

91liyim o da 89lu.. Ben okuduğum bölümü bıraktım. Şimdi yeniden sınavlara giricem ve evlenince de devam edicem okuluma o mezun oldu geçen sene. Yani küçük sayılmayız.. Evcilik değil de cicim ayı diyebiliriz..

duygucum merhabaa :3: daha önceki konularında da konuşmuştuk da ordan hatırlıyorum seni :34:

öncelikle sevgilinin yaptıgı ima bana çok garip gelmedi. erkekler arada yoklarlar böyle o kadar kafana takma, bu sefer her yaklaşmasının altında bişey ararsın bu da aranızda daha büyük sorunlara yol açabilir :34: aşırı yakınlaşırsa usulunce uzaklaştırırsın kendinden, bu tarz sözlü imaları olursa da anlamadım hayatım ne dedin dersin, zamanla o da anlar ne tarz muhabbetşerden hoşlandıgını :34: sonuçta sözlü de olsanız siz henuz birbirinizi tanıma aşamasındasınız :16:

ben olmasaydım hayatında başkası olur muydu düşüncesi de dikkatli olman gereken bir konu, ziraa bunun sonu seni hastalıklı düşüncelere itebilir :34: şimdi şöyle düşün, sevgilin hayatına girmemiş olsaydı, er yada geç bir başkası girecekti değil mi :34: ee onun da hayatında pekala başkası olabilirdi, bu seni sevmedigi yada deger vermedigi anlamına gelmez ki. psikopat derecesinde sana takıntılı olup senin peşinden ayrılmasa daha mı iyi olurdu öyle düşün :34: geçmişini de kurcalama :34: sen daha önce bir nişan attın, o süreklşi bnunu kurcalasa yada aklından geçirse ve ona göre sana mesafeli davransa hiç hoşuna gitmez değil mi, sen de onun geçmişini düşünme ve kurcalama :34: aklına bile getirme hatta, adı üstünde geçmiş, sen yokmuşsun o zman, seni ilgilendirmez yani :34: sen bundan sonraki hayatına huzuruna mutluluguna bak. adamın seni sevdiginden şüphen yok değil mi, ee tamam bitti o zaman. sana ne senden önce kime aşık olmuş, kimle ne yaşamış :34: artık sen varsın :69:

bide biz erkekleri çok küçümsüyoruz evlilik konusunda da aslında onların hayallerş var :34: ve alışkın olmadıgımızdan onlar hayallerinden bahsedince fazla mı meraklı acaba diyoruz altında bişey arıyoruz :1: halbuki adam evlenmeyi istiyor ne varki bunda :34: herşeyin altında işeyler arama da tadını çıkar biraz, umuyorum ki herşey çok güzel olur ikiniz içinde :16:

Diyorum ya canım başka bi ilişkim olsa belki ben yanaşırdım ama ilişkimin üzerine titriyorum.. Bi sıkıntı çıksın istemiyorum. Rüyada gibiyim ve bozulmasın istiyorum. Çok takıntılı olmaya başladım malesef. Evlendiğimizde ben ondan daha çok konuşurum bence :$ :D O yapınca ya da açtığım konuyu uzatınca sinirleniyorum.. :) :D Sevgisinden hiç şüphem yok. Allahın en sevgili kuluymuşum... Annemle babam ayrıldı, nişan attım, peşime sapıklar takıldı.. Defalarca kendimi değersiz, yarım hissettim.. Çaresiz oldum..O benim diğer yarım ve bana varlığını en güzel şekilde hissettiriyor. Allahım herkese böylesini nasip etsin. Şimdi her şey hızla ilerliyor ve herkes çok önyargılı.. Sürekli olumsuz yorumlar alıyorum neredeyse.. Ve adamın her hareketinde bir şey arar oldum.. Biraz da utangacım. Ama sevgime gölge düşürmeyeceğim.. Her yoruma çok değer veriyorum ama sana ayrıca çok teşekkür ederim.. :)
Umarım çok mutlu olursun canım benim, sağ ol :)

Back