Gümüşlükten portmanto(ayakkabılık)

olur tabi olmasa da görüntü olarak kötü durur sanki
kiler gibi kapalı bi yerde olabilir anca bence

içinde ayakkabılar görünecek ,güzel olmaz ki ,görüntü kötü olur ,kapaklar camlı olmasaydı olurdu ..

rafları cam yaptırmazsanız (temizlik açısından zor olur)bir de içi gözükmesin diye briz perdelerden yaptırırsanız güzel olur.

Kapakları cam yerine ayna olsa nasıl olur ki acaba :44:
diye düşündüm birden
belki güzel olur

bence olur canım niye olmasın

arkadaşın dediği gibi ayna güzel olur hem kullanışlı olur

yada içine perde diktirebilirsin güzel güpür ,kulplarını porselen değiştirip bide açık renge boyadın mı süper olur

istedikten sonra niye olmasın...
bence olur...
bir sürü bloglar var, değiştiriyorlar bir bakıyorsun çok farklı hale gelmiş eşyalar.
biraz bak istersen fikir olur.

öncelikle ön cam kısmına bir çözüm bulunmalı, tül vs ile kapatmak gibi. :34:

evet perde mi şirin tüller gerebilir.
camı boyayıp süsleyebilir.
kağıtla kaplayabilir, sanki görmüştüm?
veya açık ünite olur. ayakkabıları şirin kutulara koyarak stoklar. öyle de güzel olabilir.
tabi emek ve zaman istiyor.
Sık kullanmadıklarını kutularda, camlı bölmelerde saklar. Kutulara ayakkabının fotoğrafını yapıştıranlar veya etiket yapıştıranlar var.
Sık kullanılanlar da aşağıya konulur.
Yeter ki hayallerinize kulak verin.
Ne istediğini düşünüp, harekete geçin :16:

harika bir fikir bulmuşsun cnm tebrikler hemde çok güzel olur:34: cama ya buzlucam , ayna taktırabilirsin ya da buzlu olmasını sağlayan boyalar var onlarla boyayabilirsin:34::34:

ayrıca komple beyaza ya da kırık beyaza boya bence:34:

canım cam raf yerine ince mdf'ler var sunta gibi onlardan kestir.vitrin camlarına da mobilyasının renginden yapışkanlı folyo yap.kimse ayırt edemez.emin ol.kolay gelsin

Neden olmasın ki bende düşünmüştüm aynı şeyi aklıma ilk briz perde gelmişti daha sonra cam boyansa nasıl olur diyede düşünmüştüm...

Back
X