Gümüşhane///29

ya ewet kayınvalidenin evi yol geçen hanı gibi benim ailemde kapalı canım ama bu taraf kadar deil kayınbaba yok ama kaynana var ikisi de hacı.tabi yanlarında ister istemez istediğin gibi giyinemiyorsun daracık kotlar falan giymiyorum giyince de karışmıyorlar ama hacılar yani olmuyor sen nişanlı mısın tatlım

Yok Bebeğim Henüz Değilll Ben Ailesiyle Taniştim Oda Benim Ailemle Tanişti Ama Martta Aileler Tanişicak Hayirlisiylaaaaaaaa

hadi hayırlısı allah inşallah dilediğin heşeyi verir seni çok sewdim

Asortie CANIM SEN Bİ SOR SENİN KAYINVALİDEYE RİCA EDİCEİMM BENİMKİNİN AİLESİNİ TANIR BELKİİİ HAFİFTEN Bİ BİLGİ SAHİBİ OLİM BENDE :)

Bende çok Sewdim Canimmm Hemde Acaip Anim Kaynadiii Ayyy Iyikii Açmişim Bu Sayfayiiiiii

tamam bir iki güne sorarım görürsem sokaktan gelmiyo ki hatun ewdw bulalım:)

Bu arada kızlar şöle açıkliim benn GÜMÜŞHANE KÖSE İLÇESİ YUVACIK KÖYÜ ESKİ ADIYLA GELİNPELTEK KÖYÜYÜMÜŞ SOY İSİMLERİ TEMUR AŞKIMIN ANNESİNİN BABASI KIRK KAFA YAŞAR BABASININ BABASIYSA AŞIK ZEVRAKİ DİYE TANINIRMIŞŞ TANIYAN BİLEN VARMIIIII? :

Canım köse ilçesi olduğu için pek bilmem.Diğer ilçelerine hep gittim.Ama köseye gitmek nasip olmadı.Ben merkezdenim.Canım merkezde oturanlar yani gümüşhanenin yerlisi olanlar okadar da kapalı değil.Benim annemler kayınvalideme göre daha kapalı.Allaha şükür benimkiler okadar takmaz hatta bana hiç karışmazlar.İstediğim gibi giyebiliyorum ama bizim tarafa gelince birazdaha bol ve uzun giyiniyorum.Gümüşhane çoğu ile göre küçük olsada çoğuna göre düşünce olarak daha gelişmiş bir şehir.Okadar örf adetlere düşkün değiller.Ama köseyi bilemem.Ki bence aynıdır.Dar görüşlü değillerdir.Ama benim bi hocam vardı lisede köseliydi okadar iyi bi hocamdıki çokta iyi anlaşırdım "ya hocam derdim köseliler hep böyle iyimi olur"derdim valla güler geçerdi."Bizim hepimiz iyiyiz derdi" Gümüşhaneliler toplu olarak ayrım yapmazdı.Ailecekte görüşürdük ahhh canım hocam benim yaaa

tabi ki her yörenin insanı aynı olamaz çünkü yetişme tarzları faklıdır

Canım köse ilçesi olduğu için pek bilmem.Diğer ilçelerine hep gittim.Ama köseye gitmek nasip olmadı.Ben merkezdenim.Canım merkezde oturanlar yani gümüşhanenin yerlisi olanlar okadar da kapalı değil.Benim annemler kayınvalideme göre daha kapalı.Allaha şükür benimkiler okadar takmaz hatta bana hiç karışmazlar.İstediğim gibi giyebiliyorum ama bizim tarafa gelince birazdaha bol ve uzun giyiniyorum.Gümüşhane çoğu ile göre küçük olsada çoğuna göre düşünce olarak daha gelişmiş bir şehir.Okadar örf adetlere düşkün değiller.Ama köseyi bilemem.Ki bence aynıdır.Dar görüşlü değillerdir.Ama benim bi hocam vardı lisede köseliydi okadar iyi bi hocamdıki çokta iyi anlaşırdım "ya hocam derdim köseliler hep böyle iyimi olur"derdim valla güler geçerdi."Bizim hepimiz iyiyiz derdi" Gümüşhaneliler toplu olarak ayrım yapmazdı.Ailecekte görüşürdük ahhh canım hocam benim yaaa
ghaneli hoş geldin konu başlığını ben açtım ama bayağıdır çocuk falan derken bakamadım g.hanedemi oturuyorsun

Gelininiz Geldii Nerdesiniz Bakalimmm :)
belinay cım sende hoş geldin ya kusura bakmayın bu aralar bebişim küçük ve çok zamanımı alıyor. idare edin olurmu
benim annem gümüşhaneli hep çok merak etmişimdir oraları ama bir türlü kısmet olmadı. ama bir gün allah ömür verirse mutlaka göreceğim oraları

X