gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

gözünüz aydın darısı başıma ben de bir tutmuş haberini alsam içim rahat edecek ama benim tutmamış gibi bir his var içimde

Tamam cnm uygun olunca yazarsan sevinirim
Canim agda yapmayin dedi orasi her agdad cekildikce esneme olur kanama olasiligi azalabilir dedi bu durumda kanamayi garanti ediyo orasi bide etlesiyo zamanla ve yirtilma kanama daha artiyo dedi biraz acili oluyo ama kaniyo dedi ondan sonra actirmayi sorduk boyle biseye gerek duyan hic olmadi gelip actiran ama cok kolay dedi actirmak ama gerek olmuyo dedi dogumda anlasiliyomu dedik hayir dedi

gözünüz aydın darısı başıma ben de bir tutmuş haberini alsam içim rahat edecek ama benim tutmamış gibi bir his var içimde
Sagol canim darisi senin basina insallah sende gyzel haber alirsin canim kurtulursun ya bu stres oyle boyle sitres degil insanin aklina hersey geliyo gizli gidiyo insan ucakla her kotu sey geliyo insanin aklina ya

Kuzum sordum dediki kimse gelip actirmaya gerek duymadi simdiye kadar iliskiye girdikce iyce aciliyo orasi dedi dogumda dedik anlasiliyomu hayir anlasilmiyo dedi
Canim ben baktigimda orda et parcasi var ve biraz inceleyince anlasiliyo dikim oldugu iz var doktor bu sonucta anlar bence.. iste önden gidip konsmak lazim dogum icin de ya da normal doguma hic yanasmican.. ne bilim hayirlisi olsun

Kizlar bide akinti olayini sordum fitil kullanamayicagin icin sureklide antibiyotik kullanamazssin zararli dedi hergun kefir ic dedi

bende sorduğumda aynısını demişti esneme olmaz yani oraya birşey temas etmedikçe hiçbirşey olmaz cümlesini net söyledi. diyelim beş sene sonra evlendim kanama olur mu dedim sende bu tarz birşey sordun mu ve ne dedi yani geç evlilik olursa durum ne olur

Canim ben baktigimda orda et parcasi var ve biraz inceleyince anlasiliyo dikim oldugu iz var doktor bu sonucta anlar bence.. iste önden gidip konsmak lazim dogum icin de ya da normal doguma hic yanasmican.. ne bilim hayirlisi olsun
Canim iste ona dedimki o alt kisim dikilen yer zamanla tamamen yirtilmasi gerekmiyo dedim orasi iliskiye girdikce iyce acilcak dedi oyle dedi doktor

evet canim benim dugun tarihim yok ne zaman olur bilmiyorum dedi ne zaman olursa olsun bu kanama olcakmi dedim oda orasinin iyce etlestigini dusun ve zorlamayla bi sekilde orasi yirtilcak ve yirtilmadan o kanamayi sagliycak cok garanti kaniycak dedi allah degiliz hasaaa ama kaniycak dedi bizim amacimiz bu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…