gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Walla ne yapıyosa kac dikis atıyorsa atsın yeterki belli olmasin ve kanasın. Acaba prezervatif kullanmasa dikişi falan hissetme olasılığı var mı ki
Yok ya sanmıyorum canım çünkü dikişi arkaya atıyorlarmış öyle demişlerdi Konya’da yaptıran bi arkadaş oldu onun eşi de anlamadı merak etme dikişi

İlk gece zaten kullanmıyordur kimse sanmıyorum :)
Kızların bazıları anlatti ama hic hatrlayamiyorum taa eskilere de bakip ugrasmak istemedm kizlar biliyosaniz venu aydınlatın. Sonucta ön sevisme falan olmasi lazim surtunme falan da olabilir bunlar geçici icin tehlikelimi? Olaya direk te dalamazsin sonucta

Kızların bazıları anlatti ama hic hatrlayamiyorum taa eskilere de bakip ugrasmak istemedm kizlar biliyosaniz venu aydınlatın. Sonucta ön sevisme falan olmasi lazim surtunme falan da olabilir bunlar geçici icin tehlikelimi? Olaya direk te dalamazsin sonucta
Bence eliyle ellemediği sürece sorun olmaz ben gecici işlemle ilgili yapılan dikişleri gördüm internette dolaşırken görüntü harici ip gözükmüyor orada ve bu kadar insan ilk gün bence korunmuyordur ön sevişmeninde cok yzun süreceğini sanmıyorum :)

Bi problem olmaz zaten korkudan sen ıslanmazsın bence o an :) ondan dolayı problem olmaz sadece oraya dokundurma eliyle falan

Bence eliyle ellemediği sürece sorun olmaz ben gecici işlemle ilgili yapılan dikişleri gördüm internette dolaşırken görüntü harici ip gözükmüyor orada ve bu kadar insan ilk gün bence korunmuyordur ön sevişmeninde cok yzun süreceğini sanmıyorum :)
Görüntü harici ip gözükmüyor derken dikkatli bakılırsa ip gorunurmu ku? Bide wcye gittim ip gordum orayı temizledm yatakta ip gordum hemen yok ettim diyenlerde olmustu

Görüntü harici ip gözükmüyor derken dikkatli bakılırsa ip gorunurmu ku? Bide wcye gittim ip gordum orayı temizledm yatakta ip gordum hemen yok ettim diyenlerde olmustu
Dikkat etmez etse de anlamaz ben bilmesem ben de anlamazdım diyen de oldu ama canım

Benim düğün tarihim belli seninde belli mi ? Bizimkine kalsa daha erken olsun istyordu düğünü ama ben korkumdan ileri attıkca attım
Canm düğün yaza olsun diye konuşuyoruz belli değil ama isteme falan 4 ay icin de olacak. Ben yüzük takılınca birlikte olmayı planlıyorum çünkü korkuyorum düğün gecesi aksilik çıkarsa diye

Dikişi göremiyorsun ama orada bir işlem olduğunu dikkatli bakarsan görürsün oda sen yapısını bildiğin için internetten gecici işlem örneklerine bakabilirsin

X