gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

O zaman civitabilriz ben sizi yerim.yerim.yerim sevgi pitirciklari kiz icimde tutuyorum size karsi sevgimi obur tarafta yazmamak icin ne zamandir :KK70: :KK70:
bayılıyorum böyle sıcak insanlara ya umarım karşıma biri çıkarsa o da böyle olur çünkü ben çok çwkinirim böyle sevgimi göstermeye utanıyorum

Kızlar havalardan mıdır nedir bilmiyorum ya ben birkaç gündür Leyla gibiyim sanki cnm hiçbir sey yapmak istemiyor adapte olamıyorum hiçbirseye düşünüp duruyorum inş her sey güzel olacak diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum bazen bir ümitsizlik geliyor sonra da Allah büyük nefes aldığın sürece hep Ümit var diyorum neden boyle birkaç gündür anlayamadım
Aynı şey bende de var canım ya diyorum olmazsa rezil olmakta var beni rezil eder mi herkese diyorum sonra düşünüyorum bu kadar olan insan var bir ümit var diyorum kafamda deli sorular anlıcağın :)

bayılıyorum böyle sıcak insanlara ya umarım karşıma biri çıkarsa o da böyle olur çünkü ben çok çwkinirim böyle sevgimi göstermeye utanıyorum
Keşke buluşabilsek fan buluşması misalii aksi gibi herkes birbirinden çok farklı şehirlerde çok uzak ama bir o kadar da sıcak ve samimii :anne:

ben
Kızlar havalardan mıdır nedir bilmiyorum ya ben birkaç gündür Leyla gibiyim sanki cnm hiçbir sey yapmak istemiyor adapte olamıyorum hiçbirseye düşünüp duruyorum inş her sey güzel olacak diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum bazen bir ümitsizlik geliyor sonra da Allah büyük nefes aldığın sürece hep Ümit var diyorum neden boyle birkaç gündür anlayamadım
de öyleyim ve hiçbir şey yapamıyorum

Havadan sanirim ama kar yaginca biraz icimizin skntisi gecti gibi umitsiz olma sen kurtuldun cunku gerisini hic dusunme artik bosunada uzme kendini bak ben uzuldum ne oldugunu biliyosun ruh hali degisiyo insanin surekli

X