- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.521
Akraba mı cnm bunalrAynen ya darladılar iyice bi de misafir gibi misafirler yani öyle yardım falan yok gerilmeye başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akraba mı cnm bunalrAynen ya darladılar iyice bi de misafir gibi misafirler yani öyle yardım falan yok gerilmeye başladım
Ben de oturmam hiç ama bunlar arada bile kalkmıyorAy en nefret ettigim sey bi isin ucundan tutulur biz guttimiz yerde ay hic oturmazdik ya helak olurduk resmen
Kizzzzzzz ben geliyom gidiyonuz yaAynen ya biz seni özledikkk
Cnm ben kontrole gittiğimde de duruyordu birkaç dikiş
MaalesefAkraba mı cnm bunalr
Bunlar rahatlarina cok duskunler demekki ne ayip ya insan rahat edemezBen de oturmam hiç ama bunlar arada bile kalkmıyor
Zararı yoktur bence yaİpler tirtil gibi olmuslar ama dusmeye niyetleri yok gibi
Aynayla fln mı baktınİpler tirtil gibi olmuslar ama dusmeye niyetleri yok gibi
Himm normal demekki gec dusucek anladim canimCnm ben kontrole gittiğimde de duruyordu birkaç dikiş
Yontur heralde bilmiyorumki hicZararı yoktur bence ya
Belki de erir düşmezHimm normal demekki gec dusucek anladim canim
Onların rahatı bana batıyo yaaBunlar rahatlarina cok duskunler demekki ne ayip ya insan rahat edemez
Belkide eriyebilir garip duruyolar yakinda erir gibi geliyo bana ama bakalimBelki de erir düşmez
Batar cok haklisin insan yalandan da olsa bi isin ucundan tutar hani kalici olmasa neyse akrabaysa samimi oldugunuz insanlardir baskasinin evinde yatili kaliyosaniz kalkip her ise yardim edilir bizler oyle gorduk ayip etmis bunlar sende sinirlenmekte haklisinOnların rahatı bana batıyo yaa
Kuzum atiyim cok belli degil ama atiyimAtabilecek misin bana canım işlem gözüküyor mu net
Benden büyükler ama yaşlı da değiller canım misafirlikte 3 gün yani bildiğin birlikte yaşıyoruz artık bi zahmetBatar cok haklisin insan yalandan da olsa bi isin ucundan tutar hani kalici olmasa neyse akrabaysa samimi oldugunuz insanlardir baskasinin evinde yatili kaliyosaniz kalkip her ise yardim edilir bizler oyle gorduk ayip etmis bunlar sende sinirlenmekte haklisin
Herkes kendimiz gibi degil işte cnm bizde de bazıları öyledir İnsan nasıl sinir oluyo yeri geliyo benden küçüklere ben hizmet ediyorumBatar cok haklisin insan yalandan da olsa bi isin ucundan tutar hani kalici olmasa neyse akrabaysa samimi oldugunuz insanlardir baskasinin evinde yatili kaliyosaniz kalkip her ise yardim edilir bizler oyle gorduk ayip etmis bunlar sende sinirlenmekte haklisin